.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 133
    който се е надявал на нещо друго трябва да е бил оптимист. и все пак Левски игра като равен с равен. вярно, загуби. но това е футбола. Левски имаше своите силни минути, но Барса игра по шампионски - натиск и гол в началото, почивка, гол в края на полувремто, после пак след почивката и пак в края на мача. в останалото време не си даваше зор. и Левски имаше своите шансове в това време. да не се лъжем - не ги надигравахме. но все пак се борихме. пак някои ще кажат - що не се окопахме? ами помните ли когато преди 4 години Левски игра срещу ливърпул и се окопа? всички скочиха да викат "добре, излезте и играйте. паднете с 5:0, но не играйте анти-футбол." сега левски направи това. да, падна, но игра срещу Барса както щеше да играе Байерн. но все пак - бюджета на Левски е по-малък от месечните заплати на звездите на Барса. не можеше да се очакват чудеса. но се видя, че Ст. Ангелов игра на нивото, на което бяха противниците му. изигра мача на живота си, засега. останалите също се стараха, макар да не блестяха. Левски беше надигран, смазан, но показа, че приказката едва сега започва. защото догодина Левски пак ще е тук. и този път нещата ще са различни. и сега можеха да са, но жребия отреди група А. нищо. стига Левски да се постарае може и да хване третото място и да отиде в УЕФА. там поне побеждаваме
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    Гордея се че съм ЛЕВСКАРКА!
    Благодаря се на Бога, че ме направи от този отбор!
    ЛЕВСКИ, ТИ СИ ВЛИЧКО ЗА МЕН!!!

Благодаря ви за всичко момчета!
    Продължаваме да мечтаем

Страхотни грешки в защита, никакво желание за игра...тея наще само си седяха на терена или просто така изглеждаше на фона на динамичната игра на Барса.
    Дъждът не ни пречеше - даже ни помогна да не паднем с повече. На наще изключително "технични" футболисти може ли да им пречи дъжд? Естествено, че не. В минус на Барселона беше.
    XePouH, дузпа нямаше - оная маймунка направи шпагат, игра за топката. Ощетени във всеки случай не сме били ние. Ама гледай - наще защитници и това не правеха! Да не говорим, че Зъбчо не видях някой да го пази. Много неорганизирано играеха. Тъпи грешки... Петков добре се справи, тоя път вината е изцяло на защитата!
    Ама Роналдиньо ни направи смешни.
    И аз май изказах доста оптимистично мнение за мача (1:3) пък то какво стана...
    Както и да е - Барса си е Барса, Европейския клубен шампион, така че една такава загуба е напълно нормална. Интересно ми е само вие вярвахте ли си като твърдяхте, че мача ще е или Х или победа за Левски (или в най-лошия случай - минимална загуба)?

Голям фен Аватара на Ziezi
    Мии....Очаквано...Сега тва да не е ЦСКА да бие еврошампиона на собствения му стадион Ибавам са!Просто Барса са на светлинни години от Левски...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Голям фен
    Град
    Compton
    аз съм доволен че Левски игра и са опита да направи нещо,но все пак това е Барса и испанското първенство е много по-силно от нащо,отборите са други,играчите също,наще са бориха и не са предадоха направиха хубаво първо полувреме,второто не чак,но накрая имаха голови възможности,както и неотсъдена дуспа

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Gordeia se 4e sum levskar gordeia se 4e sme v 6ampionska liga no prosto s takuv otbor niamame nikakvi 6ansove barselona ma4ka si4ki evro grandove nas niama da ni bie. Skoro daje biaxa bili Baer M s 4:0

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ...шанса ви второто полувреме беше онзи пряк свободен удар...
    Ама тотално го осраха...

Град
    преди живеех в блок 313 срещу затвора,сега живея срещу блок 313
    на някой казвах,че вчерашния мач ще се превърне в комедия,а той не ми вярваше

ето малко отзиви от днешния печат в Испания

“Ел Мундо Депортиво”: Играчите на Барселона се забавляваха като деца

е няма какво да се говори,вече казах приказката наречена "Левски в Шампионска Лига" свърши тук

да се благодарим,че Барса не играха дори на 60% от силите иначе тогва нещата щяха да бъдат наистина лоши

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Копирам това,което съм писал в друг форум:
    Барселона играха като на тренировка,забавляваха се.Не мисля,че е нужен коментар за разликата в класите на двата отбора.Но най-хубавото в случая е,че Левски игра достойно,не бяха мишоци - искаха да вкарат гол,а не да паднат с малко.Ако играха с 11 човека в защита щяхме да паднем с по-малко.Но отборът постъпи смело и даде всичко от себе си.Бях очарован от играта на Станислав Ангелов в защита през първото полувреме.Играеше срещу Белети и Жули все едно срещу него са Малин Орачев или Марчо Дафчев.
    Очаквам Левски да играе по същия начин и в следващите мачове,въпреки,че не възлагам големи надежди на мачовете в Бремен и Лондон.

