- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Hodim ot 5 meseca ve4e a ne e iskal sex?!
Първоначално написано от krem4et0
Vie me smajvate ! Az za 9 meseca da sym te skusal ot seks
I to vsekidnevno :P Posle neka me misli6 za razvratnik
Nali 6tqh da razvratq i teb ? Kakvo mi puka
6tqhme da sme lika prilika
“Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"
Правилна позиция, господине, от гледна точка на това, че трудно може да съдиш някого за нещо, ако той те е научил да го харесваш - имате инженерна мисъл...Първоначално написано от Haresvam
Nikogo ne sydq. Samo mi e 4udno za6to e my4il momi4eto tolkova ot krivo razbrani 4uvstvaПървоначално написано от Анонимко
Браво,Деси!Полът ви явно е без значение,размерът на мозъчните клетки също!Първоначално написано от Анонимко
![]()
I'm good at everything...except stomatology.
Абе мойто момче си е притеснително-поне беше такова.Ако аз не бях го понатиснала изобщо нямаше и дума да издума.Честно казано малко съжелявам,че се получи така-в смисъл бих го направила по-скоро,ама той се стряскаше от намеци и се изчервяваше.Освен това фактът,че и двамата нямаме грам опит си оказа влияние-аз се притеснявах,че ще съм дърво,а той че ще свърши бързо и ще ми е гадно.Е,то така си и беше,но нали сега поправяме положението.А до това колко сме израстнали-то 1 път почне ли се задръжките падат доста бързичко.Честно казано и аз преди година не мислех,че ще правим такива неща в леглото,ама то се случва.Не можем да тъпчем на 1 място все пак.А до това кой се е мъчил и кой не-ще ви кажа,че аз съм се прибирала толкова възбудена,че не мога да кача стълбите!!!Мисля,че аз се мъчих повече,защотото той направо ме побърква.И за щастие така е и до ден днешен-видя ли го и се възбуждам!Първоначално написано от Haresvam
Да не е ГЕЙ :Първоначално написано от Mikity_90
много корав тоз човек
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Nikogo ne sydq. Samo mi e 4udno za6to e my4il momi4eto tolkova ot krivo razbrani 4uvstva[/quote]
Абе мойто момче си е притеснително-поне беше такова.Ако аз не бях го понатиснала изобщо нямаше и дума да издума.Честно казано малко съжелявам,че се получи така-в смисъл бих го направила по-скоро,ама той се стряскаше от намеци и се изчервяваше.Освен това фактът,че и двамата нямаме грам опит си оказа влияние-аз се притеснявах,че ще съм дърво,а той че ще свърши бързо и ще ми е гадно.Е,то така си и беше,но нали сега поправяме положението.А до това колко сме израстнали-то 1 път почне ли се задръжките падат доста бързичко.Честно казано и аз преди година не мислех,че ще правим такива неща в леглото,ама то се случва.Не можем да тъпчем на 1 място все пак.А до това кой се е мъчил и кой не-ще ви кажа,че аз съм се прибирала толкова възбудена,че не мога да кача стълбите!!!Мисля,че аз се мъчих повече,защотото той направо ме побърква.И за щастие така е и до ден днешен-видя ли го и се възбуждам![/quote]
Винаги съм считал момичетата за много по-отворени от момчетата и понякога чак ме е яд.. Той се мъкне с нея. На нея и се иска нещо , а той не смее " За да не я обидел ! "
Сякаш секса е нещо срамно, лошо и отвратително, стане ли дума за момиче
Аз не казвам,че съм била кой знае колко отворена-все пак с въпросния човек го направих за първи път.Даже до определено време неговата притеснителност ми харесваше-аз си падам по такива момченца.Просто след половин година ходене и без намек за секс се притесних дали ме харесва.Е,харесва ме и то достатъчно за щастие.
Първоначално написано от krem4et0
Това момичетата сте голяма работаааааааа... Мили, търпеливи, внимателни и готини. Твоя срамежливец си е умрял от кеф
![]()
Naivna si da mislish samo za sex are hodi stani kurva ako iskash sex ako iskash normalen chovek ne se napivai ne hodi po diskoteki i ne se pravi na interesna po forumitge
=D> =D> =D>Първоначално написано от Tamaki Nami
![]()
група 13
Това момичетата сте голяма работаааааааа... Мили, търпеливи, внимателни и готини. Твоя срамежливец си е умрял от кеф
[/quote]
Да,и сега умира от кеф още повече![/quote]
Сладурка![]()
fuck off
СладуркаПървоначално написано от krem4et0
[/quote]
мерси[/quote]
Така е, Кремчето се развива и скоро ще пише новата Кама Сутра - като лекар съм доволен от старанието на момичето да бележи личен прогрес чрез сексуална революция!
тоя не е добре.. 5 месеца.. хм.. по мое мнение или е некой голем сдуханяк или е гей или не може да го дигне.. кфато и да е причината положението ти е трагично.. решението според мене е просто да го попиташ къф му е проблема или направо го почни без да му даваш да се дърпа.. пък ако не стане го вазирай.. пф..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Разбира се и ние мислим за секс,но не е съвсем ненормално. И пак давам себе си за пример-темата секс с моя приятел повдигнахме след 9 месеца връзка,а го направихме след още 9. Сбъркани ли сме? Просто не сме били готови или по-скоро той не беше,а аз исках да се обедя,че ме обича много. В крайна сметка след като се прави 1 път секс,той става главна тема-кога ще можем,къде ще можем. Романтиката малко остава на заден план. Да се радва момичето на любовта. сексът ще дойде. Ама и ти бъди по-настоятелна де!Първоначално написано от mravkata_z
Не е задължително да е това-може и да е девствен или да е срамежлив. моят приятел е прилично надарен и няма проблеми с дигането,ама не ме е натискал за секс поради по-горната причина!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Че случайно е попаднал на предаване по анимал планет и при вида на двама бозайници в непринудена поза е бил поразен от светкавично прозрение и разбрал всъщност за какво служи пенисът му и защо приятелката ми в последната година и половина все недоволства нещо.Първоначално написано от krem4et0
2т. системно
Първоначално написано от indian_flower
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
То хубаво, че не иска, Но ако все пак теб те човърка поговорете на атя тема.Ако ти се иска кажи му го...другия вариант, който се сещам е той просто да кръшка....
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
еми започни ти с темата или като се натискате започни пак да му разкопчаваш панталона но гледай да не си пияна![]()
Аз тей кат гледам темата е от миналата година и тия вече са се опрайли според мене![]()