- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Oгромен пърхот!!!
По принцип си се мия с шампоан за пърхот и нямам проблеми.Обаче скоро забелязах огромен пърхот и лек сърбеж?На места имам пърхот с размер половин см на половин см.Какво да правя?
kupi si 6ampoan nizoral,povqrvai ima efekt,no e malko skup kum 11-12 leva e .
Низорала наистина помага,въпреки че е скъпичък.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Da ti kaja tva shte da e SEZONEN PURHUT koito e na leko po-gololemi liuspi4ki ot normalniq!Ne se pritesnqvai shte ti mine.Mnogo pomaga Seboral forte-v aptekite za okolo 1.60lv.-probvai nqma da sajalqvash \/
Низорала не помага..питай в някоя аптекаПървоначално написано от rusalkata_
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Mda edin fr mi kaza 4e polzval nizoral i vuob6te ne my pomognal daje stanal o6te pove4e no nz seki e razli4en na nego ne e pomognal no na tebe moje znam li
И на мен преди 1.5-2 години ми се беше получило нещо такова..бяха направо като люспи.Тогава когато отидох на дерматолог,той ми препоръча точно този себорал форте.Помня.Май беше лосион,не миришешемного приятно,но още след първото използване на едното място,където имах люспи,ми изчезнаха..Оттогава нямам такива проблеми \
/
А против пърхот попринцип си използвам Виши-за мазен скалп и пърхот.Много съм доволна,друва към 15 лв.
Първоначално написано от rusalkata_
![]()
да,с катранен ще станеПървоначално написано от Kisses{P}
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Нещо не ме мързеше и не използвах нищо против пърхот и тн и сега тия "люспи" ги няма,само малко пърхот.Явно нещо съм я разчесал главата и затова така се е получило![]()
на мен ми бяха препоръчали катранен и реших да си го купя . след първото измиване нямаше и след от пърхот .......... но след третото забелязах , че не премахва пърхота, а го задържа някак си. В никакъв случай не си купувайте катранен
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!