.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87
    Mikity_90
    Guest

Hodim ot 5 meseca ve4e a ne e iskal sex?!

S gajeto mi hodim ve4e 5meseca a ne znam zashto ne iska da go pravim ne 4e izgarqm ot jelanie no prosto mi e stranno zashtoto dori ne me e pital dali sum devstvena...samo vednuj kato se napih v edna diskoteka i po4nah da my razkop4avam pantalonite i toi mi kaza:"e kvo samo 4ykane li iska6,dai pone da ne e tyka"i az ni6to ne my kazah no ni6to i ne pravihme oh kajete spored vas na kakvo se dulji.Moje bi gre6kata e v men znam li

hmm...trqbva da se radva6 spored men eto edin tipi4en primer 4e mom4etata ne mislqt samo za sex...tova e straxotno ako na teb ti se pravi prosto govori s nego i razberi pri4inata vinagi e dobre problemite da se obsajdat
    i moq priatel ne iska6e da pravim sex oba4e az re6ix da govorq s nego i toi mi obqsni 4e ne moje da pravi sex s nqkoi koito obi4a ili pone ne misli 4e e gotov da go napravi s men za6toto misli 4e 6te me narani razli4ni xora razli4ni vazgledi minaxa nqkolko sedmici i toi sam si poiskaahahhaha tova

Ем радвай се. Ко се оплакваш не мога да разбера. Повечето момчета насилват приятелките си психично за тия ти работи. Искат или не никой не ги пита, а ти ми се оплакваш. Недей така.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Mikity_90
    Guest
    mda naistina si prava toi vinagi se e durjal mn dobre s men i vinagi mi povtarq 4e mn me obi4a...i se radvam 4e ne iska samo sex ot men

Guest
    ako ti e stranno i se 4udi6 za6to ne govori za tova,prosto go pitai.tuk nepoznati hora nqma kak da znaqt pri4inata za tova.predpolagam,4e e za6toto e svesten i naistina ne iska samo sex ot teb.i tova e mnogo hubavo,4e ima o6te takiva muje. =D>

Хм...все едно говориш за мен
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Мега фен Аватара на koalka
    Ами защо не поговорите за секс?Започни темата и така.Но трябва да се радваш,че не е с теб само заради секса,защото някои момичета точно от това се оплакват.Може и да се притеснява.

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Ем радвай се. Ко се оплакваш не мога да разбера. Повечето момчета насилват приятелките си психично за тия ти работи. Искат или не никой не ги пита, а ти ми се оплакваш. Недей така.

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Toчно така.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    mi toi mje bi ne iska vruzkata vi da e samo sex kvo se pritesnqva6 kakto dr kazaha tr da se radva6 si4ko 6te si doide s vremeto

vo se pritesnqva6 kakto dr kazaha tr da se radva6 si4ko 6te si doide s vremeto
    Moje vypreki 4e tvyrdi,4e ne izgarqla ot jelanie,na avtorkata vse pak da i se iska...i sega da ne se radva...
    A tva 4e i se iska dali 6te zna4i,4e e s nego zaradi sexa...kakto biha re6ili momi4encata pri obratniq variant

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    малка му е патката и го е срам..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Insomnya
    Guest
    Kакто винаги съгласен със Crazy`Witch
    ше те изпапкам ей

Trqbva da se radva6 4e toi e takav !Ne mislq 4e 6te6e da ti e po dobre ako toi te nasilva6e da go napravite nali?!

Mикитъ_90
    Guest
    Da opredeleno nqma6e da mi e priqtno no prosto mi se stori stranno ztoto e na 17...znaeh 4e e svesten i to si go pokazva mersi za mneniqta koito napisahte

Супер фен
    Е за 5 месеца нито веднъж ли не сте говорили по темата?!
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Фен
    Град
    Sofia
    ooo q stiga gluposti! kakvi sa tiq 2ni standarti! priemete go
    JENITE SME SEKSUALNI! NUJDAEM SE OT SEKS! I MISLIM ZA SEKS!
    Seks bez lubov moje, no lubov bez seks ne moje! Taka vraskata ne e palnocenna! Osven tova sled tolkova vreme momi4eto po4va da si misli, 4e ne pravi ne6tata kakto trqba ili , 4e ne e privlekatelna, 4e ne e jelana! Tova vodi do psihi4eski iskrivavaniq, i v 1 moment iznevqrata ot strana na momi4eto e neijbejna, za6toto tq iska da dokaje pred sebe si, 4e vse o6te e haresvana i jelana! Bila sam s takova mom4e i prosto se pobarkah i estestveno nakraq se razdelihme, no ne be6e na 5tiq ina 3tiq mesec.
    Ujasno e majete da ne iskat seks...ili pone lubovna idra...ili miluvki ili frenska lubov! Taka momi4eto, koeto e normalno seksualno zapo4va da si misli, 4e e kurva 6tom iska da useti trapkata i emociaqta ot praveneto na lubov! Stiga mom4eta, kade sa vi hormonite ne ni osakatqvaite taka!
    A za tvoq az bih go zarqzala.

Супер фен
    Еми и аз да седим 5 месеца на сухо и аз отдавна ще съм забравил кво съм искал изобщо от тебе.
    2т. системно

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Qvno momcheto vijda v teb mn poveche ot edno tqlo i sredstvo da zadovolqvane na nujdite Naistina trqbva da se radvash milichka Ako veche iskash da spish s nego - zapochni s nameci naprimer a posle shte si prolichni dali ima nujda ot nqkav seriozen razgovor ili toi prosto e iskal da te izchaka kogato si gotova i sigurna
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

brymm
    Guest
    mda be az s edno mom4e sam tyi nie ne xodim oba4e se natiskame ponqkoga ma imam nekfo 4yvstvo takova 4e sqkash ni 6t seks ee,,,,nqkak si nz gadny e ,,razbiram te mn dobre

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Qvno momcheto vijda v teb mn poveche ot edno tqlo i sredstvo da zadovolqvane na nujdite
    ахУм , че са малко тия. Вярно трябвя се радва..

....

Повече от фен
    Град
    ;]
    Не не трябва да се радваш. Е зависи ако това че гаджето ти е педал
    е за радване тогава се радвай. Гаджето ти е прикрит педал и е с теб само
    за пред хората.

Guest
    Mi kaji mu,4e iska6 da spite i ako otkaje e gay qvno!Prosto govori s nego,ako te e sram zna4i nqmate nikva vruzka!Mnogo e prosto!Kazva6 mu 4e iska6 sex i go praite!Kvo 6e si krivi6 du6ata!Polovin godina s gadje i bez ebane e neveroqtno za mene!

Guest
    normalno i az bqh taka purvite 6-7 mec ... sega namekvam ot time na time .. i da problem e da ne se pravi sex ! no shtom horata imat nujdi pogovori s nego ... ili t.e. izobshto ko she govorish ...
    Kanihs go u vas ili otivash u tqh
    da ste sami
    muzi4ka (kupila si prezarvativi est...) i .... shtom si trugnala da mu razkop4avash pantalonite znache znaesh ot kude se pochva ! tova e ne se pritesnqvash i go pravite !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си