- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам го...
Моята история е такава...преди 9-10 месец се запознах с едно момче от чата и станахме като братче и сестриче...Споделяхме си всичко,беше страхотно...много ми помогна да премина през мъкаат по бившия си...До сега не сме се виждали аз съм от Велико Търново,а той е от Петрич...Започнахме да се влубваме един в друг....пращахме си целувки по ата,даже си казвахме обичкам те като мн близки приятели...смси постоянно си пишехме и често ми званеше...Докато не дойде оня ден...една "приятелка" моя не почна да го сваля...започна да му се натиска...побърках се.Ревноста ме убиваше,започнахме да се караме...той твърдеше,че само си чати с него...А тя се хвалеше,че го е свалила вече...забоял ме скарахме се вчера сутринта казах му че най добре да забрави за мен...май лошо постапих...но твърди,че се влюбвал в мен а праща целувки на оная...Познавам го мн добре,разделихме се...цяла нощ не съм мигнала...Не знам какво да направя да си го върна и да е само мой...обичкам си го след 5-6 дена ще идва към велико търново при приятели,щеше да идва при мен но след тва....страх ме е да не стане така,че повече никога да не го видя и чуя...искам да е всичко както преди и да я няма оная...А за нея да кажем,че сме приятелки или по-точно имаме общи приятелки...Излизала съм няколко пъти на кафе с нея...тя е нещо мн лицимерно,не знам не ми хареса и страня от нея...всички казват,даже най добрата и приятелка,че съм мн по красива и сладка от нея...но уви побърках се искам си приятеляМоля За съвет,знам че изпитва нещо към мен
"приятел" по чата и дори не сте се виждали?![]()
![]()
според мен това не е истинска пълноценна връзка, не може да тъгуваш по нещо, което си имал само виртуално... и си изгубил по същия начин![]()
май отдаваш прекалено голямо значение на един обикновен флирт - едва ли в интернет можеш да получиш повече от това
мисля, че момчето го е осъзнавало и за него не е било нещо кой знае колко сериозно, просто може би ти си го приела прекалено навътре и за това се е получило недоразумение![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Какви приятели,като не сте се виждали?А и си се влюбвала.Според мен това е една закачка,а ти му отдаваш прекалено значение.Вие дори не сте се видяли и един път.Откъде знаеш,че на живо той ще ти допадне като човек?Ами тая другата може и да е лицемерна,но поне го е виждала или поне аз така разбрах.Ако толкова го искаш за себе си по-добре се вижте.
До колктоо разбрах, другата го е виждала и са е натискала с него, а ти не си го виждала и си откачила ? От къде знаеш, че не те лъжи? Освен това е виртуална връзка, не сте се виждали и т.н. АЗ пробвах това нещо много отдавна, не се получи. Първо че в чата човек се представя за друг, а в действителност е съвсем различен. Сега ще кажеш "но ние се познаваме, знам му характера и т.н." но и аз в чата се държа като идиот, но наживо не съм такъв![]()
Mila vsi4ko po chata e edna iluziq... Ti ne go poznavash,a ,,obicham te'' sa prekaleno silni dumi za podobna vrazkata.... Spored men prodalji da si pishesh s nego,po sashtiq priqtelski nachin i ne namesvai onova momiche,pravi se che ne ti puka ..mislq che tova e nachina![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
може би не си постъпила чак толкова зле колкото си мислишне на всеки току-така се пращат целувки, било то и по чата. а и тази твоя позната... не вярвам да твърди, че го е свалила, без да има покритие!
възможно е той да се държи със всички така както с теб! помисли за това!
АААААААААХАХАХАХАХАХА, влюбила се била по чата... ЗЛЕЕЕЕЕ!Първоначално написано от Самодивата
Другата му се натискала пак по чата... ЗЛЕЕЕЕЕ!
Казвали си 'обичкам те' ПО ЧАТА... МНОГО ЗЛЕ!
Я изчакайте да навършите 15 години, пък тогава сядайте да си 'чатите' и да се 'влюбвате'... Ебати тъпите путки, честно...![]()
Влюбила си се - лошо няма ... Никой не може да ти даде тон в живота , най-вече да ти казва кого да обичаш и кого не ... Е,да...странно е ,ч е е от чата , но все пак значи си намерила нещо , което те е грабнало в този човек ... и въпреки всичко - внимавай ... Аз не мисля,че той няма да те потърси ... А и след като ти е казвал , че те обича и че си важна за него , няма как изведнъж от раз да сложи край ... Не знам дори до сега не те ли е потърсил , но съм 99% сигурна , че ще го направи ... но не изживявай нещата до крайности ...
Може да звучи супер изтъркано, но му се обади и се разберете да се видите, като той идва във Велико Търново.
Успех.![]()
Не ся нито аз нито тя го е виждала но след няколко дена ще идва към моя град...Не казах гаджета,а просто приятели споделяхме си като братче и сестриче...говорихме по телефона с часове смси и се приварзахме един към друг и след като се скарахме вчера ся искам да се оправим но не нзамм как![]()
ami vsa6tnost sam na 18Първоначално написано от Анонимко
Какви приятели сте като не сте се виждали?!
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
kaji mi kajii kakva e moqta prisudaa![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
chata si e chat realniq jivot si e realen jivot ne gi smesvaite dvete ponqtiq 6toto posle stavat golemi razo4arovaniq .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
ti si sigorno nqkva super grozna i prosta i da ne te zabelqzvat mom4etata,i sq edin ti e oburnal "vnimanie" ako moje taka da se nare4e virtualno .I ti si mislish 4e ve4e edva li ne si svurzana s nego.ti zna4i trqbva da mu zabranish izobshto da si 4ati sas momi4eta i daje usmivki da ne moje da im prashta.Q vzemi se pooprai i porasni zashtoto izobshto ne mi se vqrva da si 18 ,pove4e ot 14 ne ti davam ili ako si na 18 si bavnorazvivashta
Моето скромно мнение е че не можеш да ОБИЧАШ човек които не си виждала,може в деиствителност да не е такъв(никога не знаеш кои седи от другата страна)ти си на 18 би трябвало разумна вече,а ти влюбена в човек които не е виждала,мацко това не е ЛЮБОВ
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...