- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- LP-metal
Неометалистическа простотия.Жалки кретени,които не знаят какво точно свирят,понеже преплитат толкова различни стилове,ама да си речем,че е нео "метъл"![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
LP - са китайци
Вий чувате ли са бе?!?LP са си най-здравия възможен хардкор !!!![]()
![]()
![]()
Мдам, съгласна съм. Те си се наричат нео метъл, но за мен са си чалга метълПървоначално написано от пор
![]()
За хубавата музика - ми не съм съгласна. Как можеш да ги наречеш метъл и да ги сложиш до велики групи, като Whitesnake, Scorpions, Iron Maiden, Rolling Stones, Megadeath etc? Тва е ебаси унижението![]()
![]()
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Половината от групите не са метъл.Първоначално написано от ErinEverly
![]()
А и си мисля, че стилът няма нищо общо с качеството.
А според мен Линкин Парк са нещо средно между Хард Рок, Рап и Поп, и определено не са метъл.
Друго не мога да разбера. Защо всичко ги плюят? Явно защото е много модерно. Сигурен съм, че повечето хора, които викат, че са супер зле нямаше да говорят така, ако приятелите им не говореха същото.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Защото ако не ги плюят няма да са тру. Явно за това освен условието да слушаш само неща, предварително одобрени от "братството", трябва да плюеш всичко останало... И да се нахвърляш злобно върху всеки, слушащ нещо различно от теб, защото е тъп чалгарПървоначално написано от Мo6nо
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ми няма общо, просто мислите ми текат прекалено бързо. Аз затва и имам понякога проблеми с говоренето, пропускам думи.Първоначално написано от Мo6nо
Те се наричат нео метъл. Какво са според теб или мен е съвсем друг въпрос.
Групите не са метъл, а са рок, така харесва ли ти? Щото и пънкът, и ска, и ой!, и метълът, и грънджът са рок, по принцип. Тва, че ние ги разделяме по друг начин, не ги прави отделни стилове![]()
Какво мислят приятелите ми, няма нищо общо с мнението ми. Пример - една от най-добрите ми приятелки слуша чалга и не харесва Гънс. Нито съм се скарала с нея, нито съм прослушала чалга. В Линкин Парк ме дразни само едно - че се наричат метъл. Иначе не се занимавам с изпълнители, които не харесвам и не слушам![]()
П.П. БТВ, ти кво ме нападна на 2 фонта, бе![]()
едит:
rosskata,
Аз обясних защо не ги харесвам. А и аз не се смятам за тру и за член на някакво братствоПросто има музиканти, които харесвам и такива, каквито - не. Проблемът е, че ЛП не ги уважавам. Аз и Металика не харесвам (като личности), но ги уважавам като музиканти. Там е разликата
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Абе то доколкото знам и рокът попринцип се брои като част от поп музиката.Първоначално написано от ErinEverly
![]()
Добре, айде приемам ти мнението.Какво мислят приятелите ми, няма нищо общо с мнението ми. Пример - една от най-добрите ми приятелки слуша чалга и не харесва Гънс. Нито съм се скарала с нея, нито съм прослушала чалга. В Линкин Парк ме дразни само едно - че се наричат метъл. Иначе не се занимавам с изпълнители, които не харесвам и не слушам![]()
А, за какво нападение става въпрос?П.П. БТВ, ти кво ме нападна на 2 фонта, бе![]()
![]()
![]()
бан по ип и профил
Мo6nо,
Дамз, поп се води, но пък той отдавна не е популярен, затова можем спокойно да го махнем оттам![]()
Еми за тук и в темата за Iron MaidenЕ, поне първото ти мнение към мен.
Erin Everly
Няма да се съглася Нима групи като U2, Guns N' Roses, Metallica и т.н. не са популярни.Дамз, поп се води, но пък той отдавна не е популярен, затова можем спокойно да го махнем оттам![]()
Фактът, че рок музикантът Daughtry е избран за America Idol и достига 4-то място там, а към този момент има към 2 милиона продажби от добютният си албум показва, че рока е популярен. Е може и да не е най-популярният стил, но определено е популярен.
Бтв тоя Daughtry има много яка песен със Слаш.
За Ирон Мейдън не беше заяждане. Просто ми беше интересно дали човек е готов да откаже цигарите за Мейдън и кое по-важно, цигарите или концерта.Еми за тук и в темата за Iron MaidenЕ, поне първото ти мнение към мен.
бан по ип и профил
Мo6nо,
Популярни са, но не толкова, колкото, според мен, трябва и заслужаватЩото в момента се слуша поп (знаеш за кой точно говоря). Вярно е, рок музикантите не умират от глад, а Rolling Stones направиха ебаси рекорда - 152 милиона за 1-годишно турне. Но със сигурност рокът е далеч от най-популярните стилове. Повечето хора слушат по 1-2 песни от него, а другите са от по-дъртите. Нашето поколение, в по-голямата си част, не се интересува от този вид музика. Което е тъжно.
Daughtry не ги знам кои са, но ще изтегля песента със Слаш, мерси![]()
Отговорърт ми за цигарите и Мейдън е: те не ме спасяват![]()
Erin Everly
Първоначално написано от {LP}FENKA
![]()
![]()
metal sa muhahahaha
ErinEverly - да ти е гадно.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=v-mK3tpuSbA
бан по ип и профил
Нарича се-НЕО-МЕТЪЛ.
wodqt gi neo amane mqsat na metal...abe se taq imat tuk tame nqkoq zaribena pesni4ka
![]()
Съгласна.Първоначално написано от Elektra_x
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Ами аз съм напълно съгласна с тебе, музиката, която правят, е наистина хубава =D> Иначе стилът го водят нео-метъл... и ако е такъв наистина, значи аз съм нео-метълкаПървоначално написано от {LP}FENKA
![]()
![]()
"Fly to a dream far across the sea... Once so long ago..."
lp метъл.ДА.утре по тва време
И аз съм на мнение че ЛП са най яката метъл групаПървоначално написано от {LP}FENKA
. А за тез които мислят че ЛП не пеят метъл да изясня - те пеят неометъл!
ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХХ АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА ХАПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
АХ
АХАХАХХА
АХ
АХАХАХАХАХАХАХА
ХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ ХАХАХАХХАХАХАХА
!!!!!
и...не linkin park НЕ са неонео са Reville
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от nicoleto
Щото пък твоите шибани гейтачета са![]()
А колкото до темата аз си направих дори сайт за тях и поне 20-30 4аса прекарах тогава,само и само да им намеря точния стил на всеки 8 от 9 страници пишеше че Линкин Парк са нео метъл...ние не сме музикални критици и не мисля че има човек от форума,който може да каже какво точно свирят и пеят Линкин Парк...Но едно е факт и то е че те са НАЙ-ДОБРАТА ГРУПА НА СВЕТА![]()
Първоначално написано от Diablue{F}
А да бе.Най-добрата е доста относително понятие.За тебе са, за мене не са.Няам нищо против тях де.
А за жанра - LP Бяха нео-метъл.Сега са алт.рок.
хъхъ..
Абе какво значение има какъв им е стила, важното е че правят много хубава музика.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..