- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гнусно ли е момиче под 155
е?
e kvo mu e gnusnoto we?
Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!
Що да е гусноНякои даже са много сладки.Е,предпочитам по високите по принцип де
Ами над 17г т.е. няма да расте повече. Странно е 155.Първоначално написано от Whisskas
![]()
Ако е готина никакъв проблем не е ръстът. Може би единствено няма да е гот да ходи с някой над 190см примерно..
Ти сега какво, да не определяш хората 155 за нещастни и гнусни. 155см може да не е нормално, ама ако си я обичкаш какво ти пука
![]()
Любовта е по-силна от всичко
Гнусно?
Не мисля, че ръста може да те кара да се гнусиш от един човек... е виж други неща могат...
Защо продалжават да се пишат тези малоумни теми за ръст? Не е гнусно , ама виж ако си някой слон гномовиден може и да е гнусно.
т. 2, 9
Леле,напиши 155 см.Като видях темата,пъро ми мина през ума,че говориш за 155 годиниМале,че съм загубена!
Та по темата...зависи колко тежи (по-точно да е слабичка,да видиш миньонче е сладко,но нямам предвид кльощава,а нормална).
Е,сега баж пък ГНУСНО!!!!!!То има и такива хора плюс това след 17 все още се расте!
6to da e gnusno gnusni sa dr ne6ta![]()
Come on and dance
![]()
И мен ме заболява кръста, ако се целувам с мъжа в изправено положение. Обаче все едно. Смешни са хора под 1.45 според мен, както са смешни и хора над 2 метра.
Мъже над 2м не са смешни.Първоначално написано от `Death`Whore`
Ami malko e stranno 155 sm ama spoko ima vreme ste raste6.Celiq jivot pred tebe.Nali znae6 skapite parfiumi sa v malki 6i6enca.
Смешнички са, ако са много кльощави.
аз да не съм парфюм... брей че си тъпа с тея скапани клишетаПървоначално написано от KaRameL_f
![]()
ne e gnusno
е аз не мога да разбера какво му е гнусното - ако е симпатична и не е дебела в смисъл че трябва да е съразмерна какъв е проблема? Познавам много момичете, които са около 155 и са много готини. Аз самата съм толкова но имам още да раста, обаче братовчедка ми е 154 и е на 21 - готина и забавна мацка и височината въобще не и е проблем
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
gnusno, ne e to4nata duma...po-skoro stranno, makar 4e dori i srtanno ne e.Naprotiv-syvsem normalno e! ne se bezpokoi![]()
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
гнусно е ако е 155 и по-малко и е 55 кила и + . аз съм 153 и изобщо не съм гнусна ...![]()
ne e gnusno no e sme6no 6toto e dosta nisi4no
тва 4е си такажа не е нуйно да си избиваш комплексите на някои др. мейду другото имам 1 позната(не биь я нарекул то4но фр) та аз сум 1.75 а тя е с 2 глави по малка и е под 1.60 със сигурност и е няква такава мн сме6на 6тото е и дебела(не съда хората по тва кво им е телослойението)Първоначално написано от Анонимко
ли4но мене не ме привли4ат прекалено ниските моми4ета
ako lubovta e kapka-podarqvam ti dujd!
ako celuvkata e sekundda-podarqvam ti 4asove!
ako lubovtae 4ovek-podarqvam ti sebe si!
Миньончетата са сладурани с невероятното предимство да стоят добре и до нисички мъже!
" I Am Not A Bitch, I Am The Bitch "
Да,даже са много готини.Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...