.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82

...

Abe dobre kak e po4inala a e bila predi 8 4asa v irc. q mi razqsnete ot otvadnoto li 4ati? Ako naistina e po4inala bog da q prosti.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Guest
    A ZASHTO PODQVOLITE TRQBVA DA STAVA TAKA !!!
    MAMKA IM NA TAKIVA KELESHI KOITO ZA ZEMALI KOLATA NA TATI I SE PRAQT NA GAZARI SHTOTO MOGAT DA NAPRAQT 2 ZAVOQ BEZ DA SE BLYSNAT . I KVO EMI ETO NA 3TIQ ZAVOI UBIHA 4OVEK E TAKIZ TRQQ GI PRETREPESH OT BOI MAIKA IM WEEEEEEEEEE
    ZASHTO WEEEE !!!

P.S. : na vsichki koito sa takiva gadove => UMRETE V LAINA I NEKA NQKOI DA SE KEFI NA VASHATA SMYRT ZA DRUGITE NEZNAM NO AZ SHTE SI UMRA OT KEF !!!

Guest
    neka ako ima chatteri koito 4etat tova da vlqzat v #pamet`za`viki za da pochdetem pametta na zaginaloto momiche

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    Шофьорат не е виновен. Не мисля че я е качвал насила в колата
    и аз така мисля
    POve4eto momi4eta kato se vozat za guzarki .. ei na sa vozete se pri Piqnici i pustinqci bez knijka Pa posle poklon emi Misli kfo pravi6
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    изглежда ми много приятно момиче..
    защо съдбата е толкова жестока понякога

Поклон.... Няма да се изразявам относно шофьора ,защото най-много да счупа нещо в нас!

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

tX
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    Що се отнася до скапаните позьорщини...твърде е долно да използваш нечия смърт като средство,чрез което да си модерен
    neka ako ima chatteri koito 4etat tova da vlqzat v #pamet`za`viki za da pochdetem pametta na zaginaloto momiche
    Да бе, верно ли ?
    Съгласна съм и с това,че нищо не можем да направим,но можем поне да се трогнем....уви,когато нещастието е далеч от теб,ти го подминаваш с лека ръка
    И като се 'трогнеш' какво ще остигнеш ? Същото което ще постигнеш ако напишеш 'мир на праха й' в някой форум докато от колонките на PC-то ти пее Азис /примерно/ -- НИЩО.
    Я кажи, ти като видя темата данеби цял ден да не гледа телевизия и слуша радио ? Данеби да не излезе вечерта с гаджето да се понатискате ? Щото ако си, значи се причисляваш към останалите позьори 'дай щом другите са написали еди-кво-си и аз да поблея в тяхното стадо...'.

И да -- живота е огромна купа пълна с лайна. Колкото повече остаряваш, толкова по-голяма става лъжицата с която гребеш от тази купа.

Naistina много гадно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Що се отнася до скапаните позьорщини...твърде е долно да използваш нечия смърт като средство,чрез което да си модерен
    Да бе, верно ли ?
    Съгласна съм и с това,че нищо не можем да направим,но можем поне да се трогнем....уви,когато нещастието е далеч от теб,ти го подминаваш с лека ръка
    И като се 'трогнеш' какво ще остигнеш ? Същото което ще постигнеш ако напишеш 'мир на праха й' в някой форум докато от колонките на PC-то ти пее Азис /примерно/ -- НИЩО.
    Я кажи, ти като видя темата данеби цял ден да не гледа телевизия и слуша радио ? Данеби да не излезе вечерта с гаджето да се понатискате ? Щото ако си, значи се причисляваш към останалите позьори 'дай щом другите са написали еди-кво-си и аз да поблея в тяхното стадо...'.

И да -- живота е огромна купа пълна с лайна. Колкото повече остаряваш, толкова по-голяма става лъжицата с която гребеш от тази купа.
    А защо по дяволите да не ми пука?!В момента не е ли твърде модерно да бъдеш "бунтар","различен","непукис "...?!Това не е ли също вид позьорщина?Я стига...какви се извъдихте всички....какво трябваше да направя?Да напиша,че ми е все едно?!Всъщност не ми е!И повярвай точно в деня,в който написах това не ми беше до натискане с гаджето и тн....може би съм завладяна от личните си проблеми и затова толкова се впрягам в тази тема,нз А за стадото...следвайки твоята логика и ти се причисляваш към някаква група,които са също толкова "трезво мислещи",не си ли пак позьор?!Субективно е....и честно казано не ми пука какво са написали другите,не ме интересува кой е написал "мир на праха и" и си е надул чалгията в това време...в крайна сметка ако това е техният начин на живот,нямам нищо против,въпрос на личен избор е.
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Да бе, верно ли ?

