- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kajete mi kakvo da prava
molq vi se pomognete mi ve4e neznam kakvo da praa pisna mi maika mi po cql den da kre6ti i to se banalni ne6ta ot sorata ne 4isti6 vku6ti po cql den stava6 ot kompiutara i vsqkvi takiva az ve4e ne izdurjam kajete mi kak da postupq plsssss [-o< [-o< [-o< [-o<
За рождения ден й подари книгата "Позитивно възпитание за тийнейджъри".Друго не мога да те посъветвамТакива родители с техните критики и крясъци и т.н. обикновено си остават такива до край.Sorry!
Сигурно има някакъв проблем жената.Седни и поговори с нея, обясни и че не разбираш защо ти крещи и какво искаВсе пак ти си дет, а тя има отговорност за къщата.Ти можеш да помогнеш, но основното е нейна грижа.Абе защитавай сеНяма да ставаш невротичка с това крещене я!
Майка ти сигурно е доста заета жена , по цял ден си има работа и това я изнервя , може би това е причината за нейните викове и крясъци. Просто не й обръщай внимание , нека думите й влизат през едното ти ухо , а през другото да излизат и толкова. Живей си живота , докато си млада и това е.
a za6to ne se opita6 naistina da i pomogne6 malko,togava budi sigurna nqma da ti kre6ti
Maika mi beshe sushtata..pishteshe praveshe skandali 3to 5to po cql den mi viseshe na glavata da chistq da sedna da cheta ne da visq po kafeta ili pred pc-to i tn..Ne i obrushtah vnimanie i veche se radva daje kato si visq v nas na pc-to ili kato reshe da si pooravq malko staqta...Ta suveta mi e prosto da ne i obrushtash vnimanie
Неподходящ размер на снимка в подпис!
много благодаря а и да ти кажа досега ти винаги си ми давала добри съвети \Първоначално написано от NaDuFcHe
/
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
това бях аз от профила не една фр
еми много ясно 4е 6те крещи като от тебе ни6то не става и по цял ден ни6то не прави6!!!!!! Или ставай 4овек или фа6тай гората!![]()
Life sux and then you die!
Mi mila pri takiva xora nqma opraviqNai dober se opitai da ne i obra6ta6 vnimanie...sorrka ama drugo ne se se6tam
![]()