zdraveite,az sym v 11 klas i ot skoro zapochnah da haresvam edno momche ot moq klas...problemat e che edna moq priqtelka go haresva mnogo...a i toi si ima priqtelka i ne znam kakvo da pravq..![]()
О, дълга и широка. Не стига, че си има приятелка, но и твоя приятелка го харесва![]()
По - добре се откажи от него докато е рано. Сега само го харесваш, ще ти е по - лесно да го забравиш, че ако хлътнеш, ще страдаш...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
da znam no...prosto toi e i ot nashata kompaniq i kogato sym blizo do nego i otkacham....ujasno e![]()
по добре изобщо не му обръщаи внимание защото тая година ще сте 11,а до година ще имате бал,а пък е тъпо да си го занимаваш щом твоя приятелка и тя го харесва а пък тои си има приятелка,затова го остави защото накрая ще си развалите отношенията с твоита приятелка а пък пича ще си е с неговата![]()
Първоначално написано от HoLdMeFoReVeR
ами шанс
какьв шанс..невьзможно е![]()
Nameri si niakoi drug nishto niama da se poluchi s tova momche...sajaliavam taka mislia!edno che si ima priqtelka i vtoro che tvoiata sashto go haresva!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
знам,че е нежьзможно да се получи нещо между нас...но все пак ви благодаря че ми отговорихте![]()
Първоначално написано от priti_kiti
![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
да ще се постарая,но не знам дали ще успея да го забравя скоро поради причината че сме от един клас ...![]()
О, дълга и широка. Не стига, че си има приятелка, но и твоя приятелка го харесва
По - добре се откажи от него докато е рано. Сега само го харесваш, ще ти е по - лесно да го забравиш, че ако хлътнеш, ще страдаш... =D>
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
baq e zavartqna rabotata kakto drugite sa te posavetvali nai-dobroto reshenie e da go zabravish...kolkoto i da e trudno trqbva....USPEH!!! \
/
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
уф..даже ще ми е прекалено трудно да го забравя...но ще се опитам ...просто когато ми говори или ме докосне изтрьпвам цялата
,но наистина ви благодаря за сьветите
![]()
sled kato si ima priqtelka go zabravqsh i tolkova !
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами не се занимаваш с него.Първо-има си приятелка и не е честно спрямо нея да го сваляш и второ-по-добре не си разваляй отношенията си с приятелката си заради едното харесване.
V tozi slu4ai ne moje6 ni6to da napravi6 osven da go zabravi6(ima rima!)
Bolkata ot zagubata na skap 4ovek e bezkraina...
Cenete jivota,za6toto moje utre ve4e da vi nqma!