- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
миииии зна4и има едно мом4е с което сме се запознавали ве4е и супер мноо ме кефи 4увала съм и 4е и тои ме бил харесал постояно се гледаме ала бала ноо ни6то по сериозно от тфа наи много да се заядеме на 6ега или не6то от сорта а много го харесвам но ме е страх да деиствам а и тои е мега срамейлив кажете кфо да права ПЛС))
Действай ти-щом той също е срамежлив просто няма друг начин.Ако не поемеш нещата в свой ръце и не направиш нищо ще си останете само с погледите![]()
daaaam taka eПървоначално написано от mil4eto_
otidi pri nego i mu kaji 4e mnogo te kefi i iskash nqkoi put da otidete na kafe - tova e nai komersialniq no i nai lesniq na4in spored men![]()
Щом и той не е безразличен нищо не ти пречи да опиташИ без тва нищо не губиш
![]()
След като той е срамежлив-действай ти!Нищо не губиш,а ако не го напраиш само може да съжаляваш!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Е ся, няма да му предложиш директно я!! Просто му намекни, говорете си приятно, докажи му, че не ти е безразличен, а-у.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Щом той е срамежлив, действай ти. Предложи му някой път да отидете на кафе.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Кажи му какво мислиш за него, но гледай да сте само двамата, щом казваш, че бил срамежлив.Първоначално написано от Evil_ChilD`F
![]()
На колко годинки си?
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
nali nqma da ostavish da si otide prosto ei taka zaradi ednoto chakane?...deistvai!!!![]()
явно момчето е доста срамежливо и затова не се колебай да направиш първата крачка,но не да му се хвърлиш на врата моментално,а му подскажи че те кефи и че искаш да има нещо между вас
В днешно време не е задължително момчето да поема първата крачка
аз съм коректен пример и сега сме си много щастливи-гледай да не го изпуснеш,че както се казва :"да не изпуснеш влака!"
Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!
хах мерсииии мн хора ... явно няма кфо пове4е да се каже по темата ... 10х мн![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Консултирайте се с лекар.
Бегай при него и му кажи, че искаш да те заведе на кино и после у тях!
ми хорааа чудото стана![]()
![]()
и най хубавото беше че той направи първата крачка
![]()
![]()
![]()
Браво много се радвам за вас.![]()
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Поеми ти инициативата,защото той явно е срамежлив.Говорете си и такива неща,флиртове.
qvno ne e bil 4ak tolkova sramejliv.Uspeh s nego![]()
Bolkata ot zagubata na skap 4ovek e bezkraina...
Cenete jivota,za6toto moje utre ve4e da vi nqma!
Shtom e tolkoz sramejlivo mom4e napravi ti purvaataa kra4ka
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........