- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да изразя мнение!
me 2Първоначално написано от Изразяващ мнение
11 - 13 ne se ebat - samo si govorqt taka! zaebete gi i ne im se vrazvaite![]()
Е и какво от това, че ТИ гледаш твоето дете? Една птичка пролет не прави! Няма да го пускаш навън ли? Където са всички други, които говорят за секс, наркотици и какво ли не. И можеби не само говорят... Естествено, че ако попаднеш в такава среда и ти ще се повлечеш. Все пак те са малки. Не можеш да го възпиташ на 11 да знае кое е правилно и кое не и да се пази САМО. То просто се поддава. Защото неговите връсници и приятел му казват, че така трябва, че това е хубаво.Първоначално написано от Lady Death
ПхАХАхха....да възпиташ детето си НЕ значи да не го пускаш никъде. Но не значи и да пускаш дете на 12 по вечерни дискотеки. Не бъркайте нещата.Първоначално написано от Ре
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
=D> напоследак повечето мислят повече с малката глава от колкото с голямата![]()
Доста си ограниченаПървоначално написано от Lady Death
Уважавай мнението на другите, както и те уважават твоето и не му се присмиват въпреки че е смехотворно.
Никой не говори за "вечерна" дискотека (каквото и да е това) Децата вече не си играят на улицата на ластик и на гоненица, а ходят по парковете и градинките да пушат и да се чук@т
![]()
Чули или видяли малките пикли от някъде че СЕКСА е добро нещо... И що да не пробват... Но неправят сметка че с някои гафове пребават самите себе си... кв'о ми пука на мен или на другите че некаква 13 годишна пикла каде осхте незнае пикали и се или и се ебе... се праскала с някъф пиян до козирката оня свършил в нея... и хоп... готово... Да мислят с главите си а не с ... с ******* Си
Да оставиш истинската любов неизказана... Това е най-лесният начин да нараниш сърцето си!!!!
Аз уважавам мнението на другите и не съм казала, че само моето е вярно или нещо такова.Първоначално написано от Ре
Всеки мисли различно.
Едва ли когато си бил на 13-14 си си играл пред блока на ластик. Стига, не говорим за 1 и втори клас. Говорим за 6-7Не казвам, че са големи, нищо подобно.
Пак ще кажа, че всичко опира до възпитанието.
Знам, че е жалко всичко това, но да не мислите, че с 1 тема ще оправите нещата и ще им влеете ум в главата? Айде бе......
И както винаги говорим за момичетата...а момчетата, които го правят на 13 все пак са пичове...на тях никои нищо не казва...![]()
Сами си противоречите.
Уж всеки когато е готов, а някой като каже 'ми на 13 съм...готов съм' и аиЕ вече 'курвоооооооо малка' 'тъпа недорасла овца' и т.н.
П.П. Изобщо не си схванал мисълта на първия ми пост, така че няма нужда да коментираш неща, които не си разбрал.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Имаш голям късмет, че съм доста търпеливА ... с държанието си показваш колко си задръстнеа. Ако беше някой друг до сега 100 пъти да е напсувал майка ти, защото и ти си от онези деца, за които родителите нямат време. Ако беше обратноно щеше да си по възпитана и културна. Слагам край на спора. Ти се държиш като малоумна тинейджърка, каквото всъщност сигурно сиПървоначално написано от Lady Death
Научи се да комуникираш нормално с хората
![]()
Съгласен съм с теб , но аре малко цензура де ( имам предвид това ку***чки )Първоначално написано от Изразяващ мнение
![]()