- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата/въпрос относно смс
какво ще си помислите ако преез ноща да речем в 2-3 часа получите смс със садържани
@-->-->-
Има вероятност да го проспя![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
зависи от кой е. но първото което ще ми мине през главата е " оф, тоя за кво си дава парите за глупости. кви са тия ченгелчета, ралти.. " и пак заспивам..
зависи от кой е.ако е от някой досадник,ще се ядосам..ако е човек,който харесвам ,ще се зарадвамако спя няма да има голяма реакция,но след като се събудя ,тогава
![]()
Важно е от кой е,какви са ми взаимотношенията с този човек и т.н.Но доста повече обичам смс-и в които е написано нещо.Пък ако спя в това време ще ми стане доста криво че ме събуждат и то с такъв смс
Ами зависи от кой е.Ако е от гаджето ми ще се зарадвам.
a ako neznaete ot koi e
Ще си помисля че се бъзика с мен.Първоначално написано от марина
Ще си пмисля че ме харесва,ако нз от кой е ще звънна на номера за да чуя гласа му и да го разпознаяПървоначално написано от марина
![]()
Аз дори и да спя (а аз спя много леко) ще се зарадвам на смс-чето![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Може би ще се усмихна ... не знам зависи от кой е![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
ако е от приятеля ми ще се накефя, а ако е от някой друг директно ще помисля, че е луд и че ми е прекъснал съня![]()
ще го напсувам по телефона,независимо кой е![]()
ще продължа да спя без да му мисля много много
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Когато спа телефона ми е без звукА иначе ако го получа през деня като го видя ще се усмихна...предполагам
![]()
Ами...няма да предизвика кой знае каква емоция у мен ...
Бих се зарадвала на нещо написано...![]()
Ми значи някой си е мислел за теб,на твое място бих звъннала за да разбера от кой е розичката :P
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
ще го напсувам за тва, че ме е събудил, пък на сутринта като стана ще се чудя от кой е била
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ам...поглеждам го, усмихвам са, ако сънена скивам нещо де и на 2 секунда ще съм заспала![]()
Neshto ot sorta na ,,Toz pak kakvo mu stava ,s kvi gluposti me zanimava''
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
shte se qdosam che me e sybudil,shte go napsuvam,a na sutrinta shte obyrna vnimanie na nomera i shte se usmihna zaradvana![]()
ще се зараздвам
ее всъщтност зависи от кой е
6te se zaradvam 4e nqkoi se e setil za men...
PEOPLE=SHIT!!!