- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ujas .... gorkoto jivotno
Скъпи видя ли датата
20.05.2005 11:23
Това стана доста отдавна ..
ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЯ ТЪПИ БЕЗСМИСЛЕНИ ТЕМИ - СТАНЕТЕ ЗЕЛЕНИ АКТИВИСТИ И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА!
Шшш аз съм от грийн пийсПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
Az sega nau4avam tazi tyjna novina i iskah da q spodelq s nqkoi...i prez um ne mi mina,4e koko64icata ve4e e izqdenaСкъпи видя ли датата Smile
20.05.2005 11:23
Това стана доста отдавна ..![]()
Тц тц горкия .. не се тревожи .. изядена е от "опечалените" .. през тъжни хранопроводи е минавала, в тъжни стомаси е стояла .. от тъжни ензими се е смилала ..Първоначално написано от voaiora
abe ti si se nedovolen are mlukvai veche samo typi temi ima tyka vse ti davash kritiki are sa az shti kaja edna na mene mi pisna gruboto ti otnushenie kum temite ikvo i e typoto na temata be! vij kato ne te kefi si mulchi shtoto ujasno draznish! a po temata pic-a na kokoshkata kurtiПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
старо е ама аз са смях особено на коментара на собственика![]()
xaxa prestanete s tiq temi be
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Ти имаш проблем - че все някой ти е крив!Първоначално написано от MidnightScream
Ne izmestvaite temata ... kajete kakvo mislite...dali koko6kata ima tolkova razum za da se samoubie?
Ами ако петела не и е обръщал внимание ..Първоначално написано от voaiora
![]()
Няма! Просто нещо се е случило и на някой му е харесало да го докара се едно тя се е самоубила! Айде да не бъдем толко късогледи.Първоначално написано от voaiora
Ахаха 'горката кокошка',бахти ти пилешко не ядеш ли ма?Писна ми от лигавщини.
Az sym mom4e e...i ne qm pile6ko...Ахаха 'горката кокошка',бахти ти пилешко не ядеш ли ма?Писна ми от лигавщини.![]()
samo svinsko meso konsumiram (miusiumanite da myl4at)
Първоначално написано от voaiora
Пффф...а ако в някъв сайт видиш снимка на мъртва свиня или заколена...
ще спреш ли да ядеш свинско,а?!Или ще ревеш по форумите чрез "" и в тва време ще си режеш пържолата?!
I'm a nightmare,a disaster
That's what they always say
I'm a lost cause,not a hero
But I'll make it on my own
I've gotta prove them wrong
Me against the world
It's me against the world
Tva s emotikonkata priznavam be6e presileno...dori po-skoro opitah da podhodq s ironiq ... no qvno malko nerazbrana!Principno nqmam ni6to protiv vseki da si qde kakvoto mu haresva,nito pyk po4vam da reva kato vidq zakoleno drugo jivotno osven svinsko... prosto ne qm drugo meso,za6toto ne mi haresva na vid,na vkus i na miris ... i taka sym sviknal!A tazi tema nqma6e ni6to ob6to s tova,4e ne qm pile6ko!Пффф...а ако в някъв сайт видиш снимка на мъртва свиня или заколена...
ще спреш ли да ядеш свинско,а?!Или ще ревеш по форумите чрез " " и в тва време ще си режеш пържолата?!![]()