.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111

Тема: LP-metal

Фен
    Град
    Dreamland
    - достатъчен коментар ли беше това ?! Щото не мога да кажа и направя повече от това да се изсмея и да спомена , че са некадърни ...
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от *Sumerian_Haze*
    - достатъчен коментар ли беше това ?! Щото не мога да кажа и направя повече от това да се изсмея и да спомена , че са некадърни ...
    Първо си избръсни носа.

Niakoi be6e kazal da vliaza v Google.E napravih go.V interviu mom4etata ot grupata kazvat,4e praviat muzikata,koiato im haresva:''...na6ata muzika NIAMA TO4NO OPREDELEN STIL-tia e smesica mejdu niakolko takiva''.A i pod stil niakoi razbirat tip-matel,pop...Kato poglednem realno na ne6tata LP imat sobstven stil-to4no tazi smesica e tehnia.A pak za prevaznasianeto moga da posporia.Prevedete si niakolko tehni teksta i togava sami 6te vidite kolko istini i emocia sa vpregnati v tiah.

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    ЛП определено не са метъл...поне не метъл от рода на КОРН и S.O.A.D...вярно водят ги неометъл...обаче май клонят към рок-рап-метълоподобие...но както пише най-първо в темата няма значение какъв стил са-правят хубава музика(който го кефят ЛП де)...а относно човека дето каза нещо против че Green Day не били пънк-човек това е една от най-известните пънк-рок групи

и на мен преди ми бяха любимата група, и все още си ги харесвам, впрочем някой да е чул новата им песен? са съжаление темата се обърна на кръчма както каза някой преди мен , и все пак е факт че LP имат доста повече фенове от някои метъл групи (нищо против и аз ги слушам) въпреки всичко , поздравявам всички (без кръчмарите) с новата им песен QWERTY (вижте си клавиатурата) пък на кой му харесва или , сам си определя

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bill_schrei
    а относно човека дето каза нещо против че Green Day не били пънк-човек това е една от най-известните пънк-рок групи
    Не са пънк. По скоро са поп-пънк, поп-рок (пауър поп).
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

водят се като нео метал.Ина4е за ги слушам

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    Of mi nz LP imat nekoi huavi pesni ama de da gi znam kuf stil sa .....xaxax bbte edin put edno 3-4 god po malko t mene vika...."vaa da znai6 kfi metali gleah neska" az:'"???" tfa;"vaaa tokio hotel sa ebati metalite" xaxaa ako LP sa metul,Tokio Hotel sa boza
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Тру са те бе..

Голям фен
    Град
    sofia
    Linkin Park - е американска група. Повечето критици ги определят като нео-метъл. Linkin Park добавят, че главната им цел е да създават нещо между метъл и рап.

Metal4eto
    Guest
    LP si svirqt v stil LP tva si e tqxna zapazana marka i dori nqkoi novi grypi zvy4a6ti podobno na tqx gi nari4at imitatori na LP stila tva ne vi li govori dostata4no...............

Мега фен
    Град
    Utopia..
    linkin park se vodqt neo-metul
    a dali sa stoinostna grupa e suvsem drug vupros
    prizovavam tejkite "metalqgi" da sprat da se durjat kato oshtipani gospojici
    taq grupa q ima , pokazvat vi gadniq znak i se zovat neo-metul
    fakt !

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Според мен са нещо като смесица от ню метъл,рап и поп.С две думи-нещо като нищо,а иначе си имат и много хубави песни

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Според мен са нещо като смесица от ню метъл,рап и поп.С две думи-нещо като нищо,а иначе си имат и много хубави песни

Поправка: ню метълът е смесица между лек (или по друг начин казано-алтернативен) метъл и рап.
    И се води от метъл жанровете...пък дали е правилно-нз
    хъхъ..

Линкин Парк са позиори на Лимп Бизкит, които се водят Рап Метъл.. ама ЛП са сложили и някакви поп простотии в някои от песните им и.. така.. абе.. вече и аз не знам к'во са..

