- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трябва да видиш това..
чалгата я споменах случайно. и плюс това не беше нужно сама да се обиждаш, с това че слушаш чалга. къде съм казал, че промива мозъци ?(в тази тема специално)Първоначално написано от Crazy`Witch
ако ти е проблем и нещо не можеш да различаваш края на изречението или не виждаш точката, кажи ще измислим нещо. съвременната медицина е напреднала в наши дниПървоначално написано от Crazy`Witch
![]()
Molq nqkoi s dobri poznaniq da prevede:
http://www.dfo-mpo.gc.ca/media/infom...005/im01_e.htm
тъй като гледам общо взето нито тюлените са застрашени от изчезване, нито се използват само за кожа, нито е било разрешено и финансирано от правителството, нито ги колят живи.![]()
И това какво общо има с темата?!Първоначално написано от voaiora
С една тема във някъв си форум..и с няколко ревливи мнения в тая тема..
няма да се промени нищо..и вие много добре го знаете...
Може би някой влиятелен човек би имал възможността да промени това...
но не и ние...
така,че не ми се правете на Свети води ненапити с тея ""
Все 1 сте го ТУРИЛИ тва в поста си по задължение...виждате нещо ужасно и по навик-хоп...ревлива емотиконка...ебаси и хората..
I'm a nightmare,a disaster
That's what they always say
I'm a lost cause,not a hero
But I'll make it on my own
I've gotta prove them wrong
Me against the world
It's me against the world
Ami horata obqsnqvat nai-podrobno to4no za tezi "istorii" koito se razprostranqvat po saitove podobni na tozi v pyrviq post na temata ... razqsnqvat dali ima ne6to vqrno vyv vsi4ki tezi istorii ... i do kolko e zakonno da se lovuvat (ili tak kakto sa go narekli da se sportuva) tiuleni!И това какво общо има с темата?!
[size=18]Първоначално написано от Crazy`Witch
blagodarq za vsi4ki negativni mneniq sprqmo men! nemislq 4e virtualno nqkoi 6te uspee da me udere jiva! na 13 i az mislih 4e 6te pomogna na nqkoe jivotin4e da ostane jivo kato nosq samo izkustveni materii, kato ne qm meso i jivotinski produkti i t.n. izvoda be6e 4e dosta pootslabnah, i lekarite mi obqsniha 4isto i prosto 4e jivota se v1rti, i nikoe jivotno nqma da spasq! vinagi mi e bilo jal za jivotinkite koito ubivat horata za sobstvenite si potrebnosti, no prestanete s taq zabluda:"az i o6te 7 4oveka ot foruma nqma da se v1zpouzvame ot jivotinskite oblagi, i 6te spasim nqkoe jivotno", da da, ama ne! tova ne e na4ina! nito s pisane v1v foruma, nito s ubidi! nqkoi be6e napisal 4e iska obuvki ot 4ove6ka koja! mnogo si izostanal! tova sa go izmislili i izpouzvali horata mnogo predi ti da se poqvi6 na toq svqt! "ciganite na sapun" ! 4uvali li ste go toq izraz? i iskam sladki moi da vi obqsnq 4e tova ne e metafora! ot 4ove6ka mas do predi stotina godini sa se pravili sapuni, a ot 4ove6ki koji- obuvki, kop4eta i dr predmeti za ejednevieto!
a otnosno fakta 4e s1m sestra na rosskata...da taka e, i sledva6tiq p1t kato se pribere ot rabota, 6te i kaja da vleze, da iz4ete temata i da vi ubedi v pravotata mi!
"Az ne nosq koji, i s1m s 4ista s1vest", obadi se nqkoi...a mama kato napravi pe4eno pilence, ne qde6 li..??? a samo edin li4en v1pros ako moje, VIE VIJDALI LI STE KAK SE KOLI PRASE??? az da, i 6te vi kaja 4e gledkata e mn po-brutalna ot tova da otreje6 malkata glava na tulen4eto!
zamahat s edin udar i tulen4eto e izbqgalo ot m1kite, a za da otreje6 glavata na praseto, trqbva da go koli6 pone 1 4as v nai dobriq slu4ai! predstavete si vie gledkata otrqzali sa polovinata glava na praseto, i to zapo4ne da bqga, kato ostanalata koja sama se razdira ot tejesta na ve4e visq6tata glava! no kogato e v 4iniqta e po-dobre nali? i nikoi ne misli kolko se e m14ilo jivotnoto predi da stigne v 4iniqta! i nikoi ne pla4e za gorkoto prasence po forumite! ili za ciganite na sapun, ili za ribite, koito predi da umr1t se m14at s 4asove!!! ribka a?tazi godina kato doidohte na moreto, pohapnahte li p1rjena caca??? twisted: ? ili kalkan, 6tot te nai-trudno umirat, i poneje nqkoi o6te m1rdat, se udrqt s edin 4uk po glavata predi da se slojat v tigana!
a posle az s1m bila jestoka!
! vsi4ki mneniq osven tova na lunatrik, i o6te 1-2 bqha gadni i licemerni!!! ama az ne vi se s1rdq! malki ste o6te, a i glupavi i naivni! aide s1s zdrave! dneska na ve4erq si poglednete kakvo ima v 4iniite!!!
p.s. znam sega 4e vs 6te po4nat da razpravqt 4e sa vegitarianci, ama v1rete go razpravqite na baba si, ne na men!!!!!
p.ss.az v jivota si dori i muha ne s1m ubivala!!!...a vie iskate jiva da me derete!![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Първоначално написано от exploitedteen
ami radvam se za tebe, 4e si nameril na4in da se 4uvstva6 dobre v sveta v koito jivee6! pozdravleniq! i ne govori taka s lo6i 4uvstva! simpati4en si mi!...a i nali s1m ti bald1za...![]()
![]()
![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Тва и на мен една приятелка ми го изпрати, много се натъжих, толкова са милички и беззащитни, отвратително е просто да се убиват за спорт, а за кожи е извратено, да имат някви госпожички и господиновци чантички и обувки! БАси! За прехрана, е по-приемливо, ако е наложително разбира се, но иначе![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!