Hora,ne razbiram pravilata na taq sydba...kakvo celi?Veche syvsem nqmam sili da se opitvam da q razbera Veche mi pisna ot vsichkoto tova.Znam che ima hilqdi takiva temi,no nz i az zashto q pisha ... prosto imam nijda da spodelq Znachi mai edinstvenoto reshenie e da se naucha da ignoriram lubovta i dano tova pomogne.Zashtoto pyrviqt pyt,kogato q izpitah beshe ujasno.Momcheto i do dnes ne znae,a i nqma da uznae.Ne mu kazah,zashtoto mi e nai-dobriq fr.Sega pone moga da se radvam na priqtelstvoto mu(pu-pu-pu) E...primirih se i veche samata az gledam na nego samo priqtelski.Za da postigna tova obache mi trqbvashe drug(nali taka e nai-lesno) E...namerih go.I kakvo?Istoriqta se povtarq.S nego sme samo na zdravei zdr i vseki pyt kogato opitam da promenq tova i da se zblijim...neshto stava i mi prechi.Sega pak trqbva da se primirq i da prodylja napred.No ima i oshte-prez cqloto tova vreme vse imashe momcheta,koito me haresvaha i takiva,koito me obichaha,no togava pyk az ne spodelqh chuvstvata im.I taka sega syrceto mi se razkysva na hilqdi posoki i nz kakvo da pravq.Veche me e strah da se vlubq.Ili qvno mi e otredeno vinagi da obicham nespodeleno i edinstvenoto ,koeto moga da napravq e da trygna s nqkoi ot drugite bez da go obicham.Tova li e?Hora molq vi pomognete mi...ako mojete da mi dadete nqkakyv syvet Znam che temata mi e dosta dylga,no blagodarq na tezi,koito sa si napravili truda da q prochetat...