- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da ....
moje li da mi kazete kak da razkaram gajeto si bez da sum gadna?
Ами не да си гадна,но ако има чувства ще го нараниш.Просто му кажи,че вече нямаш чувства и това е края.Не виждам друг начин.Недей със смс,защото наистина вече ще си гадна.
Всичко е въпрос на тактичност...а ако не действа...няма друг начин освен малко повече грубост.Така де...което не става със сила, става с груба сила...![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Az na biv6iq mi my kazah 4e ve4e ne4yvstvam lubovta i trupkata kakto v na4aloto i za da ne se vlo6avat ne6tata m/y nas e po-dobre da se razdelim i da budem samo priqteli
kolkoto banalno tolkova i tapo !!Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Da znam 4e be6e banalno no v tazi sityaciq be6e nai dobroto koeto mojeh da my kaja,ztoto ne iskah da my stava gadno zaradi mene.Първоначално написано от Obitax
nai dobre e da mu kaje6 istinata 4e nqmash 4uvstva i nqma smisal da prodaljavate za6toto ako ovartash taka e o6te po gadno
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Каквото и да му кажеш ще го заболи. Най-добре е да му кажеш истината.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Emi kakvoto i da kaje6 nqma na4in da ne si gadna i da ne go zaboli !!!Ama 6tom ne go obi4a6 pove4e kaji mu gu nqma smisal da go motae6 6toto taka si o6te po gadna!!!!!!!
If you want to be пиян
drink rakiq not айрян
Няма начин. Щом си се хванала на хорото а после искаш да го 'разкараш' и да ти знася и да не ти - си сто процентова кучка. Честито.Първоначално написано от *****
![]()
Ako neispitfa6 4ustfa kam nego prosto mu kaji...
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Кажи му го на 4 очи-поне ще знае, че си откровена. В никакъв случай не го прави чрез смс, скайп или нещо подобно, защото това е адски гаден начин да скъсаш с някого.
kaji mu 4e si lizbiika![]()
Както и да му го кажеш, ще го нараниш.
Hard...
I'm harder than the life I've lived
Strong...
I'm stronger than the pain you give
It's lost...
So lost
The world you're in
зависи от чувствата на момчето. ако той наистина те харесва няма начин това късане да не му подейства като "студен душ". но ако и той самия съзнава, че чувствата към теб са просто увлечение, едва ли ще го нараниш колкото си мислиш
За кво си занимавала момчето въобще, като искаш да го разкарваш сега ?!Първоначално написано от *****
![]()
Tristania ROCKS !Първоначално написано от Tristania
![]()
...
Hah i edin priqtel me pita sy6toto - ako tq/toi te obi4a nqma takyv na4in ,no kaji pone ,4e iska6 da si ostanete priqteli!
както и да го направиш ако той има чувства към теб ще го заболи това не зависи от теб
In The End It Doesn't Even Matter...
miii i az 6te se povtorq kato drugite,ama e taka!Ako toi ima 4uvstva kam teb vse o6te kakto i da mu go kaje6-bilo to milo i nejno ili grobo i gadno ..vse 6te go zaboli!!Ta nali ste se obi4ali??Vseki na negovomqsto 6te go boli!!Nopo-dobre mu kajipo-skoro,dokato ne sa se zadalbo4ili ne6tata!
Първоначално написано от tX
много просто щото е малка пуберка дето още незнае какво иска и само наранява момчета заради нейните прищявки![]()
face to face tr da stane i mu kaji istinata,ne go luji ako pone malko go uvajava6!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!