- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го убедя
Имам малко проблемче...И аз и гаджето ми сме на 16 години.Ходим от 5 месеца.Той често ми говореше за секс,но аз не бях готова и той ме разбираше и не настояваше.Но вече се чувствам готова,а сега той не иска.Аз съм го правила веднъж(с бившо гадже),а той е девствен.Но твърди че много ме обича.Как да го убедя да пробваме секс?Дали той просто не е готов или не желае изобщо?Заради мен ли е?
nie ne mojem da gadaem....prosto pogovori s nego i go pitai...
Абе остави го момчето,като не иска,не го насилвай.Все пак е девствен.Всеки се притеснява когато ще прави секс за първи път.Може да не е готов,може пък да не иска да го прави с теб(sorry,че трябва да го кажа).А и ти защо толкова искаш?Да,хубаво е,но ако обичаш момчето би трябвало да се съобразиш с неговите нужди(по-точно с тези,които няма).
emi...pogovori s nego...kaji mu 4e si gotova 4e ako e zaredi tova 4e e devstven nqma zna4enie..i ti ne si mnogo opitna...ako ne mu haresa ne trqbva da go pravite pak i takiva prostotii ako o6te ne iska go ostavi sam da si poiska
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
Не,не мисля,че трябва да гонасилваш ако не иска.Може да се притеснява от това,че ти си го правила,а той не.Може би го е страх да не се изложи.Поговорете за това,обясни му какво искаш,но ако той не иска и ако го обичаш не трябва да насилваш нещата.все пак е имало период,в който и ти не си искала...нали?
Ами по-добре е да изчакаш докато стане готов.Сигурно се притеснява и за това.Но все пак го питай,защото преди да е говорил за секс,а сега не...говори с него.
миличка стига с това обичане.като обичаш даден човек съвсем другак се гледа на нещата.Какво да се съобразява момичето тои тоя сигорно е някав с мека китка за да откаже на приятелката му и още повече че е на 16 и още е дествен ,апък всяко момче на тая възраст гледа да се изфука в компанията и на приятелите си как е "чукал оная,как охкала..."мисля че ме разбрахтеПървоначално написано от maybelline
![]()
govori s nego nai dobre,moje bi sega go e strah da ne se izloji pred teb kato e detstven
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
поговорете си..но не го насилвай ако не иска![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
dokato chetox si mislex za tova,che toi moje bi se e pravel na... nz si kuf pred teb na nekoi..otvorko,koito iska samo sex i luje,che e devstven,a kogato ti si poiskala se e otkazal... tfa pomnislix,no poneje te razbiral i e devstven si mislq,che tazi negova gotozvnost e bila vremenna.Първоначално написано от Nikolletta
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Е,не всяко момче гледа да се изфука пред приятелите си.Може би Nikolletta е попаднала на по-свестен тип.Ако е така - браво на нея!Както момичетата могат да не се чувстват готови,така могат и момчетата.Не може момчетата постоянно и по всяко време да са навити за секс и само да чакат кога момичето ще е готово(а това може дори да не стане).Вероятно момчето на Nikolletta не търси само секс във връзката си с нея.И това by the way е много хубаво!Първоначално написано от магито
![]()
И аз съм на това мнение. Ако искаш поговори с него и го попитай за причината. Но ако ти каже, че не се чувства готов не го насилвай. Уважи желанието му.Първоначално написано от maybelline
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Абе кви разговори, кви пет лева...тактика му е майката...уж мислех, че точно вие жените знаете тези неща...Момчетата не споделяме много за проблемите в секса.Просто трябва да излезете някъдеи да останете сами...от там нататък си знаеш...не е необходим някакъв разговор...малко целувки и опипване...така да се каже...бързо ще се навие...Гууд Лък![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
може би го притеснява факта, че ти имаш по-богат опит от него. преди не се е замислял над това, но защото ти не си искала. и когато в един момент ти казваш, че си готова, той се замисля какво ти ще си помислиш за него след като преспите заедно
поговорете
Поговорете... Нито познаваме тебе, нито приятеля ти. Как да ти помогнем? По-добре си го попитай открито дали иска, а преди това му кажи, че го искаш.Айде късметче.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Gledai sa 4isto i Prosto .. az sum mom4e... Tekova Jivotno Kato mom4e koeto ne e gotovo i Ne mu se pravi sex nema .. na4i kfoto i da mi razpraa6 toq tfoq Priqtel sigorno Pi6kata mu so4i 6 bez 20 ama si trae 6toto moje bi te obi4a naistina i iska da go dokaje.
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
еми,мога само да ти кажа да го попиташ
защо преди е искал,а сега не иска
и да видиш какво ще ти отговори,
и след това да обсъдите отговора![]()
spored men ne e ot teb)smqtam 4e neiska da praktikuva sex s teb za6toto e devstven i se pritesnqva
)no se pak ti govori s nego i mu kaji 4e rano ili kusno 6te trqq da go napravi i ako te obi4a tolkova mn,neka 1-qt mu pat bude s teb
)
![]()
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI