- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Барселона - Левски
Код:“Живко Миланов получи удар и мисля, че нещата са доста сериозни. Ако и той няма да може да вземе участие срещу Барселона, положението ще стане доста сериозно за нас. Но надявам се да го възстановим и да бъде готов за мача. Относно Домовчийски мисля, че за мача във вторник на “Ноу Камп” няма да се възстанови”, заяви наставникът на Левски Станимир Стоилов.![]()
Та според мен може да се мисли за някакъв "X" но това е мн малко възможно!Та аз мн пати съм забелязвал как големите отбори като Барселона подценяват по слабите си съперници!Дано и утре да стане така бих казал само Успех на Левски и чакаме победа![]()
3:0 за Барса. Левскар съм, но съм и реалист.
За Живко и Валери ще се решава на тренировката на Ноу Камп
А в 7 дни с*порт казват, че са възтановени, дано да са прави, макар че тоя весник ми е мн ниско в очите
Когато Левски играе и Барселона мълчи
Са го измислих![]()
То в голяма част от спортните вестници пишат едно, а става друго, тъй че им нямам голямо доверие.Първоначално написано от adi_crazy
Все си мисля обаче, че Станимир Стоилов ще направи някоя изненада, като в последният момент пусне някой от тези играчи. Според мен, той знае най-добре по какъв начин да изиграе картите си, така да се каже.
САМО ЛЕВСКИ!![]()
Mmm az sum za Levski ama veroqtnostta da biqt e mnogo malka..Vchera gledah koeficientite i za pobeda na Levski beshe 18..shte se radvam ako biqt ama se sumnqvam...No mislq che macha shte e ili X ili Barselona she biqt nai mnogo 2 gola...dano e X... [-o< Hubavoto e che Barselone vuobshte ne znaqt kak igrae Levski i tova do izvestna stepen she im pomogne...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хаха няма смисъл да се надявате на Х,явно не сте гледали мача на Барса онзи ден![]()
аз залагам за резултат от сорта на 3:0 или 3:1![]()
незнам защо нещо ме кара да мисля,че Левски може и да вкарат поне един гол,абе мисля да заложа на 3:1 в Еврофутбол коефицента мисля,че е добър :P
и са да не ме нападне някой Левскар,че съм срещу Левски
не е вярно подкрепях Левски до мачовете им с Киево,все пак трябва да вдигаме коефицент във европейския футбол.
но крайно време е вече левскарите да приемат действителноста,че приказката свършва тук,надявах се Левски да се паднат в по слаба група,но какво стана групата им е такава,че ако запишат равенство с Вердер пак ще е добре за тях,за да не ни изложат до край![]()
NaDuFcHe, не е вярно, Барца ни направи доста щателна проверка и знае почти сичко за нас!
АЙДЕ ЛАВИНАААА
Abe i s mnogo da padneme tva se pak ne e Aiduk
Първоначално написано от niki000
![]()
![]()
![]()
прав си тогава до последно седях и се молих [-o< да стане чудото и да върнат гола наще и чудото стана щях да счупя компа от радосте поне запазихме достойнство добре,че в А група за момента не сме толкова зле :P
ама и все пак някак си стряскащо си е първия ни отбор влязъл в ШЛ,да има възможноста да не направи и точка срещу съперниците,независимо дали е Барса или Челси![]()
доста ще има да ни оплюват и да ни се смеят в Европа особенно след няколко години като върнат статистиките назад и направят подредба за най-безуспешно представилите се отбори в ШЛ
и все пак да се надяваме може Етого да се контузи и Левски да направят нещомакар,че има кой да го замести
![]()
Още сте в еуфория и не можете да мислите.Левски ще победи Барселона като гост колко смешно звучи
.Мача е от сорта на 3:0 или 4:0 за Барса то Левски,ако минат центъра ще е добре.
Мисля че може и да се доберем до х с малко повечко късмет.Дори и да паднем ако паднем с 1 гол разлика това ще един голям успех!
Първоначално написано от NaDuFcHe
saglasen sam teb![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Според мен поне се опитват да играят достойно...ама срещу оня зъбат тръвестит просто.........
според мен туй полувреме почна малко притеснено и зарад туй ни вкараха първия гол,после започнаха да си играят спокойно и имахме много хубави атаки,но малко не ни остана,а и в защита се раздавахме дано 2то полувреме да бъде по-хубаво за нас [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Този мач ме учуди само с изключително добрата на тима на Левски (без Йовов), че няма да бием ви го повтарям вече седмици наред ама никой не ще да чуе.
обаче Х е възможноПървоначално написано от Анонимко
всякакви неща са се виждали във футбола
Не бе...Вижте са...Те испанците принципно са културни хора...Няма да ни позорят пред Европа със много...4-5 гола максимум..повече вече ше е гъзария..
Играят играят момчетата на левски дават много от себе си ,но може и повече...барселона имат голяма техника ние едвам правим една проста атака!
Нека късмета бъде с момчетата нека продължават да дават всичко от себе си...поне един гол да вкараме....!
Все пак се представяме добре бих казъл а за да се представяме добре на Ноу Камп трябва да тичаш 90 минути второто е да държиш добре топката и третото е да не оставяш празно място на Ronaldinho Eto'o и Messi !
И преди всичко само ЛЕВСКИ!!!
Левски не заслужават такъв резултат първото полувреме играха много добре ама ся второто не![]()
ДУСПА чиста дуспа ама оня съдия смотан пе*ераст не даде![]()
![]()
![]()