Цитирай Първоначално написано от voaiora
Az imam edno takova klip4e no ne e moe...ot edin torent go izteglih....
Ob6to vzeto e "boi na negri v tymna no6t" ... nqkakva nepylnoletna devoika se pliu6ti s nqkakyv batko na edin kupot....otidoha v drugata staq,onzi q naviva tam,po4na q na zadna,ima6e dosta zabavni izcepki .... mnogo se smqh,no ina4e ne e sme6no kato se setq,4e tezi prostotii stavat ejednevno!
hahah tva da ne e Onez amateurs ot Jambol ?/./... deba kak moje da ima tolkova tupi muje ... a kak e sega Vlezna li ... ataka ..... I taa tupa ovca .... Chesno s takava nema da praa sex osven ako nqmam pistolet do 1 ot 2-te mi glavi ... ili ako ne sam murtvo pian ....
!
Otnosno da Kefi me shtoto Imam dosta klip4eta ot internet .... ne sam posmql da napravq ! vse oshte moje bi ne sam sreshnal momicheto s koeto da "otpusnem" tolkova ... che klip4e da si napravim Imam gotini pics na mn priqtelki i t.n. po belio i bez ....
Ako vi se namira neshto po interesno koeto mojete da spodelite napravo ostavete nqkoi dr link na "Private" hahah
nz Dosta interesno mi se struyva ..... bihte li gi zapazili tiq klip4eta ... ala bala i kak podqvolite Stigat do internet kato ste si obeshtali da sa mejdu vas si 2-ta !?
a za guzarite 90 i nagore mEga mn sym syglasen !