- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- GOLEMITE GUZARI!
Е сега не всички пушат от гъзария!!!
Майка ми от гъзария е започнала да пуши, но дядо ми (мале колко далеч стигнах) е започнал да пуши на около 30, когато баща му е починал. Тогава предполагам напълно е осъзнавал кво прави. Ама тогава съвсем други са били времената!!
да повечето го правят за гъзарията
то и аз така почнах но ето къде свърших до момент в който не мога да
ги откажа и вече до толкова съм
свикнала с тях че нз кво ще правя ако ги откажа
и в момента даже са ми вкусни и след час в кайто даскалите
са ме нервирали излизам
паля фас и се чувствам мноооого по добре
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Първоначално написано от ончо
Пич, нещата, които ги каза, нямат нищо общо едно с друго.![]()
az po4nah ot liubopitsvo,a pak i si4kite okolo men pu6eha i sega stana 4e nemoga da gi spra kofti rabota![]()
![]()
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
ne 4e iskam ne6to da te obidq...ama ti na kuf se pravi6, po dobre da si pafkam trevica...da ne se gordee6 s tfa??? bahti na kude otiva svetaПървоначално написано от Анонимко
Chove4e i az pusha treva oba4e tvyrdenieto 4e treva ne se pushi za gyzariq e mnogo pogreshno i ti go dokazvashПървоначално написано от HaPKoMaHqk
![]()
Ebavam se....No ima nqkoi hora koito se pravqt na interesni s tva
![]()
as ne pusha nqma znachenie koi kakvo misli za men se pak ne plashtam danuk obshtestveno menie
То всъщност вече е по-гъзария да не пушиш цигари, а да пушиш трева...Много малко са хората, които го правят с ясно осъзната цел.Аз лично се сещам за 1-2-ма от общо 50-60-те човека които познавам пушещи трева.Другото е позьорщина.
Така е,браво за темата!=D> То и една моя приятелка си призна,вика: 'Ми то всички от компанията пушеха и аз да не остана по-назад'.Къде им е акъла...
Но само им се чудязащо като знаят последствията от цигарляците изобщо почват?!?
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
otgovorut e sushtiq gazariq!Първоначално написано от summer_love
Каква заплата на 13 бе пич???Първоначално написано от ATVRider
![]()
А по темата дам, адски тъпо е да пушиш от газария...
или пък защото тоя или ония ще ти се подиграват,
че не пушиш
Познавам много малко хора, който пушат от газария
и от далече си им личи... просто дечковци![]()
![]()
Remember to keep yourself alive,there’s nothing more important than that!
Reality is wrong. Dreams are for real.
kakva zaplata na 13 li emii pomisli si...Първоначално написано от sweet sac®ifice
![]()
Е то щом я чака с нетърпение се напие и напуши
к'во ли се учудвам.... [-o<
Remember to keep yourself alive,there’s nothing more important than that!
Reality is wrong. Dreams are for real.
НЕ ПУША и това не ме прави по малко Gangz Рано или късно пушенето убива !!!![]()
![]()
![]()
![]()
absolutno pravilno kazano i az sum kato tebПървоначално написано от Cen7r1n0
и аз подкрепямПървоначално написано от leko_otkachena
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
takava tema ima i az ne pu6a za gazaria
Дъ бест аватар от галерията