.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: kfo na da napravq?

fffff`4ee
    Guest

kfo na da napravq?

znachi bivshiq mi priqtel,s koito skusaxme otdavano no vse pak si imaxme zdr zdrasti. obajdashe mi se ot vreme na vreme...no nie se skaraxme s nego ..posle toi po 4ata mi pisheshe ,a az ne mu otg..i posle taka stana che toq pochna da svalq nai-dobarat mi pr-ka..da i pishe sms`i posle pochna da i se obajda..a btw pitashe za mene sushto kat i se obadi..i sq prodaljava da i zvuni i t n a pr-kata mi ne mu otg nito na sms` i i t n..kajete mi kfo napraq..vse oshte chuvstam neshto kum nego..a nz kfo da napravq..?10x prevariteln0o

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    mi kaji mu kakvo 4ustva6 i misli6 i go ostavi toi da re6i .drug variant pone az ne vijdam .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: kfo na da napravq?

Цитирай Първоначално написано от fffff`4ee
    znachi bivshiq mi priqtel,s koito skusaxme otdavano no vse pak si imaxme zdr zdrasti. obajdashe mi se ot vreme na vreme...no nie se skaraxme s nego ..posle toi po 4ata mi pisheshe ,a az ne mu otg..i posle taka stana che toq pochna da svalq nai-dobarat mi pr-ka..da i pishe sms`i posle pochna da i se obajda..a btw pitashe za mene sushto kat i se obadi..i sq prodaljava da i zvuni i t n a pr-kata mi ne mu otg nito na sms` i i t n..kajete mi kfo napraq..vse oshte chuvstam neshto kum nego..a nz kfo da napravq..?10x prevariteln0o
    Ми за кво си го отблъснала тогава....много глупаво постъпвате първо прайте са интересни пък после искам го пак.Еми явно вече няма чувства към теб,а към приятелката ти.Примири се....

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    da,tova e dosta dobur variant....kaji mu kakvo chuvstvash,razberete se,no sled kato svalq priqtelkata ti..spored men nqma smisul.."nima ne znaesh che svursheno e s liubovta,shtom chuesh sbogom...." gledai napred....ne si zaslujava da pravish,kakvoto i da e...

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля,че ще се получи нещо.Почти убедена съм.Той е видял,че не му обръщаш внимание и е решил явно да пробве с приятелката ти.Това показва сериозността на чувствата му,но и твоите не са много големи...просто няма смисъл.

...

Em ot edna strana ne si postypila dobre kato si skusala s nego..i nqkak si sega malko ne varvi da iska6 ne6ty ot nego.a 6tom 4uvstva6 ne6ty kam nego vse o6te za6to ne si mu obry6tala vnimanie?Ama ima i druga strana 4e kato se e obajdal na priqtelkata ti e pital za tebe.Moje pyk da e iskal da izrevnuva6 ot priqtelkata si i po tozi na4in da osaznae6 kakvo to4no iska6 i da se varne6 pri nego?
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Guest
    Недеи изобщо да се занимаваш с него,ако даже по не малко е имал някакви чувства към тебе е нямал изобщо да си помисли точно с твоя приятелка да се занимава,или е някои комплексар които иска да ти покаже че щом ти не си му обърнала внимание ,всички други са в краката му .

pogovori nai dobre s nego sega moje da svalq tvoqta priqtelka za da te drazni
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си