- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Hodim ot 5 meseca ve4e a ne e iskal sex?!
Първоначално написано от [CSKA
Естествено самоче се държи нахакано да не схванеш![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
не че нещо ама.. кфа е разликата между срамежлив и сдухан.. аз именно тфа имах предвид щото за мене нема разликаПървоначално написано от krem4et0
![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ем според мене момчето неиска да те насилва примерно.Може би за него в една връзка не е важен секс-а само и за това ти е казал това "ти само чукане ли иска6 и т.н".И според мене наистина трябва да се радва6.Защото не всички момчета сме такиваповечето искаме само СЕКС и т'ва е
![]()
Не съм недоволствала ама грам. Харесваше ми преди без секс-харесва ми и сега със!Първоначално написано от Amayo
Има разлика-аз съм срамежлива,ама не съм сдухана. Притеснявам се да говоря с непознати,притеснявам се да пазарувам даже и да говоря по телефона,ама на купони съм първа на дансинга,забавна съм и съм веселяк!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
абсолютно си праваПървоначално написано от indian_flower
към авторката: пича не че не иска секс от теб, напротив, всяко момче иска, но просто те обича и не ходи с тебе заради секса а заради любовта и просто защото иска да е с тебе и секса не му е фикс идея, можеш само да се радваш, гаджето ти е свесно
в момента аз съм в същатата ситуация, мойта е девствена, но аз си я обичкам и не искам да я насилвам, ако тя сама поиска тогава да, но иначе не бих си поискал секс, същност сега мисла така защото още не е почнала да ми прави никакви намеци, но все пак ходиме от няма и 2 месеца. Ако почне да ми намеква ще почна и аз да и намеквам, или просто ще чакам за рождения ми ден да ми направи подарък
Оооо много голям проблем! УжасТ! Сигурно няма сексуално влечение... или се срамува... или е девствен и го е страх... или... може пък моооого да те обича и да иска само да те гушка![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Прав си!Тогава се сцепват от яд и не знаят къде се намират,щото повечето си мислят,че като е момиче значи трябва да ти вдига задължително патката и да иксаш секс на поразия,ама ядец!Първоначално написано от Haresvam
![]()
![]()
Само дето още има тъпанари дето изневеряват на тая схема и преебават работата!
![]()
![]()
![]()
бих казал че е гей щом не иска да те чука
hahahahПървоначално написано от Mastodont
може би е девствен ?