.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 111

Тема: LP-metal

Неометалистическа простотия.Жалки кретени,които не знаят какво точно свирят,понеже преплитат толкова различни стилове,ама да си речем,че е нео "метъл"
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

LP - са китайци

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Град
    нямам си на представа...
    Вий чувате ли са бе?!?LP са си най-здравия възможен хардкор !!!

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от пор
    те не са метъл... пхахах.
    трябва да си яко кух, за да вярваш в обратното... изкривен поп/рап с китари и неадекватно дране.

ама си имат своите добри песни. факт!
    Мдам, съгласна съм. Те си се наричат нео метъл, но за мен са си чалга метъл
    За хубавата музика - ми не съм съгласна. Как можеш да ги наречеш метъл и да ги сложиш до велики групи, като Whitesnake, Scorpions, Iron Maiden, Rolling Stones, Megadeath etc? Тва е ебаси унижението

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Whitesnake, Scorpions, Iron Maiden, Rolling Stones, Megadeath etc? Тва е ебаси унижението
    Половината от групите не са метъл.

А и си мисля, че стилът няма нищо общо с качеството.

А според мен Линкин Парк са нещо средно между Хард Рок, Рап и Поп, и определено не са метъл.

Друго не мога да разбера. Защо всичко ги плюят? Явно защото е много модерно. Сигурен съм, че повечето хора, които викат, че са супер зле нямаше да говорят така, ако приятелите им не говореха същото.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо

Друго не мога да разбера. Защо всичко ги плюят? Явно защото е много модерно. Сигурен съм, че повечето хора, които викат, че са супер зле нямаше да говорят така, ако приятелите им не говореха същото.
    Защото ако не ги плюят няма да са тру. Явно за това освен условието да слушаш само неща, предварително одобрени от "братството", трябва да плюеш всичко останало... И да се нахвърляш злобно върху всеки, слушащ нещо различно от теб, защото е тъп чалгар
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Whitesnake, Scorpions, Iron Maiden, Rolling Stones, Megadeath etc? Тва е ебаси унижението
    Половината от групите не са метъл.

А и си мисля, че стилът няма нищо общо с качеството.

А според мен Линкин Парк са нещо средно между Хард Рок, Рап и Поп, и определено не са метъл.

Ми няма общо, просто мислите ми текат прекалено бързо. Аз затва и имам понякога проблеми с говоренето, пропускам думи.

Те се наричат нео метъл. Какво са според теб или мен е съвсем друг въпрос.

Групите не са метъл, а са рок, така харесва ли ти? Щото и пънкът, и ска, и ой!, и метълът, и грънджът са рок, по принцип. Тва, че ние ги разделяме по друг начин, не ги прави отделни стилове

Какво мислят приятелите ми, няма нищо общо с мнението ми. Пример - една от най-добрите ми приятелки слуша чалга и не харесва Гънс. Нито съм се скарала с нея, нито съм прослушала чалга. В Линкин Парк ме дразни само едно - че се наричат метъл. Иначе не се занимавам с изпълнители, които не харесвам и не слушам

П.П. БТВ, ти кво ме нападна на 2 фонта, бе

едит:
    rosskata,
    Аз обясних защо не ги харесвам. А и аз не се смятам за тру и за член на някакво братство Просто има музиканти, които харесвам и такива, каквито - не. Проблемът е, че ЛП не ги уважавам. Аз и Металика не харесвам (като личности), но ги уважавам като музиканти. Там е разликата

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

[b]Групите не са метъл, а са рок, така харесва ли ти? Щото и пънкът, и ска, и ой!, и метълът, и грънджът са рок, по принцип. Тва, че ние ги разделяме по друг начин, не ги прави отделни стилове
    Абе то доколкото знам и рокът попринцип се брои като част от поп музиката.

Какво мислят приятелите ми, няма нищо общо с мнението ми. Пример - една от най-добрите ми приятелки слуша чалга и не харесва Гънс. Нито съм се скарала с нея, нито съм прослушала чалга. В Линкин Парк ме дразни само едно - че се наричат метъл. Иначе не се занимавам с изпълнители, които не харесвам и не слушам
    Добре, айде приемам ти мнението.

П.П. БТВ, ти кво ме нападна на 2 фонта, бе
    А, за какво нападение става въпрос?
    бан по ип и профил

Супер фен
    Град
    Мo6nо,

Дамз, поп се води, но пък той отдавна не е популярен, затова можем спокойно да го махнем оттам

Еми за тук и в темата за Iron Maiden Е, поне първото ти мнение към мен.

Erin Everly

Дамз, поп се води, но пък той отдавна не е популярен, затова можем спокойно да го махнем оттам
    Няма да се съглася Нима групи като U2, Guns N' Roses, Metallica и т.н. не са популярни.
    Фактът, че рок музикантът Daughtry е избран за America Idol и достига 4-то място там, а към този момент има към 2 милиона продажби от добютният си албум показва, че рока е популярен. Е може и да не е най-популярният стил, но определено е популярен.

