- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- GOLEMITE GUZARI!
nqma da se izvinqvam, 4e ima su6tite temi kato moita, tova go znom, prosto iskam az da spodelq ne6to za uj golemite guzari s teq cigari...Ne mislite li 4e ako 100% ot teenovete pu6at, edva 1% ot tqh pu6at, za6toto im se pu6i i se nujdaqt ot cigarite, ostanalite 99% pu6at taka da se kaje za guzariq...pitaite edna jena na 40 godini mojete li da sprete da pu6ite tq kazva ne, pitaite edno momi4e na 13 godini est 4e moje da spre, a popitaite sebe si togava za6to ne spira, za6toto mom4etata okolo neq 6te se smeqt i opdigravat za tfa 4e en pu6i...ne e li taka? Momi4eta, mom4eta ne si mislete, 4e kato pu6ite vi zabelqzvat! N e mn hubavo da se celuva6 s gadjeto i da vuni6{{ne iskam da obidq nikoi}} no to4no da vuni6 na cigari, a? Az li4no sum opitvala, no si kazah za kakvo mi e da pu6a? Zapitaite se i vie? kakvo mislite, suglasni li ste s men?
\/
emi i az pu6a,no samo s frendove i to ot gazariq.pone si go priznax. \Първоначално написано от Анонимко
/
evala ti pravq, 4e si go prizna, a sega da te pitam mn li ti e kef da pu6i6 i kakvo mu e guzarskoto...smqta6 li 4e ako szam ti ot kompaniqta ne pu6i6 6te si po dolu ili po nazad ot tqh, a? Nqma da se pravq na nqkfa lekarka tuk, no bi trqbvalo da se pozainteresuva6 ot posledicite ot pu6eneto dori i da ne gulta6 dima! Kogato ne gulta6 dima ima golqma veroqtnost ot poqvqvane na rak na ustnata kuhina, ako se poqvi ne ti go pojelavam za6toto cql jivot nqma da moje6 da qde6 normalno 6te se zagubi 4uvstvoto ti vkus i t.n a puk za gul;tane nqmam dumi...pomisli!
=D>
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Moje da se kaje 4e i az po4nah da pu6a ot gazariq...ami kfo staa kogato se pristrasti6?6toto nqkolko pati probvah da gi spra ama..nikaf napredak![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
Наистина голяма част го правят за гъзария, да се правят на важни и т.н., но не съм съгласен с твърдението ти, че ако някой ги спре, на тази възраст, другите ще му се смеят, напротив.![]()
точно така е ще му смеят защото не пуши не близките му а така наречените му приятели зашото за повечето за да се впишеш в картинката тряя да пушишПървоначално написано от p4elata_brumze
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Не съм палил цигара през живота ми, предпочитам да гъзарея с хармонично и спортно тяло пред това да не мога да кача две стълби без да се задъхам.
2т. системно
Всички които познавам пушат за гъзария само едно момиче знам което пуши за успокоение...
Онзи ден карахме с един приятел колела в парка и той видя някаква нягова приятелка спряхме и той я пита как е кво прави....отговорът и беше потресаващ...Чакам да взема заплата да и да се напия и напуша като свиня...после той ми каза , че тя е на 13 (ЗА БОГА!!!)....на къде е тръгнал светът!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Vs Ok,oba4e ne sum suglasna,4e mnzoinstvoto ne iska da spira,6toto gi e strah ot podigravkite.Ne znam...moje bi samo v na6ta kompaniq staa nqkvo izkliu4eniq oba4e pu6a4i i nepu6a4i sa ravni.Daje moga da kaja,4e na nepu6a4ite se prai evalata.A teq podigrafki sa aktualni v 5 klas![]()
nz kak vijdate edno 15 godi6no mojm4e da kaje na edna sv\oq vrusni4ka"XAxA-ti ne pu6i6".Az li4no pu6a no ne e ot gyzariq,e..nqkoga be6e..
![]()
На мен ми се вижда старомодно пушенето![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
мммм то като си малак не може да мислиш и аз почнах ...и аз незнам що от газария ли кво беше ..не помня но вече си ми е станало като част от ежедневието което не е никак хубаво !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Всички почват от гъзария (тези,които почват поради други причини са много малко) в последствие обаче малко по малко се пристрастяват и тук вече става лошо.За съжаление аз съм точно от тия хора , но да ви кажа честно не съжалявам защото така съм решил и така е станало
The Fallen Shall Rise In A River Of Blood
Инфото ти : Как българия да е на 3 морета като има хора като тебе които се кефят на "каде е батко бе"Първоначално написано от p4elata_brumze
Не съм пробвал нито една дръпка през живота сиНеща да ма мислят за гъзар,защото не съм и не искам да бъда
![]()
Това съм аз:
<-- Just Oligofren!!!![]()
![]()
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
веднъж си дръпнах пред мама (тя ми даде) и сега съжалявам за това. САМО ЗА ЕДНА ДРЪПКА! Много момчета от даскало искат да ме впечатлят като запалят цигара пред мен и ми предложат да си дръпна. Горките! За тяхно нещастие това ме отвращава. Виждала съм момичета да се целват с момчета още преди те (момчетата) да са глътнали. Толкова е отвратително... Не мога да разбера и момичетата, които пушат! Кожата става една гадна, жълтеникава, мазна, след време започват и да грачат, вместо да говорят нормално. Хора, не пушете. Най-добрата ми приятелка започна да пуши, но не от гъзария, а за кеф и сега се чудя кво да я правя.
ХА
пушил съм редовно ДА
когато бях келеш 7-8 клас някаде беше,казах си НЕ МИ ТРЯБВАТ и ги спрях на момента !
цигарите на мен не ми действат по никакъв начин,а тфа да пушиш щото и другите пушат ТФА Е НАЙ ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ НА ТОЯ СВЯТ,да правиш нещо щото и другите го правят....... без коментар просто,Деба Гзари куе ви е газарското ве,да миришете на мършав циганин от 5 метра ли![]()
Давете се там с тия гнусотии,пълните гушите само на фабриките,а за вас кфо остава ???? димът![]()
Кат ви се гълта толкоз много дим,ми запалете ени листа там някаде си и гълтайте колкот искате,дано ви доде акала на сичките големи Гзари че направо немога ви тарпя![]()
Прав си,че повечето го правят от гъзария,но някой,който пуши да кажем от две години има нужда от тях.
emi az ve4e po4ti ne pusha cigari.. ve4e sam samo na JoinT a treva ne se pushi za gazariq![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
zna4i ti e haresalo 6tot i az pu6ih ot gaz1rl1k ama ne mi haresaha i mn b1rzo gi otkazahПървоначално написано от Djeilo
Zna4i az sam samo na treva nali probvala sam cigari no v jivota mi sam izpu6ila mn malko nz dali ima i 10 no nqmam nikvo jelanie za tqh daje mi se gadi . Po - dobre da si pavkam trevi4ka otkolkoto da pu6a cigariA i tva 4e ima hora koito se podigravat 4e ne pu6i6 cigari sa mn tapi i te dori zavijdat za6toto rano ili kasno se osaznavat 4e cigarite sa gadni i gi e qd ponqkoga na nepu6a4ite. Abe nz dali mn me razbrahte :P
Не ми е ясно каква друга причина има човек да пропуши освен от гъзария