.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Oгромен пърхот!!!

По принцип си се мия с шампоан за пърхот и нямам проблеми.Обаче скоро забелязах огромен пърхот и лек сърбеж?На места имам пърхот с размер половин см на половин см.Какво да правя?

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    kupi si 6ampoan nizoral,povqrvai ima efekt,no e malko skup kum 11-12 leva e .

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Низорала наистина помага,въпреки че е скъпичък.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

tetko```
    Guest
    Da ti kaja tva shte da e SEZONEN PURHUT koito e na leko po-gololemi liuspi4ki ot normalniq!Ne se pritesnqvai shte ti mine.Mnogo pomaga Seboral forte-v aptekite za okolo 1.60lv.-probvai nqma da sajalqvash \/

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Отиди на дерматолог . Той най-добре ще ти помогне

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    Низорала не помага..питай в някоя аптека
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Mda edin fr mi kaza 4e polzval nizoral i vuob6te ne my pomognal daje stanal o6te pove4e no nz seki e razli4en na nego ne e pomognal no na tebe moje znam li

Голям фен
    И на мен преди 1.5-2 години ми се беше получило нещо такова..бяха направо като люспи.Тогава когато отидох на дерматолог,той ми препоръча точно този себорал форте.Помня .Май беше лосион,не миришешемного приятно,но още след първото използване на едното място,където имах люспи,ми изчезнаха..Оттогава нямам такива проблеми \/
    А против пърхот попринцип си използвам Виши-за мазен скалп и пърхот.Много съм доволна,друва към 15 лв.

Град
    The O.C.
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Ползвала съм Низорал, помагаше, но като спрях да го използвам пърхота се върна....Пробвай с катранен шампоан, продава се в аптеките... той е против пърхот, себорея...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

С такива големи люспи...какъв пърхот...това е себорея направо...
    По-добре отиди на дерматолог.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Ползвала съм Низорал, помагаше, но като спрях да го използвам пърхота се върна....Пробвай с катранен шампоан, продава се в аптеките... той е против пърхот, себорея...
    да,с катранен ще стане
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Нещо не ме мързеше и не използвах нищо против пърхот и тн и сега тия "люспи" ги няма,само малко пърхот.Явно нещо съм я разчесал главата и затова така се е получило

на мен ми бяха препоръчали катранен и реших да си го купя . след първото измиване нямаше и след от пърхот .......... но след третото забелязах , че не премахва пърхота, а го задържа някак си . В никакъв случай не си купувайте катранен

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стара тема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си