.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Hybrid View

Не говоря на сън, но бая се въртя и мятам Колкото и здраво да е сложен чаршафа на другия ден е на земята заедно с възглавницата. Веднъж здраво съм се избуйствал и бащата решил да ме събуди и кат ме хванал да ме буди съм го блъснал на сън Имам един познат ходи на сън, няма майтап. Веднъж майка му го прибрала от улицата

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от voaiora
    Az li4no ne stavam i ne govorq na sym no brat mi da...i plqmpa izmislici...oba4e imam edin priqtel deto e staval nqkolko pyti na sym i taka daje se otyrva ot kazarmata!
    Samo edna malka zabelej4ica bez da objdam avtora...pone da korigira zaglavieto na temata...pone no6tta trqbva da znae6 kak se pi6e pravilno...az nemoga da ti pokaja,za6toto nqmam kirilica!
    Аз ще покажа вместо теб-НОЩ-НОЩТА
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Не ама преди време когато братовчедка ми беше спала у дома и ако щете вярвайте вратата на терасата беше отворена и тя станала и таман щяла да легне на перваза (живея в тухлен блок и перваза е широкичък) добре ,че майка ми се е била събудила ама съм чувале ,че тея съмнамбулите даже се качват по покривите и пак нищо им няма яко а
    А пък веднъж баща ми бълнуваше някаква Елена на сън..хммм....

psycho_girl и на мен ми са е случвало такоз подобно със даскалото една сутрин 3 и 30 и било нз майка ми става и отива до тоалетна ама светва лампите и аз се събуждам вече съм се облякла земам си чантата там ще излизам и майка ми чули ,че завъртвам ключа и ме пита де тръгвам и аз викам на даскало и тя тогава ми вика колко е часа само ,че мойто не беше на сън ами в будно състоянни
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    sigurno e slushal pesenta na amet elena

Попринцип рядко бълнувам, но се е случвало..

Пирмерно, веднъж се събудих с крак на прозореца.
    Говоря си на сън, смея си се, ставам....даже съм мляскала на сън
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от miNiTo
    haha az pyk samo ot vreme na vreme se hilkam na san,slu4valo mi se e da se strqskam tkz,smisal da podsko4a v legloto si (leki4ko de) ama ne se sabujdam
    i mn 4esto kat ima 6um okolo mene (pr.nqkoi si govori ili muzika) i go vkliu4vam kam sanq si
    Оооо се 1 аз разказвам!
    Случвало ми се един път като легнах на обед и по едно време ставам отивам в кухнята на сън и питам най-вежливо извинете знаете ли къде е тоалетнала
    Един път са ме връщали от вратата ..кой знае къде съм щяла да ида ..

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    ходенето на сън и бълнуването говорят че сме свръх емоционални
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

kato malka tova mi se slu4vashe redovno ... maika mi razkazva kak sum bila stavala hodila sum da si miq zubite ili do toaletnata vednuj kaza 4e sum govorila neshto za u4ilishte .. no ottogava nqmam takiva problemi

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    На мен не ми се е случвало ама е имало моменти, когато брат ми е започвал да говори нещо насън и ме е събуждал...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    poslednoto koeto sum govorila mai beshe a da povtarqla sum samo lutu mi e lutu mi e a tva go bqh kazala prez denq shtoto maika mi beshe sloila v boba sudjuk i mi beshe lutu qvno e bilo mn vajno shto sum go sunuvala

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Спя като пор,нищо не може да ме събуди,с малки изключения.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Guest
    Еми аз лично не съм правила нито едно от нещата, но братята ми много бълнуват говорят на сън нали и е доста смешно

Аз попринцип не ставам на сън,но веднъж се събудих облечена-по панталон и тениска,а си бях облякла пижамата,като си легнах...
    И един път се събудих обляна в сълзи...
    Но брат ми много често се разхожда на сън!Имаше един случай,когато намерихме кърпата в хладилника и стигнахме до извода,че е била сложена или от брат ми,ходейки на сън,или от мен!
    Can you remember remember my name
    As I flow through your life
    A thousand oceans I have flown
    And cold spirits of ice
    All my life
    I am the echo of your past

Аз пък в каквато поза заспя, в такава се събуждам. Не страдам от сомнамбулизъм, ама за сметка на това някой път от безсъние, което е много гадно. Иначе са ми казвали, че спя с леко отворени очи, дядо ми спеше така и аз явно съм го наследила от него.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Голям фен
    да като съм била малка ми се е случвало да ставам на сън,да говоря някви глупости(слава богу не ми се е разбирало че кой знае кво съм говорила)!а са май не ставам,или поне така си мисля де но пък и сега говоря,смея се,плача...а и много бия на сън
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Говорил съм не веднъж и то все някакви смешни, странни и т.н. работи. За ходене не си спомням, но като по-малък редовно си падах от леглото и си спях на пода, барабар с одеалото.
    Иначе една приятелка ми е разправяла как е станала на сън, отишла е при баба си, казала й е, че отива за сандвичи и после не си спомням, но като цяло супер весела история ми се видя.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    майка ми веднъж ми разказа как съм плакала на сън ама то и сутринта очите ми бяха подутиииии
    а иначе за говоренето - да
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    пикал съм в хладилника на сън..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си