- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нямам си друга работа и...
Че не караш - в такъв смисъл.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ми нямам с квоПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
Аре бе хора.. имайте милост.. тряа от закуски да събирам за дъска... утре отивам да прося по подлезите... току виж събера лев-два...![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
еми навит съм.Първоначално написано от skate_warrior
Ако наистина имаш мерак да караш, ще събереш парите дори и от закуски.Първоначално написано от skate_warrior
Малко ли скейтъри сте в родината ни, че няма кой да ти даде дъската си, за да покараш малко с нея?
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Dr. Kazimbutt много ясно, че ми даватДнеска с чужд скейт ми лепна switch varial heel, което като за мойто ниво не е зле
WILD_BOY кога и къде?![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Работата е следната - разбираш ли от химия и немски?Първоначално написано от skate_warrior
Химия - може да се каже
Немски - не
![]()
ТакаПървоначално написано от LunaTriCk
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Занавно е.И написаното под някой раздели доста вярно![]()
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
eiiiiiiiiiiiiiiii mi 6e ti otsapq moita t.e. 6e si q podelim po grafik na izpolzvane ... ina4e edin friend do skoro po4ti darqva6e daska ZERO za 40 kinta v dobro sastoqnie,ma ako be6e kazal po-rano(t.e. ako bqh vidqla molbite po-rano) 6teh da te ureda ...Първоначално написано от skate_warrior
a za samata tema - qko qko ... 4ovek ima nujda ot malko prosta6ko oblagorodqvane ... brao moi 4ovek !!!
hey now !!!