.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 133
    Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Код:
    “Живко Миланов получи удар и мисля, че нещата са доста сериозни. Ако и той няма да може да вземе участие срещу Барселона, положението ще стане доста сериозно за нас. Но надявам се да го възстановим и да бъде готов за мача. Относно Домовчийски мисля, че за мача във вторник на “Ноу Камп” няма да се възстанови”, заяви наставникът на Левски Станимир Стоилов.

Та според мен може да се мисли за някакъв "X" но това е мн малко възможно!Та аз мн пати съм забелязвал как големите отбори като Барселона подценяват по слабите си съперници!Дано и утре да стане така бих казал само Успех на Левски и чакаме победа
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Супер фен
    3:0 за Барса. Левскар съм, но съм и реалист.

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    За Живко и Валери ще се решава на тренировката на Ноу Камп
    А в 7 дни с*порт казват, че са възтановени, дано да са прави, макар че тоя весник ми е мн ниско в очите

Град
    София
    Когато Левски играе и Барселона мълчи

Са го измислих

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от adi_crazy
    За Живко и Валери ще се решава на тренировката на Ноу Камп
    А в 7 дни с*порт казват, че са възтановени, дано да са прави, макар че тоя весник ми е мн ниско в очите
    То в голяма част от спортните вестници пишат едно, а става друго, тъй че им нямам голямо доверие.
    Все си мисля обаче, че Станимир Стоилов ще направи някоя изненада, като в последният момент пусне някой от тези играчи. Според мен, той знае най-добре по какъв начин да изиграе картите си, така да се каже.

САМО ЛЕВСКИ!

Град
    София
    6te umra lelellelelelel neska e ma4aaaa

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mmm az sum za Levski ama veroqtnostta da biqt e mnogo malka..Vchera gledah koeficientite i za pobeda na Levski beshe 18..shte se radvam ako biqt ama se sumnqvam... No mislq che macha shte e ili X ili Barselona she biqt nai mnogo 2 gola...dano e X... [-o< Hubavoto e che Barselone vuobshte ne znaqt kak igrae Levski i tova do izvestna stepen she im pomogne...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    дай боже "х", с по-малко срам.

Град
    преди живеех в блок 313 срещу затвора,сега живея срещу блок 313
    хаха няма смисъл да се надявате на Х,явно не сте гледали мача на Барса онзи ден

аз залагам за резултат от сорта на 3:0 или 3:1

незнам защо нещо ме кара да мисля,че Левски може и да вкарат поне един гол,абе мисля да заложа на 3:1 в Еврофутбол коефицента мисля,че е добър :P

и са да не ме нападне някой Левскар ,че съм срещу Левски

не е вярно подкрепях Левски до мачовете им с Киево,все пак трябва да вдигаме коефицент във европейския футбол.
    но крайно време е вече левскарите да приемат действителноста,че приказката свършва тук,надявах се Левски да се паднат в по слаба група,но какво стана групата им е такава,че ако запишат равенство с Вердер пак ще е добре за тях,за да не ни изложат до край

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    NaDuFcHe, не е вярно, Барца ни направи доста щателна проверка и знае почти сичко за нас!
    АЙДЕ ЛАВИНАААА

Град
    София
    Abe i s mnogo da padneme tva se pak ne e Aiduk

Град
    преди живеех в блок 313 срещу затвора,сега живея срещу блок 313
    Цитирай Първоначално написано от niki000
    Abe i s mnogo da padneme tva se pak ne e Aiduk

прав си тогава до последно седях и се молих [-o< да стане чудото и да върнат гола наще и чудото стана щях да счупя компа от радост е поне запазихме достойнство добре,че в А група за момента не сме толкова зле :P
    ама и все пак някак си стряскащо си е първия ни отбор влязъл в ШЛ,да има възможноста да не направи и точка срещу съперниците,независимо дали е Барса или Челси

доста ще има да ни оплюват и да ни се смеят в Европа особенно след няколко години като върнат статистиките назад и направят подредба за най-безуспешно представилите се отбори в ШЛ

и все пак да се надяваме може Етого да се контузи и Левски да направят нещо макар,че има кой да го замести

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Още сте в еуфория и не можете да мислите. Левски ще победи Барселона като гост колко смешно звучи .Мача е от сорта на 3:0 или 4:0 за Барса то Левски,ако минат центъра ще е добре.

bobo's
    Guest
    Мисля че може и да се доберем до х с малко повечко късмет.Дори и да паднем ако паднем с 1 гол разлика това ще един голям успех!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Mmm az sum za Levski ama veroqtnostta da biqt e mnogo malka..Vchera gledah koeficientite i za pobeda na Levski beshe 18..shte se radvam ako biqt ama se sumnqvam... No mislq che macha shte e ili X ili Barselona she biqt nai mnogo 2 gola...dano e X... [-o< Hubavoto e che Barselone vuobshte ne znaqt kak igrae Levski i tova do izvestna stepen she im pomogne...

saglasen sam teb
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Според мен поне се опитват да играят достойно...ама срещу оня зъбат тръвестит просто.........

Голям фен
    Град
    Compton
    според мен туй полувреме почна малко притеснено и зарад туй ни вкараха първия гол,после започнаха да си играят спокойно и имахме много хубави атаки,но малко не ни остана,а и в защита се раздавахме дано 2то полувреме да бъде по-хубаво за нас [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Guest
    Този мач ме учуди само с изключително добрата на тима на Левски (без Йовов), че няма да бием ви го повтарям вече седмици наред ама никой не ще да чуе.

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Този мач ме учуди само с изключително добрата на тима на Левски (без Йовов), че няма да бием ви го повтарям вече седмици наред ама никой не ще да чуе.
    обаче Х е възможно
    всякакви неща са се виждали във футбола

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    надявам се на почетно попадение [-o<

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Не бе...Вижте са...Те испанците принципно са културни хора...Няма да ни позорят пред Европа със много...4-5 гола максимум..повече вече ше е гъзария..

Играят играят момчетата на левски дават много от себе си ,но може и повече...барселона имат голяма техника ние едвам правим една проста атака!
    Нека късмета бъде с момчетата нека продължават да дават всичко от себе си...поне един гол да вкараме....!
    Все пак се представяме добре бих казъл а за да се представяме добре на Ноу Камп трябва да тичаш 90 минути второто е да държиш добре топката и третото е да не оставяш празно място на Ronaldinho Eto'o и Messi !
    И преди всичко само ЛЕВСКИ!!!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Голям фен
    Град
    Compton
    Левски не заслужават такъв резултат първото полувреме играха много добре ама ся второто не

Голям фен
    Град
    Compton
    ДУСПА чиста дуспа ама оня съдия смотан пе*ераст не даде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си