- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Барселона - Левски
харесва ми цитатаПървоначално написано от мечтател
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
skate_warrior,
1. Никак даже. Аз говоря за игра.
2. Тук си прав. Ще видим.
exploitedteen, maldini, не съм от Левски, но ако трябва да избирам м/у ЛЕВСКИ и цска...ясен е май избора ми.![]()
Иначе не веднъж съм казвла - Славия и Реал Мадрид...не защото са велики отбори...не претендирам за това, така че не ми се захващайте.![]()
ама да не го беше вадил от контекста.Първоначално написано от skate_warrior
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
хаха контекста е още по-забавен.. че сте показали добра игра...страшна ви беше играта.. с такава игра може и да биете Марек
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Всеки случай играхме много по-добре от ЦСКА и ако играем по същия начин и в неделя, горко ви.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
ооо много по-добре играхте.. нямам думи...Първоначално написано от p4elata_brumze