- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- poklon pred pametta na tova momi4e
И въпреки всичко шофьора е ИЗРОД и засклужава съд и затвор!Много гадно се е получило-един неизживян живот си е отишъл,едно ДЕТЕ,на което може би са предстояли толкова хубави моменти...заради един пикльо,който се има за голям пич...живота е отвратителен понякога.
Poklon pred pametta i![]()
![]()
![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Много тужно
Горката...тоя скапан шофиор леле е заради такиа, народа измре,
бе деа, като немате книжка къде сте тръгнали
, или поне карайте там дето няма хора бе
.
то в днесшно време и на тея дето са с книжка неможе да се разчита![]()
Поклон пред паметта й![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Мир На Праха.Поклон Пред паметта на това сладко момиче![]()
![]()
много гадну ми стана за нея,адски гадну нищо че не я познавам личну ,преставям си какво им е на фр. и
![]()
това е ужасно...Първоначално написано от Sweety_kisses
![]()
![]()
![]()
Наистина ужасно...Не ми се ще да си представям какво им е на родителите и приятелите й.И то заради някъф си мухъл... Няям думи...Почивай в мир, мила {}{}{}{}![]()
![]()
![]()
![]()
Поредния неизживян живот....поредните родители загубили дете....поредната смърт на наш връстник...и отново потресените сме ниеНяма ли най-накрая тези,които имат наглостта да се наричат "управляващи" да направят нещо?!Няма ли най-накрая в тази държава да има закони?!Как може да се допусне непълнолетен да стои зад волана и случаят не е единичен!!!Преди седмица мой втори братовчед почина на 20год заради безхаберие от страна на енергото...това не е нормално.А за алчните ни политици,за които ние малките хорица сме измет заслужаваща само огризки(а в много от случаите дори и това не получаваме),за тези хора дори ада е твърде добър
![]()
Почивай в мир,мила![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Поклон пред паметта й
Poklon pred pametta i!
Iskam samo da si izleq 4uvstvata ... kogato pro4etoh kak e stanalo vednaga pobesnqh...vinagi sym se nervil mnogo na tiq pi6man 6ofiori...biva li na takiva da im se kupuvat/davat koli ... kak moje ... koi normalen 4ovek 6te dade na nqkoi bez knijka(ili naskoro vzel takava) da si kara kakto i kydeto si iska ... tova prosto e absurdno!Tova lqto otnovo podobrihme rekorda po katastrofi i zaginali po pyti6tata iz stranata...i otnovo osnovnite pri4ini sa karane v netrezvo systoqnie i mladi i neopitni 6ofiori ... AMAN![]()
Мир на праха й..
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Poklon pred pametta na tova neveroqtno momiche !![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Хора умират всеки ден. И то по много.
'Когато един човек умре е трагедия, а когато много - статистика.'
Обаче си е същата баница... казва се живот.
Я се стегнете ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Поклон пред паметта й!!!!
Donqkyde e taka,no do nqkyde ne e...obiknovenno mediite prevry6tat "statistikata" v tragediq ... za primer: 11 septemvri - umrqha mnogo hora i go obqviha za tragediqta na veka... i poneje sme 4ove6ki sy6testva nqma kak da ne sme sypri4astni!'Когато един човек умре е трагедия, а когато много - статистика.'
На фона на невинните загинали и тези който ще загинат в Ирак и Афганистан, мисля, че на американците 11 Септември им е ПРЕКАЛЕНО малко.Първоначално написано от voaiora
А точно медийте го прават това 'Когато един човек умре е трагедия, а когато много - статистика.'.
Пример - Децата в Индиго.
Втори пример - Децата в Сърбия /мисля, че там беше/ дето паднаха с автобуса в реката.
Трети пример - майката с бебето дето беше прегазен в Пловдив.
Стигат ви примери.
Хора са умирали, умират и ЩЕ умират и вие нищо не можете да промените. Правенето на теми 'мир на праха й', сайтове от рода на 'това е персоналния WEB-НЕКРОЛОГ на еди-кои-си...', и дори изключителното смешно явление - слагане на [x] пред ника в IRC когато някой вземе, че умре е не смешно, а трагично.
Просто не променяте нищо, освн, че се излагате като кифладжий.
Приемете го, смешно е, 14 годишната секс бомба sexy_mace_14sf /примерно/, щото е видяла, че е модерно и лепнала едно [x] отпред, а в същото време пише на някой как иска да му изсмуче топките през патката...
Казва се позьорство.
Ако сте толкова съпричасни с нечия трагедия, не пишете 'мир на праха й' /което е крайно смешно за човек който не е постигнал нищо в живота и дефакто самото му съществуване е било наразно /колкото и гадно да звичи си е така - мое мнение//, а отидете в църквата/джамията/синагогата/катедралата и се помолете на вашия бог /ако не сте шибани атеисти като мен.../
И преди полвината форум де се нахвърли с псувни и тн. към мен - да може да звуча безсърдечно но това е суровата истина и по-умните от вс го знаят.
