- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- kato vi doide-samo za F
momi4eta molq vi kajete kakvopravite kato vi doide.piete li nqkakvi hap4eta ili pravite li ne6to 4e da vi mine bolkata(ako vi boli de).kajete pls za6toto mi ide da se hvarlq prez terasata ve4e.tolkova me boliii ....![]()
![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 6 от правилника!
Благодаря!
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
спазмалгон? но-шпа?
пък не е толкова трудно да отидеш в аптеката и да попиташ![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
tova ne pomaga![]()
Ми значи и аз го имам същия проблем дори съм пила по 10 спазмалгона само и само да ми мине, но не прави такива неща адски вредно е. Единствено ми помага инжекция( но искам да кажа, че майка ми е лекар) значи спазмалгон или някакво друго беше, което се дава на жени след раждане. Иначе пробвай да се свиеш някакси или си сложи нещо топло на коремчето и това ми е помагало. Опитай да не мислиш за болката и пробвай да заспиш.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
nurofen ne pomaga li.![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
OOx..gorkoto.Znam..mnogo e gadno.I men me boli dosta ponqkoga i piq buskulizin.Pomaga donqkude, ama i ti te4e pove4e
To i na men mi doide predi malko i me boli korema, ama e turpimo zasega
![]()
![]()
Kazvali sa mi che Nurofen pomaga...no ne garantiram nishto,zashtoto samata az(da chukam na darvo)nikoga do sega ne sam izpitvala menstrualni bolki,a inache cikala si mi e ot dosta vreme
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
Po princip Aulin pomaga pri super silna menstrualna bolka.Mislq 4e tova e nai silnoto obezbolqva6to,no 6tom kazva6 4e mnogo te boli, moje bi trqbva da go probva6.Az ot okolo 2 meseca sportuvam redovno i ve4e ne me boli kato mi idva. Moje bi tova trqbva da probva6..![]()
вземи си горещ душ![]()
mii predi i az kat imah boleznena menstruaciq sum praila kvo li ne
no-spa, buskolizin, analgin, nurofen kvot se seti6
ima6e nekva recepta da smeli6 bobeni zurna na prah i tva da si go naprai6 kat kafe i da gi pie6
ama za nikoe ot tiq ne moga da ti garantiram uspeh
cakata mu e da stiska6 zubi
a men tolko me e bolqlo 4e ponqkoga sus zubi si stiskah kojata i daje do kruv sum se hapala![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
SPASMALGON - на мен винаги ми минава от него![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
На мен беналгин ми помага много!След 20 мин ми минава...По едно време пиех и Нош-па,обаче болката отминаваше мн бавно.Така че,моя съвет е да пиеш беналгин.
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!
Беналгин е болкоупкояващо, но по-специално за главоболие и съдържа много кофеин, което не се понася добре от някои хора.Първоначално написано от ExpressYourSelf
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Ммм на мен мн ми помага!Абе момичето само да си прецени!;]Първоначално написано от Sportexz
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!
samo NUROFEN!!!nishto drugo ne mi pomaga.Pyk i ostanalite lekarstva ot roda na nosh-pa bonalgin analgin..uveli4avat te4enieto dokato nurofena ne mi seistva taka
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
blagodarq mnogo na vsi4ki koito pisaha.mislq da probvam s NUROFEN,za6toto drugite sam gi probvala.nqkoi pomagat oba4e mnogo bavno (specialno pri men,de).
На мен ми помагат Ибупропен, бузкулизин и но-шпа, можеш също да пиеш витамин С, но той само намалява болките, не ги спира.. поне при мен е така. Движи се и всичко ще е наред![]()
е ами ако те боли 4ак толкова много си вземи някакви хап4ета за корем..и 6те ти мине..или пии една водка и толкоз![]()
Na men s16to kato mi idva stra6no mn me boli korema i piq Buzkulizin,no ne pomaga.4uvala s1m,4e e dobre da si napravi6 leko masaj4e na korema ili da si sloji6 6i6e p1lno s gore6ta voda.Probvai
goresht dush?ta togava slagai po dve tri prevryzki shtoto te chaka malko bolka no mnogo kryv!otidi v aptekata tam prodavat edni sveshtichki...sega tochno ne moga da se setq kak se kazvaha aptekarkata ste ti gi kaje...slagash v dupeto i sled pet minuti si zabravila che te e bolql korema....mnogo sa efekastni.polzvala sym gi tochno tri pyti no imat golqm efekt daje ako namerq nqkoq opakovka ste ti napisha kak se kazvaha tochno...
dada piite hapcheta i posle vijte kolko silno shte vi stane techenieto. shte stiskash z1bi i tva e!
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
az izbqgvam da piq bolkouspokoqva6ti kogato mi doide,za6toto mnogo se usilva te4enieto...
ina4e spasmalgon pomaga![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)