Здравейте, искам да ми кажете нормално ли е това, което се случва и как трябва да постъпя. Значи, имах си приятелка от близо година и половина, с която сме били буквално неразделни,много рядко сме се карали и винаги на момента сме се сдобрявали и разбирали. Обичахме се като мъж и жена направо, нищо че аз нямам 20г, а тя 17 . През последната седмица съм в друг град за да уча за поправителен изпит и уж всичко ОК, но вчера изведнъж ми казва, че иска да се разделим, да не се виждаме повече, защото си била харесала друго момче. То не знаело, ама тя се надява да стане работата. Мога да ви кажа, че такова нещо не съм и подозирал, че може някога да ми се случи, защото тя беше най-вярното и добро същество на този свят и ми е повтаряла, че никога няма да ме изостави и винаги иска да е с мен. Аз също исках да съм с нея, обаче ето какво стана. Била объркана сега, не знам си кво, но по гласа и виждам, че тя ми говори със съвсем неестествен за нея тон, какъвто никога не бях чувал. Аз я обичам много, а тя сигурно е под влияние на моментната нова тръпка и за това така ми говори. Предложи ми ако не и върже онова момче да се върне при мен, ама това за мен хем е унизително от една страна, хем съм готов да го направя. Как смятате, че трябва да постъпя, какво да правя, какво да и кажа, с нищо не мога да я трогна, държи се така сякаш нищо не и липсва от нашата връзка и направо се побърквам. Ще помоля всички лапенца и идиотчета с техните просташки изцепки и реплики да си ги спестят, защото това са сериозни неща и на никого не би било приятно да чете простотии. Благодаря за вниманието.