.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Guest
    Скъпи видя ли датата
    20.05.2005 11:23
    Това стана доста отдавна ..

ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЯ ТЪПИ БЕЗСМИСЛЕНИ ТЕМИ - СТАНЕТЕ ЗЕЛЕНИ АКТИВИСТИ И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЯ ТЪПИ БЕЗСМИСЛЕНИ ТЕМИ - СТАНЕТЕ ЗЕЛЕНИ АКТИВИСТИ И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА!
    Шшш аз съм от грийн пийс

Скъпи видя ли датата Smile
    Az sega nau4avam tazi tyjna novina i iskah da q spodelq s nqkoi...i prez um ne mi mina,4e koko64icata ve4e e izqdena

Guest
    Цитирай Първоначално написано от voaiora
    Скъпи видя ли датата Smile
    Az sega nau4avam tazi tyjna novina i iskah da q spodelq s nqkoi...i prez um ne mi mina,4e koko64icata ve4e e izqdena
    Тц тц горкия .. не се тревожи .. изядена е от "опечалените" .. през тъжни хранопроводи е минавала, в тъжни стомаси е стояла .. от тъжни ензими се е смилала ..

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Незнам за вас,но аз доста съм се смяла на тая тема.Преди месеци като я четох...

Повече от фен
    abe ti si se nedovolen are mlukvai veche samo typi temi ima tyka vse ti davash kritiki are sa az shti kaja edna na mene mi pisna gruboto ti otnushenie kum temite ikvo i e typoto na temata be! vij kato ne te kefi si mulchi shtoto ujasno draznish! a po temata pic-a na kokoshkata kurti

Голям фен
    Град
    Compton
    старо е ама аз са смях особено на коментара на собственика

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    xaxa prestanete s tiq temi be

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    abe ti si se nedovolen are mlukvai veche samo typi temi ima tyka vse ti davash kritiki are sa az shti kaja edna na mene mi pisna gruboto ti otnushenie kum temite ikvo i e typoto na temata be! vij kato ne te kefi si mulchi shtoto ujasno draznish! a po temata pic-a na kokoshkata kurti
    Ти имаш проблем - че все някой ти е крив!

Ne izmestvaite temata ... kajete kakvo mislite...dali koko6kata ima tolkova razum za da se samoubie?

Guest
    Ne izmestvaite temata ... kajete kakvo mislite...dali koko6kata ima tolkova razum za da se samoubie?
    Ами ако петела не и е обръщал внимание ..

Няма! Просто нещо се е случило и на някой му е харесало да го докара се едно тя се е самоубила! Айде да не бъдем толко късогледи.

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от XePouH
    старо е ама аз са смях особено на коментара на собственика
    Смях си е!Старо ама...

Голям фен
    Ахаха 'горката кокошка',бахти ти пилешко не ядеш ли ма?Писна ми от лигавщини.

Az sym mom4e e...i ne qm pile6ko...
    samo svinsko meso konsumiram (miusiumanite da myl4at)

Град
    ..::In ThE CrAzY wOrLd::..
    Az sym mom4e e...i ne qm pile6ko...
    samo svinsko meso konsumiram (miusiumanite da myl4at)

Пффф...а ако в някъв сайт видиш снимка на мъртва свиня или заколена...
    ще спреш ли да ядеш свинско,а?!Или ще ревеш по форумите чрез " " и в тва време ще си режеш пържолата?!
    I'm a nightmare,a disaster
    That's what they always say
    I'm a lost cause,not a hero
    But I'll make it on my own
    I've gotta prove them wrong
    Me against the world
    It's me against the world

Пффф...а ако в някъв сайт видиш снимка на мъртва свиня или заколена...
    ще спреш ли да ядеш свинско,а?!Или ще ревеш по форумите чрез " " и в тва време ще си режеш пържолата?!
    Tva s emotikonkata priznavam be6e presileno...dori po-skoro opitah da podhodq s ironiq ... no qvno malko nerazbrana!Principno nqmam ni6to protiv vseki da si qde kakvoto mu haresva,nito pyk po4vam da reva kato vidq zakoleno drugo jivotno osven svinsko... prosto ne qm drugo meso,za6toto ne mi haresva na vid,na vkus i na miris ... i taka sym sviknal!A tazi tema nqma6e ni6to ob6to s tova,4e ne qm pile6ko!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си