BTW: Нямаше никаква дузпа,шпагата на Тюрам беше чист.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Цитирай Първоначално написано от adi_crazy
    ЛЕВСКИ, ТИ СИ ВЛИЧКО ЗА МЕН!!!

кво пишеш така каточели левски ще го прочете

иначе за мача само се прибирам първо на метрото гледам имаше изкаран телевизор и видях че е 4-0 прибирам се стигам пред блока на улицата съм и чувам един съсед да вика нещо ма не го разбрах щото беше много пян оня и се прибирам и гледам стадиона как двата отбора се прибират и викам на майка ми колко 4 на 0 е резултатът и тя вика 5 на 0
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    abe tva se pak e barsa ne e cska ili marek ili beroe .........

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
    а те ЦСКА да не са уефски че да падат с 5:0 от европейския клубен шампион.

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    да те ша падат от бешикташ в родната си страна от колкото Левски от най-добрия отбор в европа даже ако не е в света

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от XePouH
    да те ша падат от бешикташ в родната си страна от колкото Левски от най-добрия отбор в европа даже ако не е в света
    ооофффф и така да стане Левски така или иначе се осраха!сега като се сетя как им предвиждахте победа и равен с/у Барса и умирам от смех...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Град
    София
    da de vie s pove4e 6texte da padnete

Grux Grux Grux svine gadni

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    niki000 за тоя пост заслужаваш ако те видя някъде да те сваля на земята и да ти счупя ребрата от ритници.. сеш?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    niki000 за тоя пост заслужаваш ако те видя някъде да те сваля на земята и да ти счупя ребрата от ритници.. сеш?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    Мчетателите...гледайте да не паднете от много високо накрая!Тук вече не говорим за Шалке или Киево...Барса е отбор,който е с класи над Левски Минималната загуба би била успех,а Х е направо подвиг...
    Искам само да ти задам няколко въпроса...
    Кой препдолагаше, че Левски ще влезе в Шампионската лига? Кой предполагаше, че ще победи толкова силни съперници?!

Няма спор, че Барса има много по-големи успехи от Левски в турнирите въобще, но във футбола няма сигурни неща, има изненади и то не малко...

Мислете и говорете кавото искате, все пак всеки има право на собствено мнение, но моето е, че Левски ще поднесе голяма изненада в групите, а защо тя да не е именно срещу Барселона?

Прогнози: 1:1, 1:2 или 0:1.

Синята приказка продължава!
    Малко със закъснение,ноо...така първо нямам никакво намерение да оспорвам успехите на Левски,те са факт.Второ нека аз ти задам въпроса как може да сравнявате Барселона,отборът признат за най-силният в момента,настоящия шампион в най-комерсиалния футболен турнир-Шампионската Лига със отбори от ранга на Артмедия,Киево и дори Шалке?!На базата на какво ги сравнявате?!
    Вчера на Барся им беше много забавно...със ходещо и приспивно темпо вкараха 5 гола,а същевременно Левски се напрягаха и влагаха всичките си сили в този мач...за някои може би мача на живота им,нз.Тъжната истина е,че българският футбол има още доста хляб да изяде докато достигне до някакъв зачатък на футбола,който европейските грандове играят!!! Показателно е,че няма български отбор,достатъчно дорасъл,за да може да се противопостави на тим с ранга на Барса....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    Ники бате крий се че стана страшно

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от adi_crazy
    Ники бате крий се че стана страшно
    xaxa nema izpusnaxa mi nervite

Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от niki000
    da de vie s pove4e 6texte da padnete

Grux Grux Grux svine gadni

хахаххаа ние сме щяли с повече Ама нали вие представяте България бе добитаци? Нали вие трябва да биете Барса и компания за да трупаме точки Говеда....Когато се срешнем с Барселона след мача ще говорим,сега вие сте в Шампионската лига и обсъждаме ВАС

Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Бате има ли смисъл да биеш малоумно уефскарче? Не мисля остави я да нервничи и да си мисли как ние сме щяло да паднем от Барса и как те са в шампионска лига.Не разбра ли,че това им е оправданието за красивата игра и добрия резултат срещу Барса

Град
    София
    skoro s barsa nema d se sre6tnete vervai (pone v Sl nema da e)

Град
    2 метра под земята
    Едно си знае едно си бае

Град
    София
    Едно си знае едно си бае
    ne te li zabolia dzurlata da gruxti6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми