.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87

Град
    На Луната :)
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]малка му е патката и го е срам..

Естествено самоче се държи нахакано да не схванеш
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    тоя не е добре.. 5 месеца.. хм.. по мое мнение или е некой голем сдуханяк или е гей или не може да го дигне.. кфато и да е причината положението ти е трагично.. решението според мене е просто да го попиташ къф му е проблема или направо го почни без да му даваш да се дърпа.. пък ако не стане го вазирай.. пф..
    Не е задължително да е това-може и да е девствен или да е срамежлив. моят приятел е прилично надарен и няма проблеми с дигането,ама не ме е натискал за секс поради по-горната причина!
    не че нещо ама.. кфа е разликата между срамежлив и сдухан.. аз именно тфа имах предвид щото за мене нема разлика

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Ем според мене момчето неиска да те насилва примерно.Може би за него в една връзка не е важен секс-а само и за това ти е казал това "ти само чукане ли иска6 и т.н".И според мене наистина трябва да се радва6.Защото не всички момчета сме такива повечето искаме само СЕКС и т'ва е

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    тоя не е добре.. 5 месеца.. хм.. по мое мнение или е некой голем сдуханяк или е гей или не може да го дигне.. кфато и да е причината положението ти е трагично.. решението според мене е просто да го попиташ къф му е проблема или направо го почни без да му даваш да се дърпа.. пък ако не стане го вазирай.. пф..
    Не е задължително да е това-може и да е девствен или да е срамежлив. моят приятел е прилично надарен и няма проблеми с дигането,ама не ме е натискал за секс поради по-горната причина!
    Че случайно е попаднал на предаване по анимал планет и при вида на двама бозайници в непринудена поза е бил поразен от светкавично прозрение и разбрал всъщност за какво служи пенисът му и защо приятелката ми в последната година и половина все недоволства нещо.
    Не съм недоволствала ама грам. Харесваше ми преди без секс-харесва ми и сега със!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не че нещо ама.. кфа е разликата между срамежлив и сдухан.. аз именно тфа имах предвид щото за мене нема разлика
    Има разлика-аз съм срамежлива,ама не съм сдухана. Притеснявам се да говоря с непознати,притеснявам се да пазарувам даже и да говоря по телефона,ама на купони съм първа на дансинга,забавна съм и съм веселяк!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    може да е импотентен

Цитирай Първоначално написано от indian_flower
    hmm...trqbva da se radva6 spored men eto edin tipi4en primer 4e mom4etata ne mislqt samo za sex...tova e straxotno ako na teb ti se pravi prosto govori s nego i razberi pri4inata vinagi e dobre problemite da se obsajdat
    i moq priatel ne iska6e da pravim sex oba4e az re6ix da govorq s nego i toi mi obqsni 4e ne moje da pravi sex s nqkoi koito obi4a ili pone ne misli 4e e gotov da go napravi s men za6toto misli 4e 6te me narani razli4ni xora razli4ni vazgledi minaxa nqkolko sedmici i toi sam si poiskaahahhaha tova
    абсолютно си права

към авторката: пича не че не иска секс от теб, напротив, всяко момче иска, но просто те обича и не ходи с тебе заради секса а заради любовта и просто защото иска да е с тебе и секса не му е фикс идея, можеш само да се радваш, гаджето ти е свесно
    в момента аз съм в същатата ситуация, мойта е девствена, но аз си я обичкам и не искам да я насилвам, ако тя сама поиска тогава да, но иначе не бих си поискал секс, същност сега мисла така защото още не е почнала да ми прави никакви намеци, но все пак ходиме от няма и 2 месеца. Ако почне да ми намеква ще почна и аз да и намеквам, или просто ще чакам за рождения ми ден да ми направи подарък

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Оооо много голям проблем! УжасТ! Сигурно няма сексуално влечение... или се срамува... или е девствен и го е страх... или... може пък моооого да те обича и да иска само да те гушка
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Re: Hodim ot 5 meseca ve4e a ne e iskal sex?!

Цитирай Първоначално написано от Haresvam
    Тоя трябва да е някой супер срамежлив Това е ужасно бе !

Срамота ! Ама и ти си търпелива като овчица .
    Веднъж реших да пробвам колко ще изкарам с едно момиче без секс и да видя кога ще ми бие шута
    Правих се на разсеян опреше ли до там ( Секса ) и бягах .

Заряза ме гадината му с гадина, на втория месец Сигурно съм бил последния тъпак и импотентен шемет на света, но експеримента си струваше.
    Прав си!Тогава се сцепват от яд и не знаят къде се намират,щото повечето си мислят,че като е момиче значи трябва да ти вдига задължително патката и да иксаш секс на поразия,ама ядец! Само дето още има тъпанари дето изневеряват на тая схема и преебават работата!

бих казал че е гей щом не иска да те чука

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mastodont
    Аз тей кат гледам темата е от миналата година и тия вече са се опрайли според мене
    hahahah

Guest
    може би е девствен ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си