- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нуждая се от съвет
Ами хора преди около 6-7 месеца се запознах с едно момиче, всичко допаднахме си ала бала след месец два станахме гаджета, в началото връзката ни беше много силна след това се разводниха нещата и скъсахме.Слид месец пак тръгнахме и всичко си беше шестица, докато тя не отиде на море.На втория ден ми прати СМС да влезна в чата да ми каже нещо важно и какво било то искала да скъсаме и ТО ПО ЧАТА?!?Плаках много, защото я обичам тя е щастието ми, тя е живота ми тя е всичко за мене винаги съм бил адски мил към нея и накрая кур.Сега си дойде от морето (беше ми обещала, че ще поговориме по-тоя въпрос) и тя ми каза следното ужасно много те обичам и с тебе ми е кеф, но не искам.Аз казах е добре не се ли чувстваш щастлива тя каза чувствам се, какъв е проблема тогава не изкаш да си щастлива и тя каза да, хора помогнете ми не мога да спя, не мога да ям, не мога да живея така!!!!
Don't hate the player , hate the GAME!
mi opredeleno si ima njkva pri4ina
ah ami tova e mn stranno osobeno ako te obi4a ne razbiram za6to go enapravila i e moga da predpoloja dori no 6te ti kaja edno nedei da misli6 samo i edinstveno za neq tova 6te te drazni o6te pove4e.nameri si nqkakvo zanimanie-izlizai s priqteli zabavlqvai se a ako moje6 da q zabravi6 6te e nai-dobre.USPEH
"Ne iska6 li da si 6tastliva?"-"NE!".E te tava e!Do sega da si vijdal podoben 4ovek?Ma tq da ne e mazohistka?Prosto e iskala da skasa s teb,bez da te boli.Drug variant e da e bila nadrusana!Maitap.Ne se zasqgai.Iskam samo da se po4uvstva6 po-dobre.Ne se qdosvai,mi si nameri nqkoq po-dobra."Klin,klin izbiva!"
Bolkata ot zagubata na skap 4ovek e bezkraina...
Cenete jivota,za6toto moje utre ve4e da vi nqma!
Щом те обича не виждам къде е проблема. Не иска да бъе щастлива, що за глупост е това. Всеки човек иска да е щастлив, не ми се вярва тя да прави изключение. Трябва да е луда или мазохистка. Това за мен не е нормално поведение. Има и друга причина, за да не е с теб, не е само това, че не иска да е щастлива. Помоли я пак да се видите и да поговрите, дано успееш да я убедиш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами сигурно я е страх да не стане като миналите пъти...но според мен тя просто няма чувства.Защо не поговориш с нея и да се изясните?
Първата ми мисъл през главата беше "Приятели или родители". Демек. Според мен или нейните родители, или нейните приятели са я настроили така, даже техните може да са й забранили. Може и друг да е стрещнала. Хъх. Доста странно ми звучи, всъщност. Кажи й, че най-малкото заслужаваш обяснение - каква е преичината![]()
qvno devoikata ne znae kvo iska . a pak tva da skasa s teb po 4ata e EBASI kretenskata postapka . po dobre se opitai da q zabravi6 , za6toto spored men osven s bolka s drugo ni6to ne moje da te dari
Good Luck .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Благодаря на всички ви, но днес тя ми призна, че е имало друг помолих я да ми изясни и КАКВО?Оказва се, че те се познавали от седмици 1-2 хах почуствах се като пълен глупак или като някакво малко дете.
Ами явно е изпитвала нужда да нарани някой,а ти си й бил под ръка.
