- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Викали ли сте духове? Какви? Как? Какво стана?
С махалата сме решили да извикаме някой дух. Имаме много познания, но я ми разкажете как беше при вас. Ако имате и информация за някви други случаи моля ви дайте ми.
Да бе,преди неколко месеца викахме с няколко авери духове пред едно огледало.И излезе един много зъл дух,който искаше да ни преджоби и после да бие шамари зад врата.Обаче ние извикахме Батман и той смаза духа от бой.![]()
Ne se 6eguvam! Za purvi put sum seriozna! Ima naistina zlove6ti istorii, koito sa istina i ot koito 6te ti nastruhne kosata!
15!
Попринцип вярвам и яко си се кефя на такива неща...
Имал съм подобно преживяване преди няколко години, не помня точно колко.
Една вечер си стоях сам в нас, наще бяха на гости, и си гледах телевизия в хола. Врати,прозорци и т.н.- всичко беше затворено. По едно време, както си гледах нещо, видях как дръжката на вратата на хола сама се натисна надолу и вратата се отвори...просто замръзнах при тази гледка...супер голямо шубе ме хвана. Така и не успях да намеря логично обяснение на това, имайки предвид факта, че не може да става и дума за течение...![]()
Еми аэ вече не се эанимавам с тея неща,но имаше там некви эа Дама пика.На тамно в банята,с свещ и огледалце май беше.
Може да пробвате и с картонче да иэвикате,ама неэнам дали става!
![]()
![]()
ne iskam taka...
Първоначално написано от RedChil
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Еми глупости,ама ще ти кажа...
Преди няколко години с няколко съученици викахме моливчо!Уж имало добър и лош...
Та за "добрия" ти трябват светли моливи,а за "лошия" тъмни...Там се нареждаха един върху друг...май трябваше да се хванете за ръце и там да кажете еди-колко си пъти "моливчо ела!"
И ние нали така го викахме,ама нищо не стана
....само оная по География ни завари в стаята със загасена лампа и кой знае какво си помисли,защото искаше да ни води при директора...
![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
На такъв дълбокомислен въпрос се отговаря само с една дума: Няма.
Az mnogokratno sym vikal poltyrgaista Kiki!Nomera stava 4rez po4ukvaniq...vinagi se poqvqva!Vseki pyt kato 4ukam priqtelkata si v edin moment use6tam,4e duha napravo minava prez tqloto mi i izliza pod formata na stranna bqla te4nost prez penisa mi![]()
По принцип вярвам, че има духове, но едва ли са такива начините да ги "викаш"![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Това е единственият дух, който може да бъде извикан, само дето напоследък не съм го призовавал...Първоначално написано от exploitedteen
Хайде някой друг да разкаже някаква шантава случка (освен p4elata_brumze)!
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
МуахаххаПървоначално написано от Анонимко
на колко сте бе лапета?! 10 -12?
неее, вече си имам един не ми трябват повече, че ше стане много пренаселено в главата ми![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ами веднъж като бях на почивка.Май беше лятото,преди да започна втори клас.Една вечер с останалите момичета,решихме,че ще викаме русалка.Напълнихме с вода една чаша,скрихме се под масата,наредихме около себе си гримове и викахме няколко пъти нещо подобно на "Русалке ела!".После като огледахме чашата,от балончетата във водата май се беше образувала форма,наподобяваща женско тяло![]()
![]()
![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
тая тема е глупава мисля че всички са викали там сапунчо дама пика и тея на зеленото училище с приятели това са глупости дух не се вика така и няма понятие "дух" попринципиначе не съм викал дух ама съм си говорил с астралната си част
![]()
phahah kato se zamislq da vikali sme... bqh na 8 9 da sum bila s tam nqkolko priqtel4eta axel kristiqn dim kremena i az i bqhme na grobishtata vikahme karti xaxaxa vzehme sveshti tam nqkvi lozovi lista bibliq imashe be,... glupostiiii nishto ne stana nakraq pomnq kak axel hvurlqshe 4imshir vurhu dama pika i govoreshe nqkvi gluposti i vs.mn`mu se smqhgme
![]()
![]()
![]()
sa se seshtam 4e kato malka sum vikala sapun4o
subirame se natumn na tavana na bloka slagame edin sapun i se hvashtame za ruce i taka sedime 15 min i ako sapuna e bil nahapan zna4i sapun4o e doshul
![]()
Ми, не не вярвам в такива неща.И не съм викала духове, защото това според мен са някви пълни глупости!!!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Виках едни специални духове веднъж, мноо духаха ама не ги биваше.
2т. системно
Да бе,преди неколко месеца викахме с няколко авери духове пред едно огледало.И излезе един много зъл дух,който искаше да ни преджоби и после да бие шамари зад врата.Обаче ние извикахме Батман и той смаза духа от бой
- е на тва се смях яко
![]()
![]()
- ДАМА ПИКА
![]()
![]()
![]()
![]()
- всъщност кат се замисля,като бях 2 или 3 група в детската градина и мн им вярвах!И да,тогава съм ги викала
Духовете не се викат. Те сами идват... (ако ги има де) А като бях по-малка съм викала духчето Каспър и Ариел русалката.....![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.