Не жалете тия дето умират, а тия дето продължават да живеят.
Az za6to ostanah s vpe4atlenie,4e go obyrnaha na tragediq...ima6e sumati diskusii osobenno za slu4aq Indigo ... i t.n.А точно медийте го прават това 'Когато един човек умре е трагедия, а когато много - статистика.'.
Пример - Децата в Индиго.
Втори пример - Децата в Сърбия /мисля, че там беше/ дето паднаха с автобуса в реката.
Трети пример - майката с бебето дето беше прегазен в Пловдив.
Na mediite im e po-udobno da napravqt ot vsqka smyrt golqma tragediq za6toto taka si vdigat reitinga....oba4e nikoi nqma da spomene ni6to za umrqlata kostenurka na baba Ginka ot selo Styr4ipi6kovo![]()
Абе ей здраво мислещия...хич не ми обяснявай тея глупости!!!Някой ден ще разбереш,че точно тези трагдеии не са просто поредната водеща новина или поредното заглавие в някой вестник.Ще разбереш,че това се случва на хората около теб,на твои близки и приятели!Дали и тогава ще си безсърдечен?!Не се заяждам...аз бях така преди има-няма 10 дни.Казвах си такъв е живота,той е суров и такива са времената...общо взето клишетата,които ние сами сме си измислили,за да използваме като оправдание,когато се случи нещо такова,но знаеш ли...едно единствено събитие коренно ме промени!Една абсолютна гавра на съдбата (или Бог...кой както го приема) ме накара доста да размисля върху тези неща...сериозни изводи си направих,но не мисля,че тук е мястото да споделям,а и не мисля,че във този форум има някой,който ще разбере какво имам в предвид...
Що се отнася до скапаните позьорщини...твърде е долно да използваш нечия смърт като средство,чрез което да си модеренСъгласна съм и с това,че нищо не можем да направим,но можем поне да се трогнем....уви,когато нещастието е далеч от теб,ти го подминаваш с лека ръка
![]()
Ako govori6 na men:Абе ей здраво мислещия...хич не ми обяснявай тея глупости!!!Някой ден ще разбереш,че точно тези трагдеии не са просто поредната водеща новина или поредното заглавие в някой вестник.Ще разбереш,че това се случва на хората около теб,на твои близки и приятели!Дали и тогава ще си бесърдечен?!Не се заяждам...аз бях така преди има-няма 10 дни.Казвах си такъв е живота,той е суров и такива са времената...общо взето клишетата,които ние сами сме си измислили,за да използваме като оправдание,когато се случи нещо такова,но знаеш ли...едно единствено събитие коренно ме промени!Една абсолютна гавра на съдбата (или Бог...кой както го приема) ми показа как нелепо може да загине едно младо момче,заслужаващо да живее Exclamation
Що се отнася до скапаните позьорщини...твърде е долно да използваш нечия смърт като средство,чрез което да си модерен Idea Съгласна съм и с това,че нищо не можем да направим,но можем поне да се трогнем....уви,когато нещастието е далеч от теб,ти го подминаваш с лека ръка
Nikyde ne sym kazal,4e ne mi puka za tezi hora ili 4e ne sym sypri4asten,nito pyk,4e na blizkite na zaginalite im e po-dobre...estestveno,4e kogato na nqkoi mu doide tova na glavata kogato nai-malko e o4akval,togava 6te vidi ne6tata ot drug ygyl!Konkretno po-gore sporih za tova koe e tragediq i koe statistika....za blizkite hora na zaginalite e tragediq...tragediq e i smyrta na baba Ganka,no za neq nikoi ni6to ne dava po TV-to...nqma statistiki....vsi4ko e tragediq za blizkite hora na zaginalite...kakvo zna4i statistika?
voaiora говорех на госта,който се постара да ни обясни колко суров е живота...как не се трогвал от такива неща и тн...![]()
2pac- The good die young
Rest in peace !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Поклон пред паметта и![]()
![]()
нямам думи просто нз как да реагирам и кво да кажа![]()
![]()
![]()
![]()
Ем.. аз ако умра например .. защо някой да не влезе с ника ми?Първоначално написано от jadna_za_lubov
Проблем никъф.. А и като гледам е тъпо човек да тръгне да прави сайт за покойник.. който дефакто не е покойик...
Така .. по темата:
Наистина е ужасно. Мен много, ама много ме е страх от смърта.. Колко неща е имало това младо момиче да изживее още! Колко емоции...
Наистина отвратително.
Нека почива в мир.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.