ai pi4ve i nai ve4e pi4ki da napraim 1 4at konferenciq ai davaite nikove da po4vame da praim 4ata 4e e skyka![]()
are wa pi4ve ai da po4vame da lafim e davaite nik4eta e ai 4e mnooo skyka![]()
thepickpocket
temata ne e za tyka![]()
ok sq praq 4at ........... ai davaite o6te nikove da praim 1 seriozen laf e![]()
ok sorka osetih sa ai davai skype acc i vlizai v filmaПървоначално написано от Pimki
OMG prosto 6to ne re6ite si lafim e OMG spi4aite togava e![]()
Духай-дуду, бе!![]()
Животът е БРЯГ!
ae pomqr nedei sa obajda e potna maruloПървоначално написано от BorderManager
![]()
Нещо не си особено оригинален.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ама там, в детската градина, така си викате, нали?![]()
Животът е БРЯГ!
xaxa ti mnooo ma naredi e sq trebva sa skriq nali xaxaxa mnoo si zle eПървоначално написано от BorderManager
И тук сгреши като пробута поредния хипер-изтъркан лаф, който даже не си го измислил ти, а най-вероятно си го чул от другарчето по гърне. Познах, нали?Първоначално написано от Анонимко
![]()
За твое сведение, малки ми приятелю, пращя от здраве, пия мляко с водка и пърдя като кон. \/
Животът е БРЯГ!
Първоначално написано от Pimki
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
xaxaxa x i kade servirat vodka na 5 godi6ni lapeta eПървоначално написано от BorderManager
Я се кротнете ве! Много сте оригинални и двамата кво да ви кажа... Мислех да си дам nickа, ама като видях какво и кой е писал се отказах, защото се надявах на нормален разговор с възрастни хора, които обичат същия форум като мене. Но явно няма да го получа разговора с 'възрастни хора'...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Уважаема г-це, уверявам Ви, че съм на такава възраст, че спокойно можете да ме сметнете за Ваш дядо, баба, леля, вуйчо, учинайка или египетска мумия-зомби.Първоначално написано от Fiola
Но, споделям напълно Вашите съображения и също няма да си дам никакъв Ник, Вик, Спок, Кряк, Бук, Клен и т.н.![]()
P.S. Обожавам този форум!![]()
Животът е БРЯГ!
e ti ako go obojava6e nema6e samo da si diga6 postovete sas zaqjdane az pusnah 2 temi i ti i v 2te sa zaqjda6 tai 4e draj go v gaza i ne sa obesnqvai \Първоначално написано от BorderManager
/
Kакво да държа в "газа"?
Лайното ли?
Не, сега ще ида да го издрусам във Ваша чест, с най-мил спомен.
А относно постовете ми, сравнени с Вашите...
С радост бих поспорил тет-а-тет относно дълбокият смисъл, с който са пропити всичките ми писания!![]()
Животът е БРЯГ!
ц-ц-ц![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от Elektra_x
![]()
Първоначално написано от BeBcHeTo
Първоначално написано от ScionOfStorm
ква е тая тема от преди 1 година ееее lock plz
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.