- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Барселона - Левски
Първоначално написано от niki000
![]()
![]()
![]()
Внимавайте,че прасенцата тая година ше станаш шампиони като няма кой да ви подарява титлата.![]()
В неделя ще има още един ШАМАРПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
И браво на уефски че са в шампионската лига,достойно представят България все пак,нали така само 5 гола е изключителен успех
![]()
много си права повярвай миПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
всичко сочи,че Левски е върха
![]()
вижда се добре кой е на върха както винаги![]()
![]()
![]()
класирането е към дата 14.септември.2006
това е класирането за момента![]()
Абе, цска ще пропада все повече и все повече...отбор от тях никога няма да стане, на всички ви е ясно. Искренно ви пожелавам някой ден да имате шанса да играете, ако не точно с Барса, то поне с друг отбор на това ниво, та да ви се затворят устите най-накрая.
И между другото тука много разпалени фенове сте всичките, ама да ви кажа истинските фенове са по стадионите, не седят пред телевизорите, псувайки че не са им дали дузпа...![]()
А това плюенето по вечния съперник си е българска му работа...
v nedela nema da e takaПървоначално написано от 50 Cent
![]()
Че ние не бихме ли Ливърпул?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
сори изпуснах самолета за БарсаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
![]()
![]()
да ходя да ги подкрепям
Ники ще се разбере да споко![]()
А спонмняш ли си условията на 2 мач?Ако Левски играят с Барса на директна елиминация и първия мач паднем с 3:0 втория мач и ние ше имаме шансове като влязат голяма част резерви...Първоначално написано от maldini
ave skate_warrior umirai s tvoq umrel cska deto nemoe biqt rodopaПървоначално написано от skate_warrior
deba svinete prosti
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
еиш пичПървоначално написано от 50 Cent
ний не се стремяхме толкоз за първото място в България,а класирането в Шампионската лига
![]()
да постигнахте и какво станаПървоначално написано от XePouH
![]()
![]()
![]()
![]()
ми играйм в шампионската лигаПървоначално написано от 50 Cent
хех... още един кандидатПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
играете или само си ходите да разглеждате градовете по ЕвропаПървоначално написано от XePouH
![]()
![]()
поне не ходим да играйм в Турция,в родната ви странаПървоначално написано от 50 Cent
хаха нали знаеш... Левски - Апоел дербито на ИзраелПървоначално написано от XePouH
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Нямах предвид това, ами че тука много се палите колкото за идеята, не за друго.Първоначално написано от exploitedteen
Единствения човек, пред който не мога да кажа лоша дума за цска е леля ми, защото от 16-годишна е по стадионите и до сега 1 мач не е изпуснала (без значение в България или чужбина). И м/удругото тя е лекар, не получава кой знае каква заплата, има син, който отглежда без баща, но за отбора си дава всичко. Ей това е за мен отбора да ти е в сърцето. Нея и по телевизията са я давали...
А колкото до Ливерул - къде го сравнявате с Барса, най-добрия отбор в света за момента.
ЛЕВСКИ може да паднаха от Барса, но достойно, а днеска цска ще стават за посмешище с Бешикташ.
А и още нещо - и Божков не иска да ви спонсорира вече...казах - ще пропадате все повече и все повече...![]()
ПП. Левски се падна в най-тежката група иначе като нищо щяха да стигнат много по-далеч. Иначе вие си говорете. То завистта е голямо нещо и тя.
Какво да кажа повече освен...до неделя!![]()
ОК ОК нещата стават лоши няма смисъл да се обиждаме или каквото и да било заради подобни неща са ме банвали от датата така,че стига няма смисъл,никой няма да убеди другия в каквото и да билоПървоначално написано от XePouH
впрочем мача мина няма ли кой да заключи темата
добреПървоначално написано от 50 Cent
![]()
1.Тогава Ливърпул бяха европейските шампиони, така че се предполага, че те са най-добрите по това време, нали?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
2.Не вярвам да имаш някаква роднинска връзка с Баба Ванга, така че не говори какво ЩЕ става довечера. Какъв ще е резултата ще се разбере след последния съдийски сигнал довечера...
Ливърпул са по-слаби от Барса?![]()
а финалчето Милан-Ливърпул да ти говори нещо? :P
За посмешище ставате
общ резултат Ливърпул-ЦСКА 3:2,а вие говеда?Сигурно като Барса дойдат тук ще направат двуцифрен общия резултат.Говорете за неделя,ама ще видим дали и след мача ще говорите така.....
и още нещо за нещастника хероинБешикташ-ЦСКА било турско дерби,а той ще вика за Бешикташ?
Кой е турчина не мога да разбера само?
![]()
и въпрос към модераторката-ти от кой отбор си?![]()
толкова ли ти харесвам, че ме цитираш в подписа си?Първоначално написано от skate_warrior
не че не е ясно, ама тва бях азПървоначално написано от Анонимко
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
само да доидат тук на Роналдинио ше му изцепа баси тупаницата и кво като е бразилец аз пък съм Българин