.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 133 от общо 133
    Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^

А колкото до Ливерул - къде го сравнявате с Барса, най-добрия отбор в света за момента.

ЛЕВСКИ може да паднаха от Барса, но достойно, а днеска цска ще стават за посмешище с Бешикташ.
    1.Тогава Ливърпул бяха европейските шампиони, така че се предполага, че те са най-добрите по това време, нали?

2.Не вярвам да имаш някаква роднинска връзка с Баба Ванга, така че не говори какво ЩЕ става довечера. Какъв ще е резултата ще се разбере след последния съдийски сигнал довечера...
    толкова ли ти харесвам, че ме цитираш в подписа си?
    не че не е ясно, ама тва бях аз
    харесва ми цитата

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

skate_warrior,
    1. Никак даже. Аз говоря за игра.
    2. Тук си прав. Ще видим.

exploitedteen, maldini, не съм от Левски, но ако трябва да избирам м/у ЛЕВСКИ и цска...ясен е май избора ми.
    Иначе не веднъж съм казвла - Славия и Реал Мадрид...не защото са велики отбори...не претендирам за това, така че не ми се захващайте.

Цитирай Първоначално написано от мечтател
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^

А колкото до Ливерул - къде го сравнявате с Барса, най-добрия отбор в света за момента.

ЛЕВСКИ може да паднаха от Барса, но достойно, а днеска цска ще стават за посмешище с Бешикташ.
    1.Тогава Ливърпул бяха европейските шампиони, така че се предполага, че те са най-добрите по това време, нали?

2.Не вярвам да имаш някаква роднинска връзка с Баба Ванга, така че не говори какво ЩЕ става довечера. Какъв ще е резултата ще се разбере след последния съдийски сигнал довечера...
    толкова ли ти харесвам, че ме цитираш в подписа си?
    не че не е ясно, ама тва бях аз
    харесва ми цитата
    ама да не го беше вадил от контекста.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    хаха контекста е още по-забавен.. че сте показали добра игра... страшна ви беше играта.. с такава игра може и да биете Марек

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    хаха контекста е още по-забавен.. че сте показали добра игра... страшна ви беше играта.. с такава игра може и да биете Марек
    Всеки случай играхме много по-добре от ЦСКА и ако играем по същия начин и в неделя, горко ви.

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    da i trenirovkata na cska predi ma4a

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Всеки случай играхме много по-добре от ЦСКА и ако играем по същия начин и в неделя, горко ви.
    ооо много по-добре играхте.. нямам думи...

Мега фен Аватара на machoka
    С подобен сорт дискусии - до тук!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си