.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Plitki-Prisajdane

Guest

Plitki-Prisajdane

Razbrah t.e kazaha mi 4e moje6 da si prisadish plitki s razmer kolkoto ti jelae6 li4no az sum vijdala !!!! ta..... vuprosa mi e slednia? znaete li kude stava tova i gore dolu kolko kinti 6te mi struva a btw kazaha mi su6to 4e i az opredelqm kolko vreme da sedqt.... mesec,dva i t.n !! Blagodarq predvaritelno

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ima tema za plitkite i tam ima dosta info i vapreki tva 6te povtorq-struvat mejdu 150-500lv na moreto gi pravqt pod pyt i nad pyt za po 150-250lv zavisi ot duljinata i te pletat ot 6-10 chasa!v sofiq pravqt takiva v dima stil magama i excellent style i vav varna twister sisters i cenata stiga do 500lv za6toto gi pravqt s kosa a po moreto s prejda!

Guest
    daite mi nqkakvi telefoni,e-mail ili sait neshto?

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    v o golemite friziorski saloni pravat tezi ne6ta,tam kadeto pravqt i sgustqvane i uduljavane na kosata.nz cena,no po malko ot 100 lv nqma da e

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Love you Kris !!!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    T'va e ujasno,mila,chte si uvredich cialata kosa,no vijdam,che bveche si rechila,taka che-okolo 60 lv.e,ima specialni studia,v koito se praviat takiva plitki...ama pak ti kazvam-nedey...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си