- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не е ли кофти ?
1 - темата не е за този раздел
и 2 - щом не харесва това или онова, ти няма как да я принудиш да ги харесва. правете го както тя обича и това е
Аха.Първоначално написано от anito.sl
![]()
Опитай да говориш с нея спокойно и я питай какво я притеснява и че точно от теб не трябва да се притеснява изобщо.Ако не възприеме....лошо
Поговори с нея. Обясни и как се чувстваш. Но каквото и да правиш знай, че не можеш да я накараш да направи на сила нещо, което не харесва.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ne sym syglasna,che trqbva da se pravi tova , koeto tq iska...v kraina smetka tyk ste dvama . Dobre - tq kato ti kaje "Ne pravi tova" ti kak reagirash? Iskash - ne iskash ... spirash da go pravish , nali ? I zashto ? Zashtoto znaesh , che na neq tova ne i haresva , obichash q i iskash da pravish za neq tova , koeto bi q karlo da se chuvstva dobre . A tq zashto ne pravi tova , koeto teb bi te karalo da se chuvstvash taka ? Typo si e ot neina strana ... za men ne e pravilno .
За това нещо са необходими двама човека и според мен както ти се съобразяваш с нея, мисля, че и тя би трябвало да се съобразява с теб. Най-важното е диалога-да й кажеш това, което мислиш. Кажи й това, което каза на нас. Успех!
Ами както казаха,не може да я накараш да напправи нещо,което не иска.Просто е споделила с теб и това е...по-добре отколкото да си мълчи и да правите само на теб каквото ти харесва.А и все пак секса сеправи от двама души,а не от един.
ами като искаш да правиш всички тези неща тогава си намери друга. щом момичето не иска, значи не й е приятно! тогава ти ставаш егоиста във секса.
ти си длъжен да се съобразяваш с нея особено в това отношение. насила хубост не става! примири се, че тя не харесва много неща, защото това не можеш да го промениш. на мен също не ми допадат някой неща в секса, но приятеля ми винаги се съобразява и с това показва, че държи на мен! от тази логика следва, че на теб не ти пука дали на нея ще й е хубаво, стига на теб да ти е добре!
казах ти вече - намери си друга, която ще обича това, което и ти обичаш!
Първоначално написано от anito.sl
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
когато обичаш някого, всичко, което правите заедно, ти е приятно
явно просто има някакъв проблем във връзката ви, щом възникват такива "спорове"![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
В сексът се прави това,което е приятно и на двамата-спор няма.Но тук има 1 НО-половите органи на момичетата са нежни,чувствителни и меки.за това момчето трябва да се съобразява.Понякога боли-дори от завиране на пръст или език.болката е неописуема и е редно тогава да си кажеш.А не да стискаш зъби и да търпиш.Аз си казвам какво искам и гаджето ми се съобразяваЕстествено правим и това,което и на него му се иска стига да не е болезнено за мен.Защото секс значи удоволствие,а не болка.Попитай я на такава основа ли е проблемът й.А и може да е психологически-да го смята за нередно или прочие.В крайна сметка всеки си има някави предразсъдъци.
Ами защо не я попиташ в прав текст какво иска?Първоначално написано от doky
Не ги слушай тия фани я заеби и толкова ...като чета проблема имам чувството че само тая може да се "оправи"...пффф тъпо!![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от krem4et0
xex oo kako kremi
kak si zabrai me men ei
tvoq star priqtel
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.