Бтв тоя Daughtry има много яка песен със Слаш.

Еми за тук и в темата за Iron Maiden Е, поне първото ти мнение към мен.
    За Ирон Мейдън не беше заяждане. Просто ми беше интересно дали човек е готов да откаже цигарите за Мейдън и кое по-важно, цигарите или концерта.
    бан по ип и профил

Супер фен
    Град
    Мo6nо,
    Популярни са, но не толкова, колкото, според мен, трябва и заслужават Щото в момента се слуша поп (знаеш за кой точно говоря). Вярно е, рок музикантите не умират от глад, а Rolling Stones направиха ебаси рекорда - 152 милиона за 1-годишно турне. Но със сигурност рокът е далеч от най-популярните стилове. Повечето хора слушат по 1-2 песни от него, а другите са от по-дъртите. Нашето поколение, в по-голямата си част, не се интересува от този вид музика. Което е тъжно.

Daughtry не ги знам кои са, но ще изтегля песента със Слаш, мерси

Отговорърт ми за цигарите и Мейдън е: те не ме спасяват

Erin Everly

Guest

Re: LP-metal

Цитирай Първоначално написано от {LP}FENKA
    Метъл група ли са ЛП и каква точно?Кво ли не се пише по тая тема ама никой няма конкретен отговор!Писна ми от разни"как може да наричате тия лигльовци метъл" и други "Тва е най-яката МЕТЪЛ група"!И в крайна сметка не е важно какъв стил са важното е да правят хубава музика нали айде давайте мнения....
    metal sa muhahahaha

ErinEverly - да ти е гадно.

http://www.youtube.com/watch?v=v-mK3tpuSbA
    бан по ип и профил

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Нужно ли е всички да ги плюят?
    хъхъ..

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Нарича се-НЕО-МЕТЪЛ.

Град
    Сф
    wodqt gi neo ama ne mqsat na metal...abe se taq imat tuk tame nqkoq zaribena pesni4ka

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    Метъл група ли са ЛП и каква точно?Кво ли не се пише по тая тема ама никой няма конкретен отговор!Писна ми от разни"как може да наричате тия лигльовци метъл" и други "Тва е най-яката МЕТЪЛ група"!И в крайна сметка не е важно какъв стил са важното е да правят хубава музика нали айде давайте мнения....
    При полужение че ти сама каза: "не е важно какъв стил са важното е да правят хубава музика..." за кво пускаш тема питайки къв стил са ЛП Тъпо е....
    ЛП не са метъл даже те сами бяха казали някъде че нямат определен стил.Други твърдят че са нео...То сега въобще някой има ли стил?!
    Съгласна.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

в крайна сметка не е важно какъв стил са важното е да правят хубава музика нали
    Ами аз съм напълно съгласна с тебе, музиката, която правят, е наистина хубава =D> Иначе стилът го водят нео-метъл... и ако е такъв наистина, значи аз съм нео-метълка
    "Fly to a dream far across the sea... Once so long ago..."

lp метъл.ДА.утре по тва време

Супер фен Аватара на Qnchety

И аз съм на мнение че ЛП са най яката метъл група . А за тез които мислят че ЛП не пеят метъл да изясня - те пеят неометъл!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}

И аз съм на мнение че ЛП са най яката метъл група
    ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХХ АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА ХА
    АХ
    АХАХАХХА
    АХ
    АХАХАХАХАХАХАХА
    ХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ ХАХАХАХХАХАХАХА

!!!!!

и...не linkin park НЕ са нео нео са Reville
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от nicoleto

Щото пък твоите шибани гейтачета са
    А колкото до темата аз си направих дори сайт за тях и поне 20-30 4аса прекарах тогава,само и само да им намеря точния стил на всеки 8 от 9 страници пишеше че Линкин Парк са нео метъл...ние не сме музикални критици и не мисля че има човек от форума,който може да каже какво точно свирят и пеят Линкин Парк...Но едно е факт и то е че те са НАЙ-ДОБРАТА ГРУПА НА СВЕТА

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}

А колкото до темата аз си направих дори сайт за тях и поне 20-30 4аса прекарах тогава,само и само да им намеря точния стил на всеки 8 от 9 страници пишеше че Линкин Парк са нео метъл...ние не сме музикални критици и не мисля че има човек от форума,който може да каже какво точно свирят и пеят Линкин Парк...Но едно е факт и то е че те са НАЙ-ДОБРАТА ГРУПА НА СВЕТА

А да бе.Най-добрата е доста относително понятие.За тебе са, за мене не са.Няам нищо против тях де.
    А за жанра - LP Бяха нео-метъл.Сега са алт.рок.
    хъхъ..

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}

А да бе.Най-добрата е доста относително понятие.За тебе са, за мене не са.Няам нищо против тях де.
    А за жанра - LP Бяха нео-метъл.Сега са алт.рок.
    Виждам че си запознат с групата а иначе да...вече са алт.рок

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Град
    Там, където е сърцето...
    Абе какво значение има какъв им е стила, важното е че правят много хубава музика.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си