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
pi4 sorry 4e az ti go kazvam no ne mislq 4e te obi4a!mislq 4e ti go e kazala samo za da ne ti e tolkova zle KOETO SI E GRE6KA!po-dobre da be6e kazala istinata
a moje i da te obi4a no da ima seriozna pri4ina no ne moga da se setq za takavamoje da e ne6to ot sorta 4e neina fr te haresva ili ne6to takova...nqmam ideq
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
tva momi4e si ima nqkva pri4ina opitai se pak da pogovorish s neq za da razberesh pri4inata
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
spored men tq e prijivqla nqkakva mnogo silna bolka oshte predi da trugnete,i se e opitala da q prevuzmogne kato spre da misli za neq,da pravi neshto samo da ne se seshta za tova i si mislq 4e zatova e trugnala s teb kato si e mislila 4e ti moje bi shte q otdale4ish ot tova koeto q e karalo da se 4uvstva taka,no qvno e vidqla 4e ti hlutvash prekaleno mnogo i za da ne te narani oshte pove4e e predpo4ela da se razdelite![]()
всеки човек иска да е щастлив. може би под този отговор се крие нещо повече от обикновенни думи. премисли отново този разговор и се опитай да вникнеш в това, което тя ти е казала. причина винаги има!
Най-добре ще е така.Първоначално написано от koalka
![]()
Emi opredeleno tq krie istinskata pri4ina i darjanieto i e super stranno, no spored men nqma smisal da sa tormozi6 za neq 6tom ti e kazala 4e ne iska da e s teb ostavi q ne i obra6tai vnimanie i 6te vidi6 4e tq sama 6te dotar4i pri teb no dori i da ne se varne zna4i prosto ne si e struvalo sas sigurnost 6te sre6tne6 nqkoq druga prosto spri da misli6 za neq naloji si go i ne6tata sami 6te se opravqt. Nqma smisal da jivee6 v minaloto otdai sa na nastoq6teto zabravi q izlizai s drugi momi4eta naslajdavai sa na jivota i s skoro nqma da se se6ta6 dori kak se e kazvala!![]()
If you want to be пиян
drink rakiq not айрян
Трябва да поговорите, за да можеш да разбереш защо тя постъпва така, т.е. какви са причините тя да вземе това решение.
Опитах няколко пъти и резултата е все един и същ.
ха с тва мнение изби рибатаПървоначално написано от Cruel_girl
.Подкрепям
има причина но явно не иска да ти я каже за да не те нарани или поне така мисля
amm az si mislq che te haresva nali... ama ne iska da byde zaeta...t.e iska da pravi kakvoto si iska s kogoto si iska i kakto si iska.. aaa kak da go kaja po qsnu... mmm haresva te ama sega i se jivee i ne iska nikoi da q zadaljava... mm mislq che e tova; ]
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
Явно в главата на това момиче цари пълен хаос ... определено не знае какво иска ... и определено крие истинската причина , заради която е поискала да не сте заедно ... А дали наистина е била щастлива , но въпреки всичко е решила с лека ръка да сложи край на всичко ? Това си знае само тя ... Не спиш , не се храниш ... нормално е да ти е болно . Но мен са ме научили на едно - когато нещо не е наред , просто трябва да се седне и да се говори за него ... Само така ще разбереш къде е проблема . Опитай се да поговориш с нея . Да , понякога е мъчително на този , който е поискал да се раздели с половинката си да дава излишни обяснения , но пък в случая се налага , защото ти явно изживяваш нещата сериозно ... Нищо не губиш ако поискаш една среща очи в очи ... а аз от своя страна ще се надявам да я получиш и след нея нещата да се развият по друг начин ...
Ами опитах през изминалата седмица всеки ден и един и същи отговор просто не намирам логика.И сега какво седа болен, защото си съсипах здравето покрай нея, наливам се с антибиотици и седа затворен вкъщи, вместо да се наслаждавам на последните дни ваканция.
Искала е да скъса с теб по по-мек начин и да не дава много обяснения, което според мен е глупаво.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
4estno kazano az mislq 4e tq ne te obi4a,i nai-dobre 6te bude da q zabravi6 i da ne q tursi6!!ne se tormozi zaradi neq,za6toto tq ne zaslujava tvoqta liubov,postupva po mn lape6ki na4in,kazvaikiti 4e mn te obi4a i 4e e mn 6tastliva s teb i v su6toto vreme 4e ne iska da bude s teb, taq luda li e??!!ima mn momi4eta koito mogat da te darqt s istinska i iskrenna liubov,TQ NE E EDINSTVENA,zapomni go tva:PpP
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI