- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- LP-metal
деца мои, () линкин парк нямат нищо общо с нео метъла и никога не са имали
повтарям: нео метъл са Reville, Drowning Pool, Silent Civilian, Disturbed, Deftones и т.н.
имате интернет-използвайте го за нещо полезно, а не за да ставате смешни
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Супер комерсиално звучене което е нещо средно между поп рок рап алтернативна глупост смесена с електроники и .. сякфи глупоти кфит се сетите помии да се харесва на 12-13-14 годишни момиченца + такива дет карат пубертет до 20 годишна възраст!
WE'LL SCAR YOUR MIND!
Душко, спри да четеш глупостите в нетаПървоначално написано от _SL_
Още повече, че в него пише, че lp са нео...
![]()
Айде да приемем, че бяха мейнстрийм версия на неото![]()
хъхъ..
веднъж и аз да съм съгласна с теб.#рекорд#Първоначално написано от _SL_
![]()
А ти на колко си, че говориш за малките? Аз слушам ЛП, но се обзалагам, че слушам много по-каствена и стойностна музика от теб.Първоначално написано от MaNNiE
бтв Лп преди бяха нео-метъл/рапкор, а сега са алтернатив рок.
Ем на повече от 12-14 съм хаха ...Първоначално написано от Забавно ми е
Не съм казала нищо от рода на "Хората които се кефят от ЛП не разбират от музика" ... естествено ти си имаш правото да слушаш каквото ти харесва ..аз просто изразявам личното си мнение ... законно право ми е
Предполагам си наясно колко са спорни мненията за тази група. Има и за има и протива .. аз си признавам че имах период в който част от музиката им ме забавляваше говорая за най старите им албуми когато започнаха да влизат в българия едно време ... (оле се едно съм баб с тфа "едно време" ама си беше преди .. 5-6 години някъде може и повече ... незнам според мен от този ми период доста израстнах и се насочих в музикално отношение и не се водя по някаква вълна музика .. сега даже слушам музика с доста електронно звучене ... слушам музиак която ми харесва на момента не се ограничавам преди време служах адски много брутален метъл след тфа тръгнах по по софт нещата сега съм на EBM, Industrial-Electronica, Gothic и Darkwawe ... тфа е просто слушам каквото ми харесва ... нищо лично надявам се и ти си така!
WE'LL SCAR YOUR MIND!
LP са много добра група,може би една от най-добрите за последните 10 год. в този жанр.Смятам,че много допринесоха за развиването на нови и също добри групи.Аз лично също много им се кефя и са може би любимата ми група ever ,но факт е че са правили доста издънки комерсиализацията(или както се пише) и тая мега глупост с Джей-Гей мн ме раздразни,а и също така групата загуби мн фенове заради такива неща.Твърденията за 12-13 год моми4енца се надявам да са вярни,мн по-добре LP отколкота чалга да слушат нали..Като за завършек LP са много добра група,която през годините понесе много отрицателни отзиви,направи издънки,но въпреки това остана като водеща група от този жанр и все още е.!
На повече от 12, та и на 20, че и на 40. Пак може да не разбираш от музика. За да израснеш реално в музикално отношение трябва да се занимаваш с музика. По-скоро слушаш по-качествена музика, което също е под съмнение, ама айде. Аз си слушам туй, което ми хареса и не го крия. Иначе нямаше да пиша за ЛП по този начин.
Ейй,много ги мразите тия...да не пропусна и токио хотел и us5
![]()
и какъв човек според теб е написал че ЛП са нео? :>Първоначално написано от Shadow_Walker
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни