- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomognete mi...
ами..не знам как да започна..
имам един проблем миналата година едно момче от моето даскало ми беше предложило , но на мен ми бяха наговорили какво ли не против него и аз му отказах.Той е с 2 години по-голям от мен.Скоро обаче аз се влюбих в него,но вече беше кьсно!Сега не знам какво да правя.![]()
Сама разбираш, че е минало доста време и той сигурно те е забравил. за да разбереш обаче трябва да поговориш с него и да го попиташ. ако наистина те е забравил няма смисъл да правиш опити да си го върнеш. Ако не опитай се да го убедиш, че и ти го обичаш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi kvo da ti kaja pak slu6ai drugite kvo ti govorqt .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
NE trqbva da se vliaesh ot chujdoto mnenieПървоначално написано от Obitax
![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Ами какво може д анапарвиш...говори с него и му обясни и дано стане.
мога да говоря с него , но ме е страх , че може да ме отхвьрли![]()
kvo ti puka davai nishty ne gybish !!!!Първоначално написано от KpuCTuH4eTy
![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Не губиш нищо ако опиташ...все пак ти си го отхвърлила,може той от страх да не го отхвърлиш отново да те отреже...нз.Най-добре поговори с него.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
ок ще последвам сьветите ви и като започнем даскало някой ден ше се престраша да говоря с него , но не знам как да започна просто ще изпадна в истерия сигурно![]()
Първоначално написано от Obitax
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Да си мислила на време.Още една глупава тема.Стига вече с тези тъпи въпроси.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
mravu4kata хм...не си оригинална![]()
![]()
KpuCTuH4eTy:Скоро обаче аз се влюбих в него,но вече беше кьсно!Сега не знам какво да правя.
хаха ти изобщо да си влюбен знаеш ли какво означава или си на 13,14 или 15?Как ще се влюбиш в човек с които никога не сте имали някаква връзка или нещо подобно.
По темата:да не мислиш ,че след толкова време още те харесва и би могло да стане нещо между вас![]()
Съвет :запознаи се с някои друго момче с което сгте започнеш наистина някаква връзка,и чувствата и на двамата ще са споделени.
![]()
Pogovori s nego i taka nqma da se pita6 vinagi kogato go vidi6 "ami kak li 6te6e da bude ako bqh govorila s nego"kakto kazaha nqma kakvo da gubi6.Spored men imate 6ans i izpitva pone ne6to malko kum tebI sledva6tiq put ako popadne6 pak v takava sityaciq ne se vliqi ot mnenieto na drygite
~~Smirnoff Ice~~ благодаря ти много за сьвета както и на другитеосвен на тези които се направиха на много интересни и си мислят че не познавам човека в който сьм влюбена!И само за информация за онзи гост не сьм на 15
![]()
![]()
![]()
![]()