- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- LP-metal
Метъл група ли са ЛП и каква точно?Кво ли не се пише по тая тема ама никой няма конкретен отговор!Писна ми от разни"как може да наричате тия лигльовци метъл" и други "Тва е най-яката МЕТЪЛ група"!И в крайна сметка не е важно какъв стил са важното е да правят хубава музика нали![]()
![]()
айде давайте мнения....
те не са метъл... пхахах.
трябва да си яко кух, за да вярваш в обратното... изкривен поп/рап с китари и неадекватно дране.
ама си имат своите добри песни. факт!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
хахаха Linkin Park са метъл, колкото Green Day са пънк![]()
и все пак се водят неометъл или нещо между метъл и рап
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
По лично мое мнение Линкин Парк се смесица между Хард рок, Рап и Поп. Горе долу стават добри са, но ме дразни колко ги величаят, а те са просто една добра група. Да добра, но нищо повече.
11 tochka deaktiven profil.
Еми водят се Нео Метъл, но също така ги пишат и като рок банда.Е естествено премесена с доста рап...а това с Jay Z беше много тъпо...
Мене ме кефят, но наистина доста често ги превъзнасят...
Понеже шибате някви готини стилове ще ви дам истинския.
LP са gay, fag, slobber, greasy, gay pop, gay rap, redneck, anal hair antimetal повлияни от творчеството на Драго Чая.
И да не са метъл, дори не са неметъл, ТЕ СА АНТИМЕТЪЛ! ОКЕЙ!?!?!?
При полужение че ти сама каза: "не е важно какъв стил са важното е да правят хубава музика..." за кво пускаш тема питайки къв стил са ЛППървоначално написано от {LP}FENKA
Тъпо е....
ЛП не са метъл даже те сами бяха казали някъде че нямат определен стил.Други твърдят че са нео...То сега въобще някой има ли стил?!![]()
Хахахаха...Първоначално написано от Elektra_x
Линкин Парк имат точно определен стил. Стил нямат слабите музиканти. Много малко са качествените музиканти, които нямат точно определ стил в точно определен период.
абе вие що като ви интересува нещо не потърсите първо преди да пуснете тема ???
толкова ли е трудно да напишеш в Google Linkin Park![]()
там трябва просто да потърсите някои официален саит на групата и бъдете сигурни 4е пи6е какъв стил са![]()
Да, но там няма да пише какъв е истинският им стил.
според мен в някой повтарям официален саит 6е има по вярно инфо, 6тот тука всеки пи6е един вид мнението си за тях, пък и не вярвам всички във форума да разбират толкова
Хахахаха!Колко точно!Значи по принцип знам че ЛП се водят нео метъл.Но не ми пука особено!Първоначално написано от alice sw
Exploitedteen беше казал че Green Day са "МТВпопгейшитпсевдопънк"!П същата логика ЛП са "МТВпопгейшитпсевдометъ ", но блъскат малко на хип-хоп!Абе кво ви грее кви са?Имат хубави стабилни песни (макар че албумът с Джей-Зи е пълна боза!), какъв е смисълът в стила?Защо е толкова важно това не зная!Естествено групата си иам стил, но не мога да разбера защо му отдавате толкова голямо значение на тоя стил?Ако бандата ви кефи кефи ви, стилът е маловажен...според мен!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
LP са rapcore![]()
4ovek ti met1l slu6al li si be LP mi bili metalisti blq blq vodqt sa za neomet1l koeto nqma ni6to ob6to s ''istinskiq'' met1l (ako ne s1di6 po metal sled neo-neoMeTaL)))))
Хах ако истинския метъл за всички е Black metal-а те не са такива.Но метъла има много клонове, и нео-то е един от тях.Метъли са си, но го месят със рап.Тва е :P
Линкин Парк определено нямат нищо общо със силните музиканти...Първоначално написано от Mo6no
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Изрозил съм се неточно. Просто исках да кажа, че Линкин Парк имат точно определн стил. Това, че слабите музиканти нямат стил не значи, че тези които имат ще са силни.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Линкин Парк... Музиканти... Две напълно несъвместими понятия, ако първото може да се счита за такова...
И аз така си мисляПървоначално написано от пор
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Първоначално написано от alice sw
абе ф нетя има много сайтове на списания - да. Вътре пише много неща - да. НО всяко списание си определя само стил на групата, за която пише - факт! Дори самите групи знаят за какви ги водят и накрая забравят какви всъщност са и на поредното интервю казват просто, че си свирят в некъф си свой собствен измислен стил (и съответно това трябва да означава, че са неповторими). Относно neo-metal-a - такъв стил... има, ама оригиналното му заглавие е numetal. Linkin Park за мен не са метъл, а Alternative Rock.
info@allmusic[dot]com:
wiki:Genre: Rock
Styles:
Alternative Metal
Post-Grunge
Rap-Metal
info@last[dot]fm:Повечето критици ги определят като нео-метъл. Linkin Park добавят, че главната им цел е да създават нещо между метъл и рап.
info@vh1[dot]com:Linkin Park is a nu-metal/rapcore supergroup from Los Angeles, California.
info@yahoo[dot]com:Old-school hip-hop, traditional classic rock, and spooling electronic vibes were the initial factors behind the building of the alternative metal quintet, Linkin Park.
не ми се търси повече, пък и мисля, че е достатъчно за да докажа това, което казах по-нагоре.Old-school hip-hop, traditional classic rock, and spooling electronic vibes were the initial factors behind the building of the alternative metal quintet, Linkin Park.
You cannot kill what You did not create !
Feel FREE to FREE yourSelF Forum
Какво е ненормалното да си ненормален?!
1. не зацепих за кви списания говори6![]()
2. написала съм официален сайт на групата, а не кво са си измисляли некви ттъпи журналисти
3. неометъл и нюметъл е едно и също
4. слу6ам точно 4 песни на Linkin Park и въобще не ме интересува кви са![]()
+ alternative и neoПървоначално написано от Анонимко
![]()
И колкото и да ги плюете, трябва да признаете, че си имат хубави песни!
In The End
Crawling
Points Of Authority
Papercut
With You
Абе, първите 2 албума са много добри!
Хехе, тия изгъзици метъл ли ги наричате? Не се занасяйте с педали от типа на Linkin Park или Limp Bizkit... Ако ще е метъл - Black Sabbath, Alice Cooper, Hammerfall, Judas Priest, Iron Maiden, etc.