.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Цикъл

Guest

Цикъл

искам да попитам има ли хапчета и евентуално ако има как се казват за прекъсване на цикъла за 1 месец или по точно едва ли ще има за прекъсване ,но за спиране или някакво изместване на дата. Стана така че ще ми дойде точно на нова година и няма да ми е много приятно.

благодаря предварително

Абе момиче! Нова година е след 2 месеца и никога не може да си сигурна дали пък ТОЧНО тогава ще си в цикъл!

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    А сега да видим кой има късмет и кой няма

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Guest
    сигурна съм си аз напълно, от 3 години ми тече редовно на датата ако има разместване е с един ден.

Отиди на генеколог или питай в аптеката или личната лекарка, защото не вярвам витамин ц или магданоз да ти помогне

Guest
    да де това е лесно да се направи , но исках да знам някой ако знае име на хапчета и направо да отида да си ги взема

Guest
    aaaaaxhahaxhahxahaxhhaxhaxhxahhaaaaa..... бооожееееееееее

a~n~i~t~y
    Guest
    vij kakfo ..izqj edin limon s zahar celi4ak i nqma da ima6 problemi..e to zavisi de ama na men vinagi e pomagalo da se nadqvame i pri teb

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    hahah limona nai mn da ti svie tama.... ama ni6to pve4e tva nqma kak da se smeni prosto az sam baq zapoznat sas genekolojkite raoti i nesam 4uval za takiva medikamenti za zabavqne ili za premestvane tva e do organizum kakto e taka 6te e pak ako iska6 da pravi6 ne6to po specialno to ne pre4i i vav cikal da si.....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами пий Примолут Нор.Това са 20 хапчета и се пият по 2 на ден 1 сутрин и 1 вечер.2-3 дни след като ги свършиш ще ти дойде.Значи започваш ги на 23 декември и чак 4-5 януари ще ти дойде.Ако те устройва го направи,но не ги ползвай повече от 1-2 пъти годишно.И това не са противозачатъчни-не предпазват от бременост,а само регулират или се пият,когато не искаш да ти дойде на важно събитие-сватба,бал,спортно състезание.

Супер фен
    тука има - тука нема...

Guest
    и все пак успях да си променя датата,пих ампула течен витамиц C от 200 и лимон ядох и за сега още не ми е дошло.поне вече знам как да си удължа датата

krem4et0 мерси все пак,може да пробвам!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и все пак успях да си променя датата,пих ампула течен витамиц C от 200 и лимон ядох и за сега още не ми е дошло.поне вече знам как да си удължа датата

krem4et0 мерси все пак,може да пробвам!
    Ако не стане по твоя начин,методът на кремчето действа и 6те си сигурна... и 25 ти отпада

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правила съм го 2 пъти за морето и 1 път за бала.И после нищо ми нямаше,така че споко.А и датата се променя от смяната на сезоните!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си