.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58
    аззз
    Guest

Гнусно ли е момиче под 155

е?

Град
    SeloSofia
    e kvo mu e gnusnoto we?
    Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!

Guest
    Що да е гусно Някои даже са много сладки.Е,предпочитам по високите по принцип де

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Зависи каква е структурата на тялото му и все пак възръстта
    Ами над 17г т.е. няма да расте повече. Странно е 155.

Супер фен
    Ако е готина никакъв проблем не е ръстът. Може би единствено няма да е гот да ходи с някой над 190см примерно..

Фен
    Град
    Пазарджик
    Ти сега какво, да не определяш хората 155 за нещастни и гнусни . 155см може да не е нормално, ама ако си я обичкаш какво ти пука
    Любовта е по-силна от всичко

Гнусно?
    Не мисля, че ръста може да те кара да се гнусиш от един човек... е виж други неща могат...

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Защо продалжават да се пишат тези малоумни теми за ръст? Не е гнусно , ама виж ако си някой слон гномовиден може и да е гнусно.
    т. 2, 9

Повече от фен
    Леле,напиши 155 см.Като видях темата,пъро ми мина през ума,че говориш за 155 години Мале,че съм загубена!
    Та по темата...зависи колко тежи (по-точно да е слабичка,да видиш миньонче е сладко,но нямам предвид кльощава,а нормална).

Е,сега баж пък ГНУСНО!!!!!! То има и такива хора плюс това след 17 все още се расте!

6to da e gnusno gnusni sa dr ne6ta
    Come on and dance

Мега фен
    И мен ме заболява кръста, ако се целувам с мъжа в изправено положение. Обаче все едно. Смешни са хора под 1.45 според мен, както са смешни и хора над 2 метра.

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    И мен ме заболява кръста, ако се целувам с мъжа в изправено положение. Обаче все едно. Смешни са хора под 1.45 според мен, както са смешни и хора над 2 метра.
    Мъже над 2м не са смешни.

Фен
    Град
    по света и у нас
    Ami malko e stranno 155 sm ama spoko ima vreme ste raste6.Celiq jivot pred tebe.Nali znae6 skapite parfiumi sa v malki 6i6enca.

Мега фен
    Смешнички са, ако са много кльощави.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KaRameL_f
    Ami malko e stranno 155 sm ama spoko ima vreme ste raste6.Celiq jivot pred tebe.Nali znae6 skapite parfiumi sa v malki 6i6enca.
    аз да не съм парфюм... брей че си тъпа с тея скапани клишета

ne e gnusno

е аз не мога да разбера какво му е гнусното - ако е симпатична и не е дебела в смисъл че трябва да е съразмерна какъв е проблема? Познавам много момичете, които са около 155 и са много готини. Аз самата съм толкова но имам още да раста, обаче братовчедка ми е 154 и е на 21 - готина и забавна мацка и височината въобще не и е проблем

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    savsem normlano e da si 155 sm na 17 godini,kakvo kato si tolkova?da ne si vinovna ti...sestra mi e 160 i e na 21 ,ama e super gotino momi4e,imam priqtelka sashto 158 i e na 19 i sashto e super sladka...to si zavisi i ot choveka razbira se...ama tva ti e ot strukturata..nqma nishto losho =D>

gnusno, ne e to4nata duma...po-skoro stranno, makar 4e dori i srtanno ne e.Naprotiv-syvsem normalno e! ne se bezpokoi

Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...

гнусно е ако е 155 и по-малко и е 55 кила и + . аз съм 153 и изобщо не съм гнусна ...

ne e gnusno no e sme6no 6toto e dosta nisi4no

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от KaRameL_f
    aз да не съм парфюм... брей че си тъпа с тея скапани клишета
    тва 4е си такажа не е нуйно да си избиваш комплексите на някои др. мейду другото имам 1 позната(не биь я нарекул то4но фр) та аз сум 1.75 а тя е с 2 глави по малка и е под 1.60 със сигурност и е няква такава мн сме6на 6тото е и дебела(не съда хората по тва кво им е телослойението)
    ли4но мене не ме привли4ат прекалено ниските моми4ета
    ako lubovta e kapka-podarqvam ti dujd!
    ako celuvkata e sekundda-podarqvam ti 4asove!
    ako lubovtae 4ovek-podarqvam ti sebe si!

Миньончетата са сладурани с невероятното предимство да стоят добре и до нисички мъже !
    " I Am Not A Bitch, I Am The Bitch "

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Мъже над 2м не са смешни.
    Да,даже са много готини.
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си