.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Преглед

Преглед

Abe hora mojto momi4e doskoro be6e devstveno i vuprosa mi e ve4e sled kato ne e trqbva li da otide na ginekolog ?

ne e zadaljitelno da otide6 na lekar sled kato si pravila sex.

Ami ne,za6to trqbva da hodi ? Ako e imalo nqkakvi problemi ili ne6to neredno -da,no ako vs si e bilo ok nqma za6to da hodi !

Ами ако има проблеми нека ходи
    [img][/img]

Не е зле да отиде, за да И обяснят някои неща за предпазните средства...а и за да я прегледат. Тя може да не вижда симптоми за инфекция или да ги игнорира, но тя да бъде налице.

Град
    София
    Ходи се на всеки 6 месеца
    е..ако възникне проблем и по-често си ходи
    Smile!?

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не е зле да отиде, за да И обяснят някои неща за предпазните средства...а и за да я прегледат. Тя може да не вижда симптоми за инфекция или да ги игнорира, но тя да бъде налице.
    nishto losho nqma da i stane , kato se informira , vse pak zapochva da vodi polov jivot i bi trqbvalo da e zapoznata
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен Аватара на alehole
    Попринцип малко са тези които ходят на гинеколог след 1-вия път или ваобще след секс .. Но наистина не е зле да се отиде дори просто ей така за един преглед .. Ту ко виж да открие някаква инфекция или някой др проблем .. А на твойта фр щом и е за пръв път нека отиде хем ще и бъдат обяснени доста важни неща
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си