.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: ...

Ani_18
    Guest

...

Zdraveite!Shte zapochna ottam,che bqh na pochivka s priqteli i tam beshe i momcheto,koeto haresvam.Sluchi se taka,che ostanahme sami i se celuvahme,no neshtata svarshiha dotam.Kogato se varnaha drugite sqkash nishto ne se beshe sluchilo.I az i toi se darjahme taka vsqkash ne e imalo nishto,dori sled tova izbqgvahme da ostavame sami zaedno.Naistina ne moga da razbera zashto se poluchi taka.Oburkana sam.Predi 5 meseca prikliuchih vruzka,zaradi koqto stradah mnogo i sega me e strah otnovo da se vliubq.Ne mi se iska az parva da zapochvam da govorq s nego,no nz inache kakvo bi stanalo,ako ostaq neshtata taka,kakto sa sega.Pls daite mi savet...

Май ти е хоби да си пускаш теми?

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Май ти е хоби да си пускаш теми?
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Ani_18
    Zdraveite!Shte zapochna ottam,che bqh na pochivka s priqteli i tam beshe i momcheto,koeto haresvam.Sluchi se taka,che ostanahme sami i se celuvahme,no neshtata svarshiha dotam.Kogato se varnaha drugite sqkash nishto ne se beshe sluchilo.I az i toi se darjahme taka vsqkash ne e imalo nishto,dori sled tova izbqgvahme da ostavame sami zaedno.Naistina ne moga da razbera zashto se poluchi taka.Oburkana sam.Predi 5 meseca prikliuchih vruzka,zaradi koqto stradah mnogo i sega me e strah otnovo da se vliubq.Ne mi se iska az parva da zapochvam da govorq s nego,no nz inache kakvo bi stanalo,ako ostaq neshtata taka,kakto sa sega.Pls daite mi savet...
    Ами ти май сама си отговори на въпроса не мислиш ли?

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си