.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Белла Донна
    Guest

Защо се получава така?

От около 7-8 дни нямах никакъв апетит.Ядях най-много една праскова и това не всеки ден. Днес сутринта ми се дояде и си взех 4-5 шоколадови бисквити. След това ми стана много лошо, повдигаше ми се, причерняваше ми,след което повърнах бисквитите и сега вече съм добре Защо се получи така

Фен
    Град
    plovdiv
    Еми яла си сладко на гладно,ест че така ще стане.

Повече от фен

Re: Защо се получава така?

Цитирай Първоначално написано от Белла Донна
    От около 7-8 дни нямах никакъв апетит.Ядях най-много една праскова и това не всеки ден. Днес сутринта ми се дояде и си взех 4-5 шоколадови бисквити. След това ми стана много лошо, повдигаше ми се, причерняваше ми,след което повърнах бисквитите и сега вече съм добре Защо се получи така
    e neznam za6to taka da ne si bremennA?

Голям фен
    Понеже си яла едно и също цели 7 дена сега стомаха ти не може да смели "новата" за него храна.Трябва бавно да преминеш на някакви бульончета,супички и от там нататък на нещо по-твърдо и хранително
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Белла Донна
    Guest
    Това че съм яла сладко на гладно няма нищо общо, не ми е за пръв път
    И не съм бременна

Някои по смислен отговор?

Повече от фен
    Ми цяла седмица не си яла нищо и накрая си изяла 5-6 бисквити при това шоколадови,нормално е да ти стане лошо и да ти се вие свят...на гладно става тъй ...
    Аз слънцето от къде ти хрумна тва за бременността ?
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Повече от фен
    И не съм бременна

Спокойно ще се оправиш,и аз бях тъй но ми мина.Успех
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SinisterDoll
    И не съм бременна

Спокойно ще се оправиш,и аз бях тъй но ми мина.Успех
    Ми мерси, дано да си права
    Иначе ще се радвам на още няколко мнения

Guest
    абе кретени, стига сте говорили глупости !
    момиче, чувала ли си за булимия ? май натам си тръгнала

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    2 точка от правилника!
    Благодаря!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    абе кретени, стига сте говорили глупости !
    момиче, чувала ли си за булимия ? май натам си тръгнала
    Тая пък.. булимия . .веднага я изкара ..
    Булимия е когато след хранене се повръща .. Аз не бях тъй като нея 1 седмица,а цели 2 ! Никфа булимия нямам..
    Просто си има периоди,когато човека няма особенно голям апетит..

Мега фен Аватара на koalka
    Ами защо не отидеш на лекар?

Един пример ще ти дам:

Навън е студено, първия път излизаш леко облечена и нищо ти няма, на другия ден излизаш по същия начин, пак нищо ти няма, на следващия ден отново и вече си болна.

Това, че преди нищо ти е нямало, не значи че всеки път ще е така. Стомаха ти не е от желязо, всяка промяна се отразява по малко по малко и резултата е че си повърнала.

Цитирай Първоначално написано от Mishelka
    Един пример ще ти дам:

Навън е студено, първия път излизаш леко облечена и нищо ти няма, на другия ден излизаш по същия начин, пак нищо ти няма, на следващия ден отново и вече си болна.

Това, че преди нищо ти е нямало, не значи че всеки път ще е така. Стомаха ти не е от желязо, всяка промяна се отразява по малко по малко и резултата е че си повърнала.

Дам и аз мисля така - организма ти може да търпи да го мъчиш но само за известно време после се предава и резултатът е че си повърнала - според мен няма страшно но моя съвет е да започнеш да ядеш нещо повече от една праскова - може и да не ти се яде но по-малко дори и на сила трябва защото накрая може да свикнеш да не ядеш и ще стане лошо. А ако пак ти стане така по-добре отиди на лекър той ще ти каже най добре! Успех
    Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!

Guest
    Аз съм момче и понякога и на мен се получава така. Най често ми става когато съм ял нещо развалено, когато прекаля с вредните храни и такива. Е разбирасе не от първото им ядене. Според мен това е повече като защитен механизъм, за прочистване на стомаха и дебелото черво. Премахат се токсините и няма нищо лошо в това. А ако продължи още време бегай на лекар защото бая дни да не ядеш не е на хубаво. А за това че си повърнала :
    "Понеже си яла едно и също цели 7 дена сега стомаха ти не може да смели "новата" за него храна.Трябва бавно да преминеш на някакви бульончета,супички и от там нататък на нещо по-твърдо и хранително "
    А пък и както си ги хапнала по рано при такива условия... резултата е явен.
    Сори за на профисионалното мнение, ама аз така си го обеснявам при мен.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Idi na lekar
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си