- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голям проблем ... коя да избера
Благодаря ви на всички за съветите!Избрах втората и макар да не я обичам толкова много, се чувствам по-добре с нея защото знам че няма да ме зареже заради първия срещнат (е да се надяваме
)
![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Първоначално написано от Анонимко
The Interceptor историята ти ми звучи много позната понеже и аз бях попаднал в подобна ситуация.Бях открил момичето което смятах за единствена и перфектна знам колко много боли да я забравиш или по точно да промениш гледната си точка спрямо нея и да я гледаш с очите само на приятел.Адски боли но трябва да се опиташ да я превъзмогнеш дори и да не е изцяло поне до някаква степен.Тръгни с новото момиче с нея ти се открива нова възможност да бъдеш щастлив.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
с едно момиче света не свършва може би наистина ще ти е трудно да не се върнеш при първата но един съвет от мен щом веднаж сте скъсали няма връшане назад от личен опит го знам.болезнено е когато видиш че някой ти дава надежда а тебе те е страх и незнаеш какво да направиш.моя личен съвет е просто да продължиш напред не се измъчвай за предишната от цялата работа само тя може да съжалява че те е загубила.живей си живота и не се обръщай назад
П.П. тя може да се е държала мило с теб защото е знаела че някога си я обичал(или все още я обичаш)и в момент който е била наранена че е скъсала с предишния си приятел да е поискала да е близо до теб защото може би е знаела че ти веднага ще и обърнеш внимание.
незнам ти си решаваш но аз мисля че няма смисъл да се връщаш при нея.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
az mislq 4e trqbva da izberesh 2rata,zashtoto 1vata,koqto tolkova mn si obichal i oshte obichash te e naranila mnogo jestoko.pomisli si malko!tq e skasala s teb za da tragne s 1viq koito e sreshtanala.ne e pomislila kakvo ti e na teb i kak se 4ustvash.sega kogato sa skasali tq pak te tarsi!ako bqh na tvoe mqsto ne bih izbral neq a 2rata,no ti reshavash.tova e moeto mnenie
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...