- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трябва да видиш това..
Ъъъ... едва ли ще могат да помогнат с нещоПървоначално написано от WILD__BOY
... поне съчувстват.
Ама и аз кат гледам всички ко пишат ме е страх да го видя... ааа не аз тва няма да го поглеждам![]()
Смешни сте...
всички тръгвате да ревете по форуми, но в деиствителност на дали ви пука. Докато гледах сайта ми се наслзиха очите, но както казаха след 5 минути ще съм го забравил. Такъв е живота - нечестен е, жесток е, гаден е и т.н. ДА такъв е. Айде по този случай да тръгна да рева (на емотинки) по форумите и да се правя на голям защитник на всичко неправилно...
11 tochka deaktiven profil.
смени музикатаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Уф LunaTriCk съветвам те да не го правиш, винаги излиза правПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Аз поспорих предималко (не беше точно спор и накрая ме убеди в неговата теза)
ако примерно слушаше чалга, нямаше да ти пука за тюленчетата, нямаше да ти идва да затрииш цялото човечество, нямаше да имаш такава агресия, нямаше да хабиш толкова нерви, по-малко нерви, повече усмивки и света щеше да ти се вижда по-хубаво място![]()
идиоти...![]()
![]()
горките тюленчета...толкова са сладки...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Едва ли...Квато и музика да слуша, човек има чувства и мнение. Някои не им пука за ставащото с животните, но на други - да.Първоначално написано от LunaTriCk
Аз разбира, че такъв е живота, че ги убиват заради кожата им. Но не мисля, че трябва да е толкова мъчително!![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ъъъ... това не ми се струва удачно, щот аз слушам чалга и все пак ми пука. И тея "певици" не пеят за друго ам как обичали незнам си кой, той тях-не и ревели, не ми се струва много весело. Музиката няма значение бе мацка, ама абсолютно никаквозначение.Първоначално написано от LunaTriCk
Първоначално написано от LunaTriCk
Ebal sam ti maikata tapa kurva!Da te oderat teb jiva!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
музиката ти оформя мирогледа в известна степен. а от там и сравнителна част от характера, който си е съставен от възприятията ти. та, това за музиката го казах най-вече заради желанието ти да изтрепеш човечеството, не конкретно за мнението ти за тюленчетата. хората са си диваци, да. не го отричам. сами ще се затрием някой ден и то скоро. само се надявам да не съм жив тогава. просто мисля, че ще сте по-полезни на някой приятел/роднина в нужда точно в момента, отколкото да ревете за тюленчета. Има си организации, има си хора за тези неща.
*и все пак съм момче![]()
искренно се надявам, но и много се съмнявам да стане. Все едно да се пусне в производство кола на вода. Много пари играят там просто...
izrudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iii kak moje takova ne6to weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Много гадно.Но ще направя така, че това да го видат много хора![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Много е гадно наистина, но не виждам какво можем да направим ние.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Това е просто отвратително.Не мога да разбера имат ли сърце тия хора?Не.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yjasno boje...............................
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
И аз бих носил цървули от човешка кожа с много голям кеф. Да почвам ли да убивам хора?Първоначално написано от х
Убиването на беззащитни животни по този жесток начин е адски извратено. Ясно е, че изтребването на животни с ценна кожа никога няма да бъде спряно, но толкова ли не могат първо да ги приспят, а после да ги трепят?
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
x, мацко, ти не беше ли сестра на Роската, как така може да сте тоолкова различни, вземи научи нещо от нея...(това го казвам, само в случай, че не съм се заблудила в роднинската ви връзка...),не знам какво да кажа, в момента се сещам само за част от една песен "сори, скъпа, ама наистина си тъпа...."ot kojite im stavat nau-krasivite obuvki i 4anti, koito bih nosila s udovolstvie, no za s1jalenie na tozi etap nemoga da si go pozvolq...
съжалявам, че съм толкова директна с това, което написах,moje da e jestoko, no e fakt!!!
But At Night, When The Sky Gets dark, Tears From The Moon Fall Down Like Rain, But Even They Can't Wash Away The PAIN!!!
съмнявам се да й пука, какво мислиш за неяПървоначално написано от babyunderground
![]()
Нямам думи!Вчера ми го показаха тва.. и ме хвана много жал!
Мен лично не ме притеснява... но пък и съвестта ми е чиста понеже нямам нищо от естествена кожа![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Да,всички сме възпитани различно и не сме задължени да плачем за тюленчетата или да ни пука,но все пак брутални изказвания от типа "Доживях тюлен да ме моли за помощ" са просто гадни...Аз съм любителка на модата.Обичам обувки и т.н.Обаче човек не може да живее на едните обувки,за бога!Не и когато за тях са убивани животинки,просто нямам съвест да сложа подобно нещо.И никога не бих,въпреки че мога да си го позволя.Не знам...брутално е..милите същества,те наистина просто са плували,но не сте длъжни да се разчувствате,по-добре си пазете силите за нещо по-драматично.Като например,някой да ви открадне колата и да псувате българската държава.А тюлените...зарежете ги.Да не би да живеете при тях че да ви пука?Но на някои от нас ще продължи да им пука и някой ден нещата ще се задвижат и ще успеем да направим нещо.Не скоро,но защитницте на животинките ще успеят.Е,против съм да живея на зеленчук,но все пак не е нормално варварщината да се разраства в геометрична прогресия,към все повече и повече животински видове,които дори НЕ ЯДЕМ.Ще преживее някоя прекалено вживяла се в ролята си госпожичка и без палтенце и т.н.Ако не-аз поемам разходите по погребението...![]()
Първоначално написано от х
Ае малоумнице... с удоволствие? Ти си луда!
За това има и имитации. За да се лишиш от един лукс означава да спасиш един живот.
![]()
![]()
P.S. Отврат => Наистина!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Е, и.. аз слушам чалга.. Какво от това? Не съм с промит мозък както всички вие които не слушате такава музика си мислите, че става с хората които я слушат. Не мисля, че трябваше изобщо в тая тема да се намества пак приказката за чалгата.Първоначално написано от LunaTriCk
Като си решил да се правиш на всезнайно с добре изглеждащи постове защо просто не слагаш главни букви. Туку виж знам, че играят и те някаква роля в съставянето на текст!Първоначално написано от LunaTriCk
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.