.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Testa za bremennost

Kak se pravi test za bremennost?

Еми те са няколко вида тестове.
    Тоя който аз съм праила е вид касетка.
    Капваш в един отвор с капкомера няколко капки урина.
    Чакаш десетина минутки.. и то там вече ти е описано в листовката за отрицателен резултат какво трябва да се покаже и за положителен също. Айде.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Чакаш десетина минутки.. и то там вече ти е описано в листовката за отрицателен резултат какво трябва да се покаже и за положителен също. Айде.
    чак десетина минути надали

Супер фен Аватара на maybelline
    Има тест,който се прави 7 дни след половия акт.Там има една лентичка и нея я потапяш в урина(има и специална пластмасова...купичка(много малка,не е дори купичка ами не се сещам как да го нарека) и чакаш 1 минута.Ако се появи червена лентичка,значи си извършила теста правилно,но не си бременна.Ако до червената се появи още една,по-голяма,значи си бременна.Има го в упътването.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LyLa
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    чак десетина минути надали
    sichko ok ama 10 min v niikuf sluchai pishe na opakovkata na shure chek naprimer che sled 10min e nevaliden

Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    sichko ok ama 10 min v niikuf sluchai pishe na opakovkata na shure chek naprimer che sled 10min e nevaliden
    Еее ама, че се хванахте. Забравила съм с подробности. Не ми се е налагало скоро да си правя. Момичето явно иска да знае главното от това как се прави. Вре ли се някъде. Гълта ли се
    Като тръгне да си прави, ще си прочете листовката много ясно.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

dvgds
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Има тест,който се прави 7 дни след половия акт.Там има една лентичка и нея я потапяш в урина(има и специална пластмасова...купичка(много малка,не е дори купичка ами не се сещам как да го нарека) и чакаш 1 минута.Ако се появи червена лентичка,значи си извършила теста правилно,но не си бременна.Ако до червената се появи още една,по-голяма,значи си бременна.Има го в упътването.
    i koi e tozi test?!?!!?

Guest
    Ima razli4ni testove,koito se pravq,akto goreopisaniqt-Sure Test,Clear Test.Uspeh s testovete

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си