- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- menstrualni bolki
momi4eta kakvo piete pri menstrualnite bolki ili pone mi kajete na men kakvo da piq zashtoot buskulizin spazmalgon i no-shpa ne mi pomaga
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Благодаря!
Нурофен вземала ли си?Ако решиш да га пиеш, недей на гладно.По принцип, ако имаш болки ,еднакратно взмане на лекарство няма да помогне.Например ако вземаш СПАЗМАЛГОН, пий 3по 1 т. дневно, поне 2 дни.
Пробвай с прахчета Аулин или Нимезил,на мен ми помагат.Успех![]()
mersi mnogo![]()
Аз пия Кафетин при мене действат.
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Два аналгина едновременно и трети аналгин след половин час.До началото на следващата менструация няма да имаш болки.
За ваша информация: АНАЛГИНА АЛЕРГИЗИРА! Пийте умерено и при нужда.
Nimezil ne pomaga vyobshte..pone pri menПървоначално написано от Анонимко
![]()
Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!
PII AULIN,GARANCIQ-6TE TI POMIGNE,AKO EDNO PRAH4E NE,TOGAVA PII 2.AZ SEGA PIQ PLAMEXIN,NO TO E SAMO PO LEKARSKO PREDPISANIE.AULINA E MNOGO DOBUR!
ami.... aulina ne be6e li za zabobol?!? 6toto az go piq kogato me boli zab i vednaga uspokoqva?!?Първоначално написано от malka_kukla
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Нурофен
Винаги, когато ме боли адски много пия аулин, ама ми казаха, че увреждал бъбреците . . .нз дали е вярно, но помага![]()
Ами можеш да пиеш Бусколизин,Нурофен.Мисля,ч са ефикасни.
Аулина е незаменимо и прочуто лекарство против болка. Но наистина трябва да внимавате с него и повече от 2 прахчета без да сте се консултирали с лекар не трябва да пиете. Аулина уврежда бъбреците и панкреаса. Течен аналгин също много помага! 2-3 амп. в денонощие можеш да изпиеш
Мммм....Аналгин....Бусколизин
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Az piq no 6pa i sam dovolna ot nego.Ponqkoga oba4e piq ili spazmalgon ili buskulizin.Ina4e sam 4ula,4e i nurofen ima dobur efekt.
При различните хора помагат различни лекарства.По принцип безвредно лекарство няма, но ако се придържаш към указанията в листовката, нямаш проблем.![]()
Аз винаги съм имала много болезнен първи ден от менструацията. И пиех аналгини, бусколизини, ношпа със шепи без особен ефект. Това което ми помага на мен е Voltaren Retard. Пия една таблетка и забравям за проблема. Много съм доволна.
az piq analgin nai burzo mi pomaga
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.