- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- poklon pred pametta na tova momi4e
Abe dobre kak e po4inala a e bila predi 8 4asa v irc. q mi razqsnete ot otvadnoto li 4ati? Ako naistina e po4inala bog da q prosti.
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
A ZASHTO PODQVOLITE TRQBVA DA STAVA TAKA !!!
MAMKA IM NA TAKIVA KELESHI KOITO ZA ZEMALI KOLATA NA TATI I SE PRAQT NA GAZARI SHTOTO MOGAT DA NAPRAQT 2 ZAVOQ BEZ DA SE BLYSNAT . I KVO EMI ETO NA 3TIQ ZAVOI UBIHA 4OVEK E TAKIZ TRQQ GI PRETREPESH OT BOI MAIKA IM WEEEEEEEEEE
ZASHTO WEEEE !!!
P.S. : na vsichki koito sa takiva gadove => UMRETE V LAINA I NEKA NQKOI DA SE KEFI NA VASHATA SMYRT ZA DRUGITE NEZNAM NO AZ SHTE SI UMRA OT KEF !!!
![]()
![]()
![]()
neka ako ima chatteri koito 4etat tova da vlqzat v #pamet`za`viki za da pochdetem pametta na zaginaloto momiche
POve4eto momi4eta kato se vozat za guzarki .. ei na sa vozete se pri Piqnici i pustinqci bez knijka Pa posle poklon emi Misli kfo pravi6Първоначално написано от DoPye
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
изглежда ми много приятно момиче..
защо съдбата е толкова жестока понякога![]()
Поклон....Няма да се изразявам относно шофьора ,защото най-много да счупа нещо в нас!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Първоначално написано от strange__
Да бе, верно ли ?neka ako ima chatteri koito 4etat tova da vlqzat v #pamet`za`viki za da pochdetem pametta na zaginaloto momiche
И като се 'трогнеш' какво ще остигнеш ? Същото което ще постигнеш ако напишеш 'мир на праха й' в някой форум докато от колонките на PC-то ти пее Азис /примерно/ -- НИЩО.Първоначално написано от strange__
Я кажи, ти като видя темата данеби цял ден да не гледа телевизия и слуша радио ? Данеби да не излезе вечерта с гаджето да се понатискате ? Щото ако си, значи се причисляваш към останалите позьори 'дай щом другите са написали еди-кво-си и аз да поблея в тяхното стадо...'.
И да -- живота е огромна купа пълна с лайна. Колкото повече остаряваш, толкова по-голяма става лъжицата с която гребеш от тази купа.
Naistina много гадно![]()
А защо по дяволите да не ми пука?!В момента не е ли твърде модерно да бъдеш "бунтар","различен","непукис "...?!Това не е ли също вид позьорщина?Я стига...какви се извъдихте всички....какво трябваше да направя?Да напиша,че ми е все едно?!Всъщност не ми е!И повярвай точно в деня,в който написах това не ми беше до натискане с гаджето и тн....може би съм завладяна от личните си проблеми и затова толкова се впрягам в тази тема,нзПървоначално написано от tX
А за стадото...следвайки твоята логика и ти се причисляваш към някаква група,които са също толкова "трезво мислещи",не си ли пак позьор?!Субективно е....и честно казано не ми пука какво са написали другите,не ме интересува кой е написал "мир на праха и" и си е надул чалгията в това време...в крайна сметка ако това е техният начин на живот,нямам нищо против,въпрос на личен избор е.
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
А защо по дяволите да не ми пука?!В момента не е ли твърде модерно да бъдеш "бунтар","различен","непукис "...?!Това не е ли също вид позьорщина?Я стига...какви се извъдихте всички....какво трябваше да направя?Да напиша,че ми е все едно?!Всъщност не ми е!И повярвай точно в деня,в който написах това не ми беше до натискане с гаджето и тн....може би съм завладяна от личните си проблеми и затова толкова се впрягам в тази тема,нзПървоначално написано от tX
А за стадото...следвайки твоята логика и ти се причисляваш към някаква група,които са също толкова "трезво мислещи",не си ли пак позьор?!Субективно е....и честно казано не ми пука какво са написали другите,не ме интересува кой е написал "мир на праха и" и си е надул чалгията в това време...в крайна сметка ако това е техният начин на живот,нямам нищо против,въпрос на личен избор е.
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
boje ta tq e bila samo na 14 godini kolkoto men miloto momi4e izglejda tolkova krasivo
poklon pred svetlata pamet na viki
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
Поклон пред паметта й!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от strange__
И аз така мисля.Трябва нещо да се оправи,това е една нелепа смърт.Трябва да се погледне сериозно на тези проблеми,защото днес е тя утре може да съм аз или някой от вас.Дано някой най-накрая обърне внимание.Лека и пръст на момичето
![]()
*<>*Не е важно,колко пъти ще паднеш,*<>*
*<>* важното е да*<>*
*<>*станеш и да продължиш напред*<>*
R.I.P.![]()
![]()
![]()
Леле като се сетя мойто момиче как пресича,кфо може да й се случиДА НЕ ДАВА ГОСПОД [-o< [-o< [-o<
![]()
Поклон пред памета и
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Jivotat be6e pred neq,no kakvo da se pravi edna nelepa postapka na edni bezotgovoren 6ofior koito ne zaslujava da jivee(ako e ocelql)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе случило се е...да не мислите че е единственото малолетно момиче което е починало в катастрофа.И защо тези теми трябва да се обсъждат?Не е ли по добре простоо да се замислим че би могло да е всеки от нас и да прекратим темата,вместо да я задълбочаваме.Няма смисъл,колкото и да говорим,тя няма да се върне...![]()
И мамка му,защо трябва да съдите щофьора?Първо не я е накарал да се качи...а и поставете се на негово място...мислите ли че сега му е лесно...да знаеш че за секунди си погубил цял човешки живот без да го осъзнаваш...повярваите ми разговаряла съм с такъв човек,само че вместо 1 беше погубил 2 живота точно заради нелепа катастрофа...Не е лесно от която и страна да седиш.За това помислете малко и за момчето което е карало...не е честно да сте толкова несправедливи към него...
kofti...mlado i hubavo momi4e da po4ine taka![]()
mnogo e gaDno,no vsi4ki 6te umrem...prosto...neinoto vreme e do6lo po-rano...oh,mnogo e gadno![]()
poklon pred pametta i
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
поклон пред паметта и!!!![]()
много тъжно наистона направо да се изнерви човек тези смъртни случаи от автомобилни катастрофи толкова зачестиха
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Първоначално написано от SinisterDoll
така е..и все пак лека й пръст......Първоначално написано от DoPye
Abe vseki se zamislq pyrvo,ami ako bqh az na neinoto mqsto?!Ami da vi kaja kakvo az mislq dyrjavata e vinovna 4e gi ostavq nenakazani nqkoi ,tq za vsi4ko e vinovna...,e ne 4e nqma i sydba v taq rabota.Poklon!
R.I.P.