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Линкин Парк ги изкараха велики... неква боза- рапиране и дране...с китари...
    иначе ги водят за нео метъл
    tai e.. ama neo metula kuf metul e prosto nqmam dumi ...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ем..то и аз тряя се вода техно фенче,ама вече почти не ги слушам
    Според мен ЛП изобщо не са метъл или нео метъл.Те са си ЛП-смесица между различните стилове
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Град
    In the poisonous world...
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Ем..то и аз тряя се вода техно фенче,ама вече почти не ги слушам
    Според мен ЛП изобщо не са метъл или нео метъл.Те са си ЛП-смесица между различните стилове
    За първи път виждам някой техен фен да не се заяжда, а да признава какви са всъщност ЛП :P Браво мацка!
    За мен Лп не струват.... Спокойно мога да кажа, че са рапари с китари...

Re: LP-metal

Цитирай Първоначално написано от {LP}FENKA
    Метъл група ли са ЛП и каква точно?Кво ли не се пише по тая тема ама никой няма конкретен отговор!Писна ми от разни"как може да наричате тия лигльовци метъл" и други "Тва е най-яката МЕТЪЛ група"!И в крайна сметка не е важно какъв стил са важното е да правят хубава музика нали айде давайте мнения....
    hmm zna4i i ti si pada6 po LP tai li BRAVO i az tai
    az vsa6tnost slu6am neo heavy i hard metal padam si po taq muzi4ka
    i gi predno4itam mn pove4 ot PSC ili tam dr ne gi znam ka se kazvat
    no mojebi nai mn se silq kam menski q metal govorq ti za Rammstei(obojavam gi- osobedno Ich will) i Tokio Hotel znam 4e ne gi haresva6 no ako iska6 moje6 da si pi6em za LP
    Schrei so laut du kannt!
    Bill und Tom von Tokio Hotel !!

Guest
    Прекалено много отдавате значение на това кой какъв стил е. МНого групи имат свой си стил, който може да се отнесе към 10 стила, ако щеш. ЛП са поп-рап-нюметъл, или нещо такова. НО ако всички каваха,че са метъл, или че са поп, или че са опера, това какво променя не мога да разбера???
    Иначе относно групата- ма точно 6 песни (In the End, Numb, Мy December,Crawling ,Somewhere I Belong,Breaking the Habit) които много ми харесват и си ги слушам от осми клас още и не са ми писнали. Там където залитат към рап, въобще не стват за слушане ... Имат и някакви други песни, които просто не ме кефят

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Прекалено много отдавате значение на това кой какъв стил е. МНого групи имат свой си стил, който може да се отнесе към 10 стила, ако щеш. ЛП са поп-рап-нюметъл, или нещо такова. НО ако всички каваха,че са метъл, или че са поп, или че са опера, това какво променя не мога да разбера???
    Иначе относно групата- ма точно 6 песни (In the End, Numb, Мy December,Crawling ,Somewhere I Belong,Breaking the Habit) които много ми харесват и си ги слушам от осми клас още и не са ми писнали. Там където залитат към рап, въобще не стват за слушане ... Имат и някакви други песни, които просто не ме кефят
    Аз беших това
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Роската - Част от песните са от 2003, а пък доколкото си спомням си на такава възраст, че няма как да си била 8 клас тогава.

Туко що намерих една снимка, която разкрива истината, че Линкин Парк са Гей. Вижте го Честър.
    Много му е приятно в прегръдката на Майк.

бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Понеже шибате някви готини стилове ще ви дам истинския.

LP са gay, fag, slobber, greasy, gay pop, gay rap, redneck, anal hair antimetal повлияни от творчеството на Драго Чая.

И да не са метъл, дори не са неметъл, ТЕ СА АНТИМЕТЪЛ! ОКЕЙ!?!?!?
    Добро определение. Първата ми "метъл" група беше ЛП, после се пренастроих на МЕТЪЛ. За мен няма ли соло китара в една песен-това не е метъл, тоест ЛП се опитват да смесят "топла бира" с рап.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Роската - Част от песните са от 2003, а пък доколкото си спомням си на такава възраст, че няма как да си била 8 клас тогава.
    Уф човек да не се изкара по- млад... Някои от песните (Crawling, Numb,My December ,In The End) са от 2000 година... Е за тях идеше реч...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    zimbabve
    abe vodat gi neo metal ma deba i metala umrel...predi 6to gode bivaha daje i az gi haresvah bqha mi edna ot lubimite grupi ma katy gi vidqh na gramitata s gay-Z i sopol makartni mi se dopovra6ta razvaliha sa fakt e...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си