.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Just mee~^
    Guest

За целувката?

Така,първо искам да ви помоля да не започнете да ми се присмивате и да ме обиждате,просто имам така да се каже въпрос и се надявм,че вие можете да ми помогнете!
    Вече съм на 16 и все оче не съм се целувала,но мисля,че намерих подходящото момче и предполагам,че това рано или късно ще се случи!Та,може ли да ми кажете какво точно да правя,в смисъл там езика как се върти ала-бала..знам че е тъпо,но просто съм малко притеснена...!

Ta целта ми е той да не разбере,че това ще ми е за първи път..не искам да се изложа..!

Мега фен Аватара на koalka
    Ползвай търсачката.Има много такива теми.Просто си допираш устните до неговите и си вкарваш езика в устата му и го движиш.

Ми като за първа целувка го остави той да те води, допри си устните до неговите и от там вече го остави той да вземе инициативата.
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Толкова ли е трудно да потърсиш?!
    Ето ти цяла статия!
    http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=815

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    може пък да пробваш с някое момиче, което се е целувало няма да ти стане нищо споко

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lil'Angel
    може пък да пробваш с някое момиче, което се е целувало няма да ти стане нищо споко
    До колкото знам така се учат момичетата да се целуват..

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Lil'Angel
    До колкото знам така се учат момичетата да се целуват..
    някои аз се учих с момче \/ но тфа не пречи после да уча др момичета

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Ами за първа целувка най-добре е да го оставиш да води. Отпусни се и не мисли какво точно да правиш. Всичко ще стане на момента.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

prosto ostavi toi da te vodi i vs 6te e ok :P
    DyHkaTa

Ne mu misli mnogo kakvo trqbva da pravi6 to idva ot samo sebe si. Prosto otna4alo go ostavi toi da vodi i mu vlez vav ritama ti sama 6te razbere6 kakvo trqbva da pravi6. Da ne misli6 4e nqkoi ot nas e znael prosto kato doide toq moment ne mu misli6 mnogo i 6te ostanovi6 4e sama si znae6 i ti idva otvatre prosto ne e nujno da sa pritesnqva6
    If you want to be пиян
    drink rakiq not айрян

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от AnGeL^of^HeLL
    Ne mu misli mnogo kakvo trqbva da pravi6 to idva ot samo sebe si. Prosto otna4alo go ostavi toi da vodi i mu vlez vav ritama ti sama 6te razbere6 kakvo trqbva da pravi6. Da ne misli6 4e nqkoi ot nas e znael prosto kato doide toq moment ne mu misli6 mnogo i 6te ostanovi6 4e sama si znae6 i ti idva otvatre prosto ne e nujno da sa pritesnqva6
    Napulno sum suglasna

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    хахаха обаче във всяка една такава тема сички майна го описвате кат ебати сложната технология.. и айде как не се научихте, че да се целуваш НЕ СЕ УЧИ , просто всеки го прави различно и никой не може да каже дали един човек се целува добре или не.. та цялата истина е,че както ти дойди и тва е..!

Guest

Re: За целувката?

Цитирай Първоначално написано от Just mee~^
    Така,първо искам да ви помоля да не започнете да ми се присмивате и да ме обиждате,просто имам така да се каже въпрос и се надявм,че вие можете да ми помогнете!
    Вече съм на 16 и все оче не съм се целувала,но мисля,че намерих подходящото момче и предполагам,че това рано или късно ще се случи!Та,може ли да ми кажете какво точно да правя,в смисъл там езика как се върти ала-бала..знам че е тъпо,но просто съм малко притеснена...!

Ta целта ми е той да не разбере,че това ще ми е за първи път..не искам да се изложа..!
    А урок 'как да си изрежем ноктите' ще искаш ли ?
    Как се целува ? А как се яде баница ? СЪЩОТО Е !

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ima dosta takiva temi....potarsi
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

of mi puha6 si ezika v ystata my i kvoto toi pravi tva i ti! eeeeee ebasi........
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

миличка
    трудно е за обяснение
    но е лесно за практикуване
    значи....
    допирате си устните като си отваряш устата ест
    и оттам си пъхаш езика в неговата уста
    и оттам вече следва една гонидба...

Наистина има много теми за това, но не си прави и труда да ги търсиш. Просто се отпусни и го направи бе Първия път притеснена.. на втория ще се отпуснеш. Така, че споко.

П.С. Аз пък бях на 15 когато за първи път се целунах. Нищо срамно според мен

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

важното е да се отпуснеш,ще видиш че няма нищо страшно колкото и да изглеждаа как да се целуваш-просто остави той да води,той да ти покаже и ще видиш,че ще стане малко по малко като се отпуснеш напълно

Супер фен
    Найтчу,ще ме научиш ли да се цуни-гуни ?
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Guest

Re: За целувката?

"Ta целта ми е той да не разбере,че това ще ми е за първи път"
    po tazi logika nqma da se celuvash nikoga!
    prosto izkluchi pritesnenieto dopri ustni do negovite bavno si puhni ezika v negovata usta i toi shte pochne da ti go buta i shte si "igraete" edin vid taka da go kajem

vs si idva ot samosebe si!!!prosto dopira6 ystnite si do negovite i se ostavq6 v negovi race !!!i spok nqma ni6to stra6no a i nevqrvam da se izloji6!prosto se otpysni i deistvai kolkoto po-rano tolkova po-dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си