А защо по дяволите да не ми пука?!В момента не е ли твърде модерно да бъдеш "бунтар","различен","непукис "...?!Това не е ли също вид позьорщина?Я стига...какви се извъдихте всички....какво трябваше да направя?Да напиша,че ми е все едно?!Всъщност не ми е!И повярвай точно в деня,в който написах това не ми беше до натискане с гаджето и тн....може би съм завладяна от личните си проблеми и затова толкова се впрягам в тази тема,нз А за стадото...следвайки твоята логика и ти се причисляваш към някаква група,които са също толкова "трезво мислещи",не си ли пак позьор?!Субективно е....и честно казано не ми пука какво са написали другите,не ме интересува кой е написал "мир на праха и" и си е надул чалгията в това време...в крайна сметка ако това е техният начин на живот,нямам нищо против,въпрос на личен избор е.
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

boje ta tq e bila samo na 14 godini kolkoto men miloto momi4e izglejda tolkova krasivo
    poklon pred svetlata pamet na viki
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Супер фен
    Поклон пред паметта й!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Поредния неизживян живот....поредните родители загубили дете....поредната смърт на наш връстник...и отново потресените сме ние Няма ли най-накрая тези,които имат наглостта да се наричат "управляващи" да направят нещо?!Няма ли най-накрая в тази държава да има закони?!Как може да се допусне непълнолетен да стои зад волана и случаят не е единичен!!!Преди седмица мой втори братовчед почина на 20год заради безхаберие от страна на енергото...това не е нормално.А за алчните ни политици,за които ние малките хорица сме измет заслужаваща само огризки(а в много от случаите дори и това не получаваме),за тези хора дори ада е твърде добър
    Почивай в мир,мила
    И аз така мисля.Трябва нещо да се оправи,това е една нелепа смърт.Трябва да се погледне сериозно на тези проблеми,защото днес е тя утре може да съм аз или някой от вас.Дано някой най-накрая обърне внимание.Лека и пръст на момичето
    *<>*Не е важно,колко пъти ще паднеш,*<>*
    *<>* важното е да*<>*
    *<>*станеш и да продължиш напред*<>*

R.I.P.
    Леле като се сетя мойто момиче как пресича,кфо може да й се случи ДА НЕ ДАВА ГОСПОД [-o< [-o< [-o<

Супер фен
    Град
    BotevGrad

Поклон пред памета и
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Jivotat be6e pred neq ,no kakvo da se pravi edna nelepa postapka na edni bezotgovoren 6ofior koito ne zaslujava da jivee(ako e ocelql)

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Абе случило се е...да не мислите че е единственото малолетно момиче което е починало в катастрофа.И защо тези теми трябва да се обсъждат?Не е ли по добре простоо да се замислим че би могло да е всеки от нас и да прекратим темата,вместо да я задълбочаваме.Няма смисъл,колкото и да говорим,тя няма да се върне...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    И мамка му,защо трябва да съдите щофьора?Първо не я е накарал да се качи...а и поставете се на негово място...мислите ли че сега му е лесно...да знаеш че за секунди си погубил цял човешки живот без да го осъзнаваш...повярваите ми разговаряла съм с такъв човек,само че вместо 1 беше погубил 2 живота точно заради нелепа катастрофа...Не е лесно от която и страна да седиш.За това помислете малко и за момчето което е карало...не е честно да сте толкова несправедливи към него...

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    kofti...mlado i hubavo momi4e da po4ine taka
    mnogo e gaDno,no vsi4ki 6te umrem...prosto...neinoto vreme e do6lo po-rano...oh,mnogo e gadno
    poklon pred pametta i
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!
    поклон пред паметта и!!!
    много тъжно наистона направо да се изнерви човек тези смъртни случаи от автомобилни катастрофи толкова зачестиха
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SinisterDoll
    Наистина тъжно ..
    Поклон пред паметта и

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    Шофьорат не е виновен. Не мисля че я е качвал насила в колата
    и аз така мисля
    така е..и все пак лека й пръст......

Повече от фен
    Abe vseki se zamislq pyrvo,ami ako bqh az na neinoto mqsto?!Ami da vi kaja kakvo az mislq dyrjavata e vinovna 4e gi ostavq nenakazani nqkoi ,tq za vsi4ko e vinovna...,e ne 4e nqma i sydba v taq rabota.Poklon!

Голям фен
    tova e ujasno. mnogo se natujavam ot takiva ne6ta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си