Цитирай Първоначално написано от Самодивата
Моята история е такава...преди 9-10 месец се запознах с едно момче от чата и станахме като братче и сестриче...Споделяхме си всичко,беше страхотно...много ми помогна да премина през мъкаат по бившия си...До сега не сме се виждали аз съм от Велико Търново,а той е от Петрич...Започнахме да се влубваме един в друг....пращахме си целувки по ата,даже си казвахме обичкам те като мн близки приятели...смси постоянно си пишехме и често ми званеше...Докато не дойде оня ден...една "приятелка" моя не почна да го сваля...започна да му се натиска...побърках се.Ревноста ме убиваше,започнахме да се караме...той твърдеше,че само си чати с него...А тя се хвалеше,че го е свалила вече...забоял ме скарахме се вчера сутринта казах му че най добре да забрави за мен...май лошо постапих...но твърди,че се влюбвал в мен а праща целувки на оная...Познавам го мн добре,разделихме се...цяла нощ не съм мигнала...Не знам какво да направя да си го върна и да е само мой...обичкам си го след 5-6 дена ще идва към велико търново при приятели,щеше да идва при мен но след тва....страх ме е да не стане така,че повече никога да не го видя и чуя...искам да е всичко както преди и да я няма оная...А за нея да кажем,че сме приятелки или по-точно имаме общи приятелки...Излизала съм няколко пъти на кафе с нея...тя е нещо мн лицимерно,не знам не ми хареса и страня от нея...всички казват,даже най добрата и приятелка,че съм мн по красива и сладка от нея...но уви побърках се искам си приятеля Моля За съвет,знам че изпитва нещо към мен
АААААААААХАХАХАХАХАХА, влюбила се била по чата... ЗЛЕЕЕЕЕ!
Другата му се натискала пак по чата... ЗЛЕЕЕЕЕ!
Казвали си 'обичкам те' ПО ЧАТА... МНОГО ЗЛЕ!
Я изчакайте да навършите 15 години, пък тогава сядайте да си 'чатите' и да се 'влюбвате'... Ебати тъпите